Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lókupec

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Méghozzá egy brit bútorkereskedőtől, legalábbis erről számolt be a Daily Mail. A lap szerint az Apple egy bírósági tárgyaláson már el is ismerte, hogy az iPod-bizniszből egy fillérrel sem részesülő Kane Kramer áll az iPod mögött, pontosabban hogy az 52 éves üzletember…..
Magyarország nemzeti szimbóluma, a Centrum kft és az általuk csúcsra járatott fantomtartozások értékesítése a végéhez közelít. A Homár fennállása óta nem egészen érti, hogy most akkor jogállam van vagy mi, de a jelek szerint továbbra is bármikor bárkinek küldhetnek…..
Mára mindenki számára világossá vált: az MSZP kisebbségi kormánya a kudarcok kormánya.  Mindent elrontanak, amihez hozzányúlnak, vagy amibe belekezdenek.  Kudarccá vált minden intézkedés, kudarcba fulladt minden reformnak nevezett ámokfutás, az egészségügytől a…..
Lókupec 2008.08.01 20:50:24
Lókupec 2008.08.01 20:51:53
István úr!

"A fiatalokat pedig így lehet belevonni a politikába másképp nem. Mert mi érdekli a fiatalokat a zene, a pia, az Internet. "

Ez pontosan így van, de ez nem azt jelenti hogy igénytelenek. Fontos része a személyiségüknek hogy milyen zenéket hallgatnak, hogy milyen helyre mennek bulizni, és ugyanígy megválogatják hogy a neten mit néznek. Ami gagyi, azt leszarják.

Többféle alternatíva létezne erre a bugyuta matricázásra és a netes blog-jellegű megoldásra is, tanuljatok a fiatalok körében manapság "menő" nagykutyáktól (érdekes módon Magyarországon ami minőségi politikai civil gerillamarketing, az mind valamiféle kutyához köthető, vajon van összefüggés? :o) De bizonyára mindenki ismeri őket)

Gondolok itt 1.: A kétfarkú kutya - matricázós street-art a jobbik fajtából, humoros és ezért vírus módjára terjedő de mégis hasznos politikai és más üzenetet hordozó gerillakampány.

2.: A Greyhound-féle vonal, Best of Gyurcsány és társai, ami szintén humorosan tálalt de kőkemény szembesítés, a legfeledékenyebb proliknak is az arcába hányja Gyurcsány mocskát, hogy mennyire képes egyik pillanatban valamit, aztán a másikban az ellenkezőjét mondani.

3.: Underdog, a bukás: Gyurcsány-Hitler párhuzam, ami szintén egy bomba poén, emellett pedig tökéletes görbe tükre a Gyurcsány-féle nácizásnak. Abszurd, de mégis van benne valami elgondolkodtató.

Ezeket a videókat többszázezren(!) megnézik, és többezres nagyságrendben olvashatók a zömében POZITÍV kommentek. Hasonlítsátok össze nyugodtan az itteni közhangulattal... Ez szar. És az a baj hogy nem a kétfarkú vagy az egyfarkúak közül valamelyik kutya az, amelyiknek anyagi és technikai háttere van hogy nagy dolgokat csináljon (mégis csinálják!) hanem az ilyen töketlen balfaszoknak, akik csak ennyire képesek. Pöttyös az inged? Gyurcsány a hibás! Kefiret iszol? Gyurcsány a hibás...
 Érdekes, bár mellékszál, hogy nyulat kopulálni kizárólag délnémet szexkomédiákban láttam, életben soha. A főszál viszont az, hogy amióta "a" levelét megkaptuk, próbáljuk rekonstruálni olvasónk tegnapi munkanapját. Merthogy ezt írta:utolso probalkozasom,…..
Gyurcsány a hibás Na ki a hibás? 2008.07.31 20:11:00
             A kép önmagáért beszél           Lejtmenetben a…..
Dóra hiába szeretett volna vásárolni egy körömceruzát, a blokkolás elmaradt de a kapu bejelzett, ő pedig biztronsági kamera híján végül tolvajként távozhatott az illatszerboltból. (A körömceruza meg gondolom két kézmosás után lekopott.)  Kedves Homár, és (amennyiben…..