Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Panz3Division

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 2. évad nyitó videójához nem kell sokmindent mondanunk. Igazi alapmű a rossz filmek között.  ..
Baaad Movies Jön, jön, jön!!! 2008.09.01 20:59:32
Október 17-én mozikba kerül a Max Payne, amit jelenleg jobban várunk, mint eddig bármit (talán a The Dark Knight-ot leszámítva). Felkerült a youtube-ra a második trailer, ami alapján máris bizakodhatunk. Brutálisan rámentek az alkotók a vizualitásra, ami szerintem nagyon jól…..
John Carpenter, a híres horrorrendező (Halloween, A dolog, A köd) egyik (méltán) kevésbé ismert alkotása A Mars szelleme. Szomorú, hogy egy egykori horrorgurunak is ehhez hasonló szemetek szintjére kell lesüllyednie az idő múlásával. Egyébként simán elmenne egy Uwe Boll…..
Sok trancsírhorrort bemutattunk már, de ebben a műfajban mindig lehet újabb gyöngyszemekre akadni. A Véres telihold olyan, mint egy hihetetlenül béna tábori rémtörténet, amit egy agyonfüvezett társaság játszik el unalmában. A vérfarkas jelmezére pedig nincs mentség!..
Az első videómnak ezt választottam? Nem vagyok komplett(Kb mint a filmben szereplő csórikám)! 4 hét és megannyi agyzsibbadás után megvan a videó! El se hiszem... De sikerült!Remélem tetszeni fog mindenkinek!..
Kár érte. Ezt a kifejezést sokszor szoktam használni, de még talán egy filmre se illett rá annyira, mint Guentin Tarantino tavalyi Grindhouse-eposzára. Nem az alapötlettel van baj, de még csak nem is a színészekkel, vagy az akciókkal (a filmvégi autós üldözésből nem tudtam sokat bevágni, pedig…..
Az eddigi legszínvonalasabb film a bemutatottak között! Sokan fognak majd utálni, amiért bemutattam, és valahol igazuk is lesz, hiszen egy harcművészeti filmet nem kell nagyon komolyan venni. Az egyetlen ok, amiért én mégis megtettem, az az, hogy ez a film komolyan akarta vetetni magát, pedig egy…..
Panz3Division 2008.08.02 21:55:42
Legnagyobb örömünkre sikerült találnunk egy c-kategóriás vámpír-filmet, aminek tulajdonképpen az a legnagyobb erénye, hogy könnyű volt róla videót készíteni. Olyan technikai és dramaturgiai bravúrokat láthatunk ebben a műremekben (kiderül például, hogy mi a vámpírok…..
Baaad Movies A "Mesterhármas" 2008.07.04 10:36:50
Ice spiders --- Mega snake --- Killer ratsKicsit szörföltem az imdb-n valamelyik nap, és sikerült találnom néhány igazi gyöngyszemet. Az alkotások egytől egyig egy MAGYAR SZÁRMAZÁSÚ!!!!!!!!!!!! rendező nevéhez kötődnek, név szerint Takács Tiborhoz. Hát, ismét érezhetjük, hogy…..