Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TristanSXT

0 bejegyzést írt és 121 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Játszósan indult el a kampány. Na, kb. ennyit tudnak  ... szánalom. Fidelitas "Szőrözz!" (copyrighted!) VS. kiveltalalkozikorbanviktor.com (ezt a domaint egy Vancouver-i postafiókról jegyezték be) (Ráadásul a Fidelitas "remekműve" nem is működik Firefox…..
TristanSXT 2009.12.16 21:34:49
Tóta W. jól megmondta a magáét reggel, pedig a legfrissebb sztrájkbejelentés csak később jelent meg ... "Különösen pikáns, hogy a magyarországi szakszervezetek rendre az állami szektorban játsszák az eszüket, legalábbis eredményt ott tudnak elérni, ahol a zsarolás az…..
Vastagbőr Békés kertváros 2009.12.11 15:01:00
Ha valaki tudja, hogy ez hol és miért, akkor legyen szíves írja már meg! Amúgy jó hétvégét! Nyugisat!Hanggal:Taktaharkány, a Puruttya szerint .....
TristanSXT 2009.12.11 16:42:20
@Horizont: "Mi az hogy kirekesztő? A másik oldalon is vannak kosárpalánkok!" :D
TristanSXT 2009.12.11 13:59:06
@hidrokefál:
Légvédelmi ágyú pedig azért nincs, mert az csak a választásokkal kerülhet ki. Egyelőre pedig a bemászásnál tartunk.
TristanSXT 2009.12.11 14:04:05
@friczi: úgy legyen. Bár kb. 0 esélyt adok rá.

Még azt sem borítékolnám, hogy nem fogják elérni az egyharmadot.
Vastagbőr Az év blöffje 2009.12.11 12:01:00
Pont egy hónapja írtam, hogy a bankokat hogy megviselte a nagy válság, az OTP-nek is olyan nehezen jött össze az év első kilenc hónapában az a 130 milliárdos profit ... Horn Gabor (SZDSZ) a bankkártyás fizetés terjedésének gyorsítása érdekében törvénnyel korlátozná az…..
Vajon mennyiért "vehetnénk" meg egy törvényt, ha szeretnénk? Hány képviselőt kellene megvenni, és mennyi lenne a számla végösszege? A magyar focisták és a magyar képviselők között elég sok a hasonlóság. Mindkét csoport a hazai bohócligában játszik, nevetséges…..
Vastagbőr Ezért megy a harc 2009.12.08 13:01:00
Az MSZP úgy tálalja a lista-írási bohózatukat, mintha emberek milliói rágnák le a körmüket izgalmukban: -Te, a Tüttő Katát hányadik helyre tették? -A Leisztinger nőjét? Nem tudom ... és te hallottál valamit a Göndör Pistáról? -Ő befutott a 37.-ik helyre ... -Jaj, de jó!…..
A Jobbiknak van ez a mániája, hogy karácsony előtt kereszteket állít fel köztereken és egy pappal felszentelteti. A keresztállítás miértjére adott magyarázat persze 100%-osan jobbikos: "Advent idejére, egészen Vízkeresztig a Jobbik Magyarországért Mozgalom már több éve…..
TristanSXT 2009.12.08 10:50:40
@Gerusz: az áruhitel felvetése érdekes dolog.

Kevés közgazdász vitatja a hátrányos voltát. Mert az áruhitel effektíve nem más, csak előrehozott fogyasztás. Kisebb, mint ami a jövőben történne, plusz a keresletben is torzulásokat okoz: a kereslet előbb-utóbb leesik, mert az áruhitelnek megvan a böjtje.
TristanSXT 2009.12.08 11:05:32
@eszkep: én szívem szerint húsvétkor állítanék kereszteket, ilyenkor Betlehemet kellene állítani, csak az nem praktikus (drága, könnyebben szétbarmolható) :/

Kirekeszteni embereket identitásuk alapján tilos, kivéve, ha a kereszténység alapján történik. De hát erre kondícionálnak. Nem tudom, kinek mekkora szerencséje volt, de nekem történelem órán rengeteg hazugságot tanítottak (olyan jól működik a dolog, hogy a tanárok ezzel többnyire tisztában sincsenek), egy kis debunking példának: en.wikipedia.org/wiki/Myth_of_the_Flat_Earth
Tényleg csak ennyi? Csak "egy levél" kellett, hogy valaki tegyen valamit, amiről mindenki tud? Hogy lopnak? Még nyáron írtam: "Hogy lehet az, hogy nálunk négyszeres áron építenek hidat, mint Németországban, szintén négyszeres áron építenek metrót, mint…..
TristanSXT 2009.12.04 12:59:16
@zero: a legjobb lenne plakátot készíteni minden blogbejegyzéshez. Az emberek szívesen küldözgetnek képeket össze-vissza, ami tömören összefoglalja a lényeget, és emlékeztet: azért vagyunk olyan helyzetben, amilyenben, mert túlköltekeztünk. Nem kellett volna annyi villát építenünk a politikusainknak.

Egyébként néha úgy lítom, hogy Magyarország egy hihetetlen gazdag ország lenne, ha nem nyúlnák le a pénz 80%-át.
TristanSXT 2009.12.04 13:45:52
@reKorrekt: ne haragudj, de ez alapján teljesen okafogyott a költségek összehasonlítása.

Mintha egy Trabantot vennénk egy Lamborghini árának kétharmadáért.
TristanSXT 2009.12.04 14:45:00
@reKorrekt: nyilván nem vitatkozni akartam, hanem kiemelni a dolog abszurditását :D
Vastagbőr Mokka, a fő-fő PC 2009.10.27 11:01:00
A hazai pártfüggetlen, kulturált tájékoztatás mintapéldánya, a Mokka és a tegnapi szavazása. Részeredmény: (A Szanyival készített riport erre.) Megkérdezhettek volna rengeteg mindent, pl. Egyetért azzal, hogy a köztársasági elnököt nem illik becsmérelni? Egyetért azzal, hogy…..
A történet röviden: 2006 végén közölték velünk, hogy Kormányzati Negyed épül, mert az takarékosabb, mint a mindenfele szétszórt minisztériumok. Neki is láttak a megvalósításnak. Több helyszín közül a Nyugati pályaudvar környékét választották ki, mivel a terület…..
Vastagbőr Villámposzt: Az Agy 2009.09.25 10:00:00
A Bors indított Bódi Szilviáról egy sorozatot, és két hete öl minket vele. Persze elolvassuk mind, mert roppant szórakoztató, mikor az egyik kutya a másik seggét nyalja, és olyanokat ír, hogy "Kilencszeres szépségkirálynő, az év playmate-je, a férfiak vágyainak tárgya és…..
Tegnap folytatódott a BKV-bohózat... Most a Parlamentben nyomták a rizsát a politikusok, a helyszín Országgyűlés Költségvetési Bizottságának BKV-végkielégítéseket vizsgáló albizottsága. Az Emberek, Akik Nem Tudtak Semmiről Íme a lista: 1. Tóthfalusi György Pál…..
Lássuk be, megérdemli. A Microsoft telefonos oprendszere egy kövület, ami élő korában is meglehetősen szánalmas egy alak volt. Amelyik Windows Mobile-os telefont próbáltam, mind túlbonyolított, használhatatlan vacaknak tűnt, leszámítva a HTC-ket, de azok is csak a távol-keleti…..
"Azért lassan ideje lenne némi nemzeti önérzettel visszaszólni. Mi az, hogy háborús újjáépítésre van szükség ebben az országban? Hát mit csinált ez az ország, tízmillió ember az elmúlt években? Talán nem dolgozott? Azt mondják, hogy pusztítottak a tanárok, az orvosok,…..
Farkas Péter olimpiai bajnok birkózót 2008 novemberében első fokon öt év letöltendő fegyházbüntetést szabtak ki, bűnsegédként elkövetett kábítószerrel való visszaélés miatt. Péter és testvére pedig a tárgyalásról egyszerűen kisétáltak és eltűntek. A tesót…..
Ha nem is méltánytalanul, de az utóbbi időben mindenki a BKV-ra figyelt: mi lesz a következő botrány? Ki van benne? Hány milliót loptak? És mindeközben sok más dolog nem kapott kellő visszhangot. Mert ugye az a hülyének is világos, hogy más állami cégeknél nagy-nagy örömünnep…..
Sajókaza. Emlékszünk: "Dugó" és a hírhedt áramlopási ügy januárból. (Itt és itt és itt és itt) Most megint a figyelem középpontjába került ez a 3500 lakosú Borsod megyei település. Egy család: apa, anya és 6 gyerek. Aput meg anyut a bíróság 10 hónap letöltendő…..
TristanSXT 2009.09.11 13:39:12
@Egaesz Homo:

azért ne felejtsük el, hogy többször is elítélték őket. Ha bíró lennék, a könnyem kicsordulna, főleg a csecsemő miatt, de egyszerűen az említett szülőpár nem tanult semmiből.

Mindenesetre el fog jönni az az idő, amikor a helyenként vastag szociális hálónk teljesen darabokra szakad. És akkor nem marad más, csak az éhhalál. Valamint esetleg a fosztogatás, de ha ez bekövetkezik, akkor megjelennek majd az állig felfegyverzett gárdisták is, mert nem tudnak fizetni rendőrséget, ami bármelyiket megállíthatja.

Mert rend nélkül nincs adó, adó nélkül pedig lenyúlni sincs mit.
Tegnap megváltozott az életem. Tegnaptól mindent értek. Teljesen más megvilágításba helyezték a dolgokat. Látjátok, ezért jó, ha ilyen remek vezetőink, politikusaink vannak! Gondoltunk mi erre, meg arra, nyitogattuk a bicskát a zsebünkben, öntöttük ki híg fost a…..
Kissé felpörögtek az események a BKV háza táján. Hagyó Miki alulmaradt a párharcban, kirúgták Molnár György titkárságvezetőt a hamis közlemény miatt, majd a több mint kétórás szerda délutáni koalíciós egyeztetést követően Demszky bejelentette, hogy visszahívják az…..
Na, ez az a hír, amitől senki nem sétál ki Enying főutcájára egy "Gyűlölöm a cigányokat" táblával a nyakában (max. ha Simon kéri), de mindenképp megérdemel egy posztot az az adó, mely világra szülte Kiszel Tündét. Többek között. A Bptv ugye vasárnap este fejezte…..