Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SaltVzh

12 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tábori Györggyel, az MPRSZ örökös tagjával beszélgetett a szövetség előtti időkről, az alapításról, etikus és etikátlan kommunikációról, 2021 kihívásairól a pr-ben Varga Zita Hella, a Salt Communications Kft. pr-vezetője, az MPRSZ Etikai Bizottságának tagja. Melyik szakmai eredményére a…..
SaltVzh 2022.05.05 14:35:25
@l.balays: Nagyon szépen köszönöm! :)
A lejáratás, a karaktergyilkosság közel egyidős az emberiséggel, Egyiptomtól az ókori Görögországon át az antik Rómáig a hatalomra törő ellenfelek eszköze volt, és ez most sincs másként. A hitelfosztás azonban nemcsak ismert embereket vagy politikusokat érint, jelen van a hétköznapokban, a gazdasági…..
Meghosszabbítottuk a jótékonysági licitre beküldhető grafikai munkák határidejét: 2022. március 15-ig várjuk a magyarországi ügynökségek felajánlását, hogy közös összefogással támogassuk Ukrajnából menekülő embertársainkat. Alkotó közösségként mi, a Salt Communications Kft. is részt szeretnénk…..
Lisa Camooso Miller, aki 25 éve van a politikai kommunikációban, profi sajtósokat interjúvol meg The Friday Reporter című podcastjában. A beszélgetésekből nemcsak a kulisszatitkokba nyerhetünk bepillantást, hanem arról is kérdezi őket, hogy a pr-esek hogyan közelítsenek a sajtósok felé, mi az, amire…..
  PR Daily nagyon ötletesen promózza a szeptemberben megrendezésre kerülő két napos social média konferenciáját: aki elküldi a megadott e-mail címre, hogy melyik Disney karakter tükrözi leginkább a szakmai karrierjét és miért, azok között egy éjszakát (ingyenes szállást) sorsol ki a konferencia…..
Sárosi Péterrel, az MPRSZ örökös tagjával, az első magyarországi pr ügynökség alapítójával beszélgetett az MPRSZ hős koráról, etikus és etikátlan kommunikációról, a pr jövőjéről és az ehhez kapcsolódó, szükséges szövetségi feladatokról Varga Zita Hella, a Salt Communications Kft. pr-vezetője, az…..
Az elmúlt hetekben egyre inkább éreztük a Saltban is, hogy a sok home office után ránk fér egy kis felfrissülés. Kimaradtak az irodai beszélgetések, leépültek az emberi kapcsolatok, és ennek éreztük hiányát. Ezért elindult a SALT (belső) KIHÍVÁS, vagyis kihívtuk saját magunkat: futunk, biciklizünk,…..
SaltVzh 2021.05.14 09:48:54
@Hajra777: Szia, köszönjük az érdeklődést, a blog poszt írójának, Szávai Istvánnak jeleztük a megkeresést, és hamarosan felveszi veled a kapcsolatot. Szép napot.
SaltVzh 2021.05.18 10:06:29
@l.balays: Köszönjük a visszajelzést!
SaltVzh 2021.05.27 10:48:18
@vizu: Köszönjük a visszajelzést, továbbítjuk a szerzőnek. Szép napot.
Már csak pár nap és az életünk kicsit lelassul, az ünnepek előtti pörgés, zaj lecsendesedik. Több időnk lesz magunkra, a lelki feltöltődésre. Mindenki másként pihen: van, aki nagyokat sétál a természetben, van, aki a családdal tölti az időt, van, akit egy jó könyv kapcsol ki, és van, aki érdekes…..
SaltVzh 2021.04.21 10:51:30
@Host: szívesen kikeressük, hamarosan frissül a poszt ezzel. szép napot.
SaltVzh 2021.04.21 10:52:04
@Osiris_X: köszönjük az ajánlásokat!
A jelenleg Angliában élő és ott egy üzleti iskolában kommunikációt tanító Sarlós Gáborral, az MPRSZ örökös tagjával beszélgetett a pr szerepéről Angliában és Magyarországon, etikus és etikátlan kommunikációról, adathalászatról, a vírusjárvány szakmára gyakorolt hatásairól, a pr jövőjéről Varga Zita…..
Online színházi streamingszolgáltató platform indult el, a SzínházTV, amely radikálisan megváltoztathatja a fogyasztói szokásokat, és biztosan hatással lesz nemcsak a nézők és a színházak életére, hanem a kommunikációs szakmákra is. Radnai Márk ötletgazdát, színész-rendezőt kérdeztük. Mikor merült…..
A Salt Communications három szakmai divízióját: kreatív, pr, social egy erős account divízió segíti. Nálunk egy project owner (PO) olyan, mint egy IT cégnél a Business Analyst: értőn tolmácsol az ügyfél és a szakemberek között, hogy ha az ügyfél hintát kér, hintát is kapjon - némi sóval (Salt-os…..
"A szervezet pr-vezetője a szervezet első számú vezetőjének a legközvetlenebb munkatársa. Viccesen úgy fogalmaznék, hogy a pr-főnök a “keresztapa” mellett a “consiglieri”. A döntéseket a vezető(k) hozzá(k) meg, és a pr-vezető felelőssége, hogy olyan megfontolt – kutatáson alapuló – tanácsokat adjon,…..
"A PR nem olyan ház, amelybe beköltözünk, hanem a PR maga az építkezés. A statika soha nem változott, csak az építőanyag. Más technikával, más építőanyaggal dolgozunk, de a ház az ugyanazokon a pilléreken áll, ugyanúgy áll meg, egyébként nem működőképes." Ferling József MPRSZ örökös taggal, a…..
"A PR-nek, mivel reflektorfényben van, példamutató szerepe kell legyen, tehát a PR-ben erősebb kell legyen az etika. Ne lopj a szomszédos ügynökségtől, ne próbáld elorozni előlük a klienseket, ne ígérj alájuk, ne ajánlj olyat, amihez nem értesz. De kezdem a legegyszerűbbel: nem szabad hazudni, mert…..
A kommunikációs ügynökségek egyharmada számol elbocsátásokkal, és jövő év közepétől pozitív piaci változásokkal. Ugyanakkor a döntő többség szerint a pr kommunikáció felértékelődött a COVID-19 okozta válsághelyzetben, a vállalati és a válságkommunikáció keresett szolgáltatássá vált, míg a public…..