Adatok
Döníz Duleba
0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
A kovász készítéséről részletesen itt olvashatsz.
Fontos, hogy az anyakovászod mindig tettrekész legyen, ezért hetente legalább egyszer, de inkább kétszer etetni, frissíteni kell. Alábbiakban egy-két szabály és jótanács az anyakovász frissítéséhez.
A kovász frissítésének egyik legfontosabb…..
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz
Alapszitu: van egy sütésre való adag érett kovászom, amit nem használok fel most, csak mondjuk 1 hét múlva.
Hová tegyem és mit csináljak vele ebben az egy hétben?
Illetve ha már akarok sütni, akkor előtte pár nappal kell cselekednem?
Nem világos, hogy hogyan kell kezelni a felhasználni nem kívánt anyakovászt most és később amikor kiveszek belőle, illetve mikor és mit csináljak azzal a részével, amit használni akarok 1 hét múlva?
Előre is köszönöm, ha valaki válaszol!!!