Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PalosBrand

19 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ÁLHÍREK v. HALÁLOS VALÓSÁG?! https://vk.com/video644727407_456239102   “Oltási botrány Szlovéniában – A palackokon a Placebo, Vax vagy KILL SHOT kódszámok szerepelnek!” Szlovéniából olyan hírek érkeznek, amelyek, ha beigazolódnak, elképzelhetetlen világreakciót váltanak ki. Ma az emberek a…..
  EU VADÁSZAT és KILÖVÉSI ENGEDÉLY a FELCSÚTI BETEG VADKANRA!!! MÁR az EU is FELESZMÉLT, HOGY ORBÁN VIKTOR és ENYVES SLEPPJE BIZONYÍTHATÓAN a KÖZJEGYZŐ-MAFFIÁVAL TERRORIZÁLJA és LAKOLTATJA KI a MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROKAT MINDENHATÓ DEVIZA-KUPECKÉNT!!!...- MIKÖZBEN az UNIÓS PÉNZ-ÖZÖNT is TOLVAJ…..
  DEVIZAHITEL és NEMZETVÉDELMI HÁLÓZAT a VÉRÜNK ÁRÁN is!!! – azaz a COVID KÖD deKÓDja 4. NYÍLT FEL és MEGHÍVÁS MAGYAR-ÉRZELMŰ HONLEÁNYOKHOZ és HAZAFIAKHOZ 2020. 10. 06-án 14.00-ra a NYÍLTAN TALMUDISTA Pesti Központi Kerületi Bíróság (1055.Budapest, Markó u. 25.) III. emelet 391. sz.…..
NYÍLT FEL és MEGHÍVÁS MAGYAR-ÉRZELMŰ HONLEÁNYOKHOZ és HAZAFIAKHOZ 2020. 10. 06-án 14.00-ra a NYÍLTAN TALMUDISTA Pesti Központi Kerületi Bíróság (1055.Budapest, Markó u. 25.) III. emelet 391. sz. TÁRGYALÓTERMÉBE a CION-LIBERÁLIS KÖZJEGYZŐ-MAFFIA HÍRHEDT FŐNÖKE (TÓTH ÁDÁM!!!) ELLEN indított RENDHAGYÓ…..
Ha az Orbán kormány folytatja jelenlegi politikáját, akkor az ország összeomlik - nyilatkozta a B1 blognak a neves katolikus értelmiségi Horányi Özséb...
PalosBrand 2020.09.20 17:29:57
HÜLLŐ SZEMŰEK SZEMFÉNYVESZTÉSE: MAGYARORSZÁGON!!!
ÁLLAMPOLGÁRI KÖVETELÉS A ZSIRMÁJAS FELCSÚTI REPTILIAN, CION-BOLSEVIK ÜGYNÖK (ORBÁN VIKTOR!) KORMÁNYÁHOZ, A MAGYAROKAT SEMMIBE VEVŐ ÉS AZ ALAPTÖRVÉNYT MEGERŐSZAKOLÓ KÚRIÁHOZ, ún. MNB-hez; - AKIK A HÁBORÚKBAN ÉRDEKELT HÁTTÉRHATALOM KEGYENCEKÉNT A GYARMATOSÍTÓ BANKÁRKASZT ÉS LAKÁSMAFFIA PARANCSAIT TELJESÍTIK!!!
Megátalkodott dr. Darák Péter elnök, dr. Wellmann György kollégiumvezető és dr. Matolcsy György elnök! Alaptörvény XXV. cikk alapján panasszal élek a Kúria és az MNB alaptörvény-ellenes működése miatt. Az ún. Kúria és a "magyar" Nemzeti Bank, különböző rendű idegen érdekeket képviselő testületei normatív erejű fogyasztóellenes állásfoglalásokat adnak ki; - az az Európai Unió jogával szemben és a magyar törvényekkel szemben is az ítélkezési gyakorlat számára. Az Orbán kormány diktátumait teljesítő Kúria Konzultációs Testülete 2019.04.10. és 2019.06.19. üléseinek devizahiteles tárgyú állásfoglalásaival kapcsolatban követeljük, hogy a náci magatartást és "technikai" trükköket alkalmazó bírómaffia vonuljon vissza és vonja vissza hazugságait, mert az ún. Kúriát semmi nem hatalmazza fel az Európai Unió jogának értelmezésére (különösen mellőzésére) és a magyar hatályos törvények contra legem (jogalkotói) értelmezésére (pl. DH2 tv. 37.§ (1) lex specialis hatályossá nyilvánítás kizárása lex generalis rPtk. 237.§ jogi alapokra hivatkozással!!! A mindenkori magyarországi kormány adómentes maffia szervezetét az a 320 közjegyző alkotja, akik 27 éves illegális létük alatt 5 ezer milliárd forintot passzíroztak ki a magyar keresztény állampolgárokból - ami alsó hangon is negyed évszázados költségvetési csalássorozat!!! Ez a 320 fős velejéig romlott társaság tartja rettegésben a mindenkori kormánybűnözőkkel Magyarország becsületes lakosságát!!! „Sikeres VÉGREHAJTÓK” keresete 2018-ban: MAGYARORSZÁG SIKERES VÁLLALKOZÓI 2018. Balogh Ágnes Végrehajtói Irodája Utolsó éves nettó árbevétel 244 921 000 HUF Dr. Murzsa György Végrehajtói Irodája Utolsó éves nettó árbevétel 138 361 000 HUF Bakó János Végrehajtói Irodája Utolsó éves nettó árbevétel 229 323 000 HUF KRISTÓFY ÉS TÁRSA VÉGREHAJTÓ IRODA Utolsó éves nettó árbevétel 249 632 000 HUF Bihari és Társa Végrehajtó Iroda Utolsó éves nettó árbevétel 418 979 000 HUF Dr. Fodor Tamás Végrehajtói Irodája Utolsó éves nettó árbevétel 906 704 000 HUF DR. RADICS CSABA Végrehajtói Irodája Utolsó éves nettó árbevétel 311 600 000 HUF Csicskaszervezetük az a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar, akiknek illegális adócsaló végrehajtói; - álnéven licitálhatnak, család gyilkolhatnak, lakás és új honfoglaló terroristákkal generálhatják a halszemű zsidó telepesek és hidegvérű gyíkemberek több százezres tömegeinek nemzettestbe oltását!...:O
Nem azt a választ kapta, amit hallani akart. ..
PalosBrand 2020.09.20 17:25:43
MI NEM MASZKOLUNK!!!...- azaz A COVID KÖD deKÓDja 3.
www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=A-X9pJWUPtA&feature=emb_logo
www.vilaghelyzete.com/2020/05/olasz-kepviselono-mondta-el-az-evtized.html
www.youtube.com/watch?v=8Q8LUI97rX8
FÖLDANYA HAVA: MAGYARORSZÁG 2020 - HÚSBA-VÁGÓ JELENtés és VÉRES JÖVENDÖLÉS!!!
VALÓJÁBAN SOSEM LÁTOTT RECESSZIÓBAN VAN A MAGYAR GAZDASÁGUNK/GAZDAGSÁGUNK!!!
ORBÁN és ALATTOMOS KOMPÁNIÁJA NON-STOP HAZUDIK, MISMÁSOL, FÉLRETÁJÉKOZTAT, és SZAKADATLAN BŐSZÍTI A JÓ NÉPET!!!
AZ ún. OLSTEIN=ORSÓS=ORBÁN VIKTOR, alias GYŐRI GÁBOR III/III-as REGNÁLÓ CION-BOLSEVIK ÜGYNÖK SZŰNNI NEM AKARÓ ALJAS HAZUGSÁGAIVAL SZÉGYENT és MÉRHETETLEN SZEGÉNYSÉGET „HOZOTT” MAGYARORSZÁG ÁLLAMPOLGÁRAIRA!!!
MAGYAROK!!! - ENNEK AZ IRDATLAN ROSSZ és LELKET-ÖLŐ ÁLLAPOTNAK AZONNAL VÉGET KELL VETNÜNK!!!

NYÍLT FEL és MEGHÍVÁS MAGYAR-ÉRZELMŰ HONLEÁNYOKHOZ és HAZAFIAKHOZ 2020. 10. 06-án 14.00-ra a NYÍLTAN TALMUDISTA Pesti Központi Kerületi Bíróság (1055.Budapest, Markó u. 25.) III. emelet 391. sz. TÁRGYALÓTERMÉBE a CION-LIBERÁLIS KÖZJEGYZŐ-MAFFIA HÍRHEDT FŐNÖKE (TÓTH ÁDÁM!!!) ELLEN indított RENDHAGYÓ PERÜNKRE!!!
www.youtube.com/watch?v=lHo4YklGd1U&t=4s
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=A-X9pJWUPtA&feature=emb_logo FÖLDANYA HAVA: MAGYARORSZÁG 2020 - HÚSBA-VÁGÓ JELENtés és VÉRES JÖVENDÖLÉS!!! VALÓJÁBAN SOSEM LÁTOTT RECESSZIÓBAN VAN A MAGYAR GAZDASÁGUNK/GAZDAGSÁGUNK!!! ORBÁN és ALATTOMOS KOMPÁNIÁJA NON-STOP HAZUDIK,…..
NE LÉGY HÜLYE!!!...- A COVID KÖD deKÓDja 2. azaz a CIONISTA JÉZUS-GYILKOSOK JÓISTENÜNK TEREMTETT VILÁGA ELLEN!!! AZ AGYALÁGYULT BILL GATES MÁR ÉVEKKEL EZELŐTT FELVÁLLALTA, HOGY TENNI FOG A FÖLD TÚLNÉPESEDÉSE ELLEN!!!...- SAJNOS NEM MAGÁVAL KEZDTE!!!...:OOO A SZAKMAI ANYAGAINK-ANYAGOK ÉS A…..
Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, újságíró, weblaptervező, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú) Megjegyzés: a cikk alatt (vagy második részében, ahogy tetszik) található bűnelkövetői fekete listához kattintson ide: KLIKK! A szervezett,…..
PalosBrand 2020.09.06 18:20:54
VÉRRONTÓ BŰN-ÖZÖNBEN VERGŐDIK MAGYARORSZÁG!!!

Ahogy a videóból is kiderül Schadl György és ex főnöke a nagy-étvágyú cigány Radics nem csupán végrehajtó hiénák, hanem irtó kegyetlen, szexuális ragadozók is (kormánytámogatással!!!), akiket a Nyúl Béla = Áder János varrt a magyar adófizetők nyakába!!!
#Artur #Dinter: A vérrontó bűn c. regényének magasztalásául!!! "Nagy jelentőségű és az állattenyésztésben jól ismert faji törvény az, hogy a nemesebb fajból való nőstény tiszta, nemes fajú továbbtenyésztésre örökre alkalmatlanná válik, ha valamely értéktelenebb fajból való hím csak egyetlenegyszer is megtermékenyítette már előbb.
Az ilyen nemtelen vér által „eszközölt” anyaság a nemes fajú nőnemű teremtmény egész szervezetét megmérgezi és a nemtelen faj irányában megváltoztatja, úgy, hogy az azután csak nemtelen ivadékokat képes világra hozni, még abban az esetben is, ha később nemes fajú hím termékenyíti meg.
Minél fejlettebb valamely élőlény, annál behatóbban érvényesül benne az a faji törvény, és legmagasabb s legsúlyosabb következményű hatását természetesen az embernél éri el." Az Operettszínház művésznője, Peller Anna szívéből énekel a vérrontó szemiták, álszent politikai, film és kultúr-lobbijának pedofil, buzernyák és/vagy sugar-daddy szex-predátorairól; - akik lelkiismeret furdalás nélkül ölik meg a nők és gyerekek lelkét!
Miközben tagadják a Jó Istent!...- és pökhendin fittyet hánynak az isteni teremtés csodáira!!! Farkasházi Réka: „Ha ezt elutasítod, jön a bélyeg, hogy milyen frigid vagy” – színházi zaklatásról vallott a színésznő.
A háromgyermekes ugyancsak érintett Farkasházi Réka az ügynökporonty #Bochkor műsorában őszintén beszélt a szakma árnyoldalairól, illetve arról, mennyire másként viselkednek a nőkkel a színházban az ún. direktorok/diktátorok, "rendezőknek", "színművészeknek" hívott biboldó pszichopaták és véglények!

Azok, akik a múlt béli történelem és direkt nyelv-eredethamisításnak, agy-sikálásnak köszönhetően sulykolják az elmebej kategóriát, azaz a szabadkőműves propagandát, hirdetnek hazugságokat, hamis tételeket, elméleti-szabályokat; - zsoldosként, eladott lelkű héber háborgatókként egyáltalán nem érzik felelősnek magukat a félrevezetésekért, népirtásokért!!!...- így aztán abban végképp nem „érdekeltek” az isteni igazságok feltárásában!!!
Ez is oka annak, hogy nincs vagy még nem olyan ütemben mutatkozik az ébredés, ahogyan az a becsületesek és a lelkiismeretes hívők időérzékelése szerint kellene, hogy történjék!!!

Nyilvánvaló, hogy ezzel Önmagukat szarják szájba először és kimoshatatlanul bűzleni fognak életük végéig mindattól, amit hirdetnek vagy mondogatnak!!!...- de hát a kufároknak van az a pénz és vagy „égi manna” amiért ezt is elviselik.

Uram bocsá’ ha csak a tíz-parancsolatot is vesszük alapul, ami valójában a TÍZ-TILTÁS!!!...- akkor is óriási a gond hisz nincs benne mentesítő vagy kidumálható tétel! – arra, hogy ne minősüljön ún. bűnnek a hazugság!
A római helytartó (Pilátus) is hiába hangoztatta, hogy „mosom kezeim”...
KÖROSZTÁSÚ JELZÉS=JÉZUS KRISZTUS elítélésekor (alattomos módon!), hiszen tisztában volt a főpapok őrült nagy befolyásával és azzal a ténnyel, hogy merre is tereli az ún. „népakaratot” és hogyan is döntenek majd a csordaszellem hatása alatt!!!

Az érdektelenség, hányavetiség „nagyvonalúsága”, a felelősség tovább passzolásának látszata (…hogy stílszerűek legyünk eme futballista hasonlattal…- kedvezvén korunk felcsúti Pilátusának!...:DDD) a tömeg-pszichózisa (sokaság a kevesek ellenében!!!) ugyan így működik az igazság és igazságosság kérdésében…napjainkban is!...- ha még valaki ún. „áthallást” vélne felfedezni!!!
Tudd az igazságot!!!

Szerrel és tettel: JaKiTY LáSZLó és PáLoS TReND

www.youtube.com/watch?v=38xDYE9iRgk
www.youtube.com/watch?v=cpHm7aiY0Nw&t=54s
www.youtube.com/watch?v=cpHm7aiY0Nw&t=54s
www.youtube.com/watch?v=J4oWz55UpO0&t=275s
Tényfeltáró: Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja)   Egely György minden normálisabb országban a nemzet büszkesége és…..
A szabad Színház- és Filmművészeti Egyetemért tüntettek pénteken Budapesten, Iványi Gáborék szervezésében. Szót emelve az Igazgyöngy Alapítvány, az Ámbedkar Iskola és Iványiék oktatási intézményei támogatásának megvonása ellen is.. Így kezdte beszédét Bíró Kriszta színművész..
PalosBrand 2020.09.05 13:16:45
PONTY-ARCÚ GNÓM-LÚZEREK RACCS-ORGIÁJA azaz az AJVÉK-MARABUK LÁZADÁSA!!!
MAGYARÁN: TETŰHINTÁSOK SZÍNLELÉSE 2020-ban!!!
https://superlust.bandcamp.com/track/p-los-trend-magyar-j-zus-322-es-busz-remix
Rémisztő, hogy 30 évvel az ún. Rendszerváltozás után még mindig 86%-os a magyarországi felsőoktatási agy-mosodák héber-fertőzöttsége úgy a vallatók, mint a hallgatni beájulók között!!!
ÚGY, HOGY a HIVATALOSAN MAGYARORSZÁGON HONOS és BEJEGYZETT 13 NEMZETI KISEBBSÉG KÖZÖTT (bolgárok, cigányok, görögök, horvátok, lengyelek,
németek, örmények, románok, ruszinok, szerbek, szlovákok, szlovének, ukránok!!!)
NEM IS LÉTEZNEK az ún. zsidók!!!
Ez a lélek és egyben fizikai határszám (86%) már a kezdet kezdetén rögösítette a dolgozó többségi társadalom adóforintjaiból eddig igen könnyen élősködő ún. „művészek, szín-művészek” és a vírusmentes időszakokban igen szemtelen és mérhetetlen nagy étvágyú ún. „KULTÚR-LOBBI” helyzetét is…- mivel a pénztermelő donor (Magyarország kizsákmányolt dolgozói!!!) testét már előtte csonkolták a mindenkori magyarországi „miniszterelnökeink” perverz-parazita ügynök-követei/követői a velejéig rothadt és korrupt KOMCSI-MILLIÁRDOSOK és a mai NEResztény „mészárosok”!!!
Ennek a donornak (Magyarország rabszolgabéren tartott állampolgárai!!!) az altatás nélküli amputálásáról azonban NAGYON NEM akarództak sem a függetlennek hazudott külföldről dotált libernyák belső ellenségek…- sem pedig az ország-rontó kormánypártiak agy-mosó propagandagépezetei beszámolni!!!
…és MIT AD ISTEN?!...- már megint az a pártízezres címlap és bulvár-bitang magamutogató adócsaló és/vagy alig adózó léhűtő focista, hímringyó színész-direktor, tátogó énekes-zenész, celeb-zselő senkiházi, szex-ragadozó rendező, hírverő szociopata ajvékol, akik eddig hajnaltól-NAPestig azzal kérkedtek és visszhangozták a létező összes média-csatornában, hogy mikor mit, kit vettek meg kilóra és, hogy hol, kivel nyaraltak évente négyszer…- kipihenni írtó-fárasztó „szakmájuk” fáradalmait!!!
…mert ez „1 SZAKMA AZD+” dübörögték kánonban,; - egóból, harsányan a „dolgozó, őket el és kitartó NÉPnek!”, hogy igenis tudja az a „paraszt”, hogy egy felsőbbrendű VIP tagjai ők !!!...- akik okkal és joggal keresnek 10x, 100x, 1000x is többet egy magyar halandónál (óránként, naponta, havonta, évente és/vagy 1 élet alatt!!!)!!!
MOST MEG, HOGY ELVÉREZNI LÁTSZIK A DONORJUK…- MÉG KISZÍVNÁK MAGUKNAK AZ UTOLSÓ CSEPPEKET IS!!!...- ezek a felettébb alantas, irritáló, antipatikus vérszívó paraziták, idegen nevű magyar-gyűlölők!!!...- és még mindig a FEJVESZTÉS TERHE NÉLKÜL teheti meg ez az ún. „művészréteg”: 2020-ban is!!!...- mert a cigány-úton dübörgő ORBÁN KOMPÁNIA, bűnös szokása szerint még mindig a hangos, agresszív kisebbség száját tömi be először: az ÉHEZŐ, MEGLOPOTT MILLIÓK HELYETT!!!
„Sárosdi Lilla, a Lúzer című előadás keretében, meztelenül, kezét használva, kielégít két férfit. Az a Sárosdi Lilla, aki annak az egykori SZFE-s Schilling Árpádnak a párja, aki ugyanezen, darab elején meztelenül masíroz be a színpadra.
Igen, kérem, ez a fő csapásirány. Az az erkölcsi szint, amit az SZFE kitermel magából. És igen, ezt féltik most azok a diákok, akik elbarikádozták azt. Várjuk meg, amíg állatok is beszállnak az ilyen produkciókba vagy pedofil jeleneteket is vászonra visznek?
Szerintem épp ideje lenne rendet rakni a fejekben. Megértetni a habzó szájjal fröcsögő, kitartott művészpalántákkal, hogy nincs ingyen ebéd. Hogy azok a dolgok, amiket az állam finanszíroz, az emberek javát kell, hogy szolgálják. El kellene magyarázni nekik, hogy a választók demokratikusan felhatalmaztak egy jobboldali, konzervatív, keresztény kormányt arra, hogy polgári, konzervatív, keresztény értékrendet közvetítsen.
Ezért aztán, ha az adófizetők pénzén arra nevelik a színészpalántákat, hogy hogyan kell meztelenül kiverni valakinek a f@rkát a színpadon, az nem helyénvaló.
Akinek pedig ez nem tetszik, az ne tanuljon állami finanszírozású egyetemen, vagy jelentkezzen valamelyik felnőtt-filmes stúdiónál. Ott aztán lehet szabadon színészkedni.”
EBBŐL ELÉG: KULTÚR-MOCSKOK!!!
IDEJE LEMŰTENÜNK MAGUNKRÓL MINDEN RABOT/RABBIT, PÚPOT/PÁPÁT, SZÍNÉSZT/SZÍNLELÉSZT, ORVOT és ORROT, AMI MÁR MEGINT A DONOR SEGGÉBE ÉR!!!
Szerrel és tettel: PáLoS TReND
www.youtube.com/watch?v=RjL9HnIenwc
www.youtube.com/watch?v=qPcPhnsfzjg
www.youtube.com/watch?v=qPcPhnsfzjg
www.youtube.com/watch?v=VC1Wlxxaql0
  MAGYARORSZÁG 2020: HÚSBA-VÁGÓ JELENtés és VÉRES JÖVENDÖLÉS!!! ORBÁN és ALATTOMOS KOMPÁNIÁJA NON STOP HAZUDIK, MISMÁSOL, FÉLRETÁJÉKOZTAT, és SZAKADATLAN BŐSZÍTI A JÓ NÉPET!!! AZ ún. OLSTEIN=ORSÓS=ORBÁN VIKTOR, alias GYŐRI GÁBOR III/III-as REGNÁLÓ CION-BOLSEVIK ÜGYNÖK SZŰNNI NEM AKARÓ ALJAS…..
A keresztény szabadságtól a soha nem vetemedésig...
PalosBrand 2020.09.02 16:01:49
@Eltiltott Vélemény: ...csak ún. vallási meghatározás és/vagy "mibenlét" tudat "AVATAR" nélkül nem létezik!!! Ahhoz kurva sok az évi 100 milliárd, hogy "sorstalan" és "vérvonal nélküli" belső ellenségeket növesszünk a nemzettestben!!!...:OOO
  AZ ún ZSIDÓ HOLOKAUSZTOT CÁFOLÓ PONTY-ARCÚ GNÓM-LÚZEREK RACCS-ORGIÁJA azaz az AJVÉK-MARABUK LÁZADÁSA!!! MAGYARÁN: TETŰHINTÁSOK SZÍNLELÉSE 2020-ban!!! https://superlust.bandcamp.com/track/p-los-trend-magyar-j-zus-322-es-busz-remix                          Rémisztő, hogy 30 évvel az ún.…..
A szokás hatalma...
PalosBrand 2020.08.31 13:26:19
A KSH adataiból kitűnik, hogy Mo-on 2020-ban az összes halálozások száma az első félévben 94.5%-a, az első negyedévben pedig 91.6%-a volt az egy évvel előbbinek. Tehát nem megugrott, vagy nőtt, hanem csökkent. Március eleje óta, 5.5 hónap alatt 609-en hunytak el koronavírus-fertőzés következtében (állítólag), tehát naponta átlagosan kevesebb, mint 4 ember, miközben (naponta) 350-en meghalnak más betegségekben (ezek egyharmada rákban, egy másik része szív- és érrendszeri megbetegedésekben). Mi mégsem ezekre figyelünk, hanem várjuk a világvégét a koronavírus miatt, amelyik állítólag azt a 4 halálesetet okozza. Azért állítólag, mert nézve a COVID19-ben Magyarországon hivatalosan elhunytak listáját (koronavirus.gov.hu/elhunytak), képtelen vagyok olyanra bukkanni, akinek nem volt más betegsége. Egy haláleset leírás így néz ki:
• 86 éves, magas vérnyomás, demencia, pitvar fibrilláció, általános érelmeszesedés
• 101 éves, magas vérnyomás, cukorbetegség, COPD tüdőbetegség, neurológiai betegségek, veseelégtelenség, csontritkulás
Nyílván minden eset egyedi, de azt hogyan lehet eldönteni, hogy a súlyos betegségekben szenvedők közül hányan haltak volna meg amúgy is az alapbetegségük következtében, vagy azt, hogy hány olyan fertőzött halt meg, akinek a szervezete már egyébként is nagyon le volt gyengülve, és a vírus már csak áttolta egy olyan határon, ahonnan már nem tudott felépülni?

Vagy tanulsz a történelemből, vagy megismétled!
"Az úgynevezett ''spanyol influenza" volt az eredmény egy hatalmas vakcina-kampány után országszerte.
1918. január és június között a Rockefeller Orvosi Kutató Intézet kísérleti, ló termesztésű bakteriális meningitisz vakcináját Fort Riley-ban amerikai katonáknak fecskendezték be New Yorkban.
Az ún. I. Világháború alatt a Rockefeller Intézet elküldte a mérgező vakcinát Angliába, Franciaországba, Belgiumba, Olaszországba és más országokba is, világszerte terjesztve a járványt!!!
Kb. 50 millió ember halt bele a Talmudisták direkt népirtó programjába!!!
Ellenőrizd le Te is az influenza időszakát 1918. történetében, és rögvest kiviláglik majd számodra, hogy az ún. I. Világháború befejezése után azonnal (jól szervezetten és irányítva!!!) lecsapott, amikor amerikai katonák hazatértek a tengerentúlról.
Ez volt az első háború, amelyben minden ismert vakcinát rákényszerítettek az amerikai csapatokra.
Ez a cefre méreg és putrid fehérje, amelyből az oltóanyagok készültek, olyan gyakori betegséget és halált okozott a katonák körében, hogy több katonát öltek meg az oltások, mint az ellenséges lövöldözések!!!
Több ezer ember volt rokkantan otthon vagy a katonai kórházakban reménytelen roncsként, mielőtt valaha egy csatában is részt vehettek volna…
Ugye mondanom se kell, hogy ugyanezt a régi/új a Kabbala rejtett „szisztémáin” alapuló "Luciferian rituálét” éljük ma is...?!

Aranyosi Ervin: Vedd le a maszkodat

Vedd le a maszkot és kezdj el végre látni,
ne hagyj már magadból bolondot csinálni,
ha a miért-eket felfogod, megérted,
eldobod félelmed, s végre léted éled!
Vedd le a gyeplőt és ne legyél gyáva,
fess végre új eget az átmázolt világra!
Vedd le a maszkot és kezdj el végre látni,
ha félsz nem tudod a gyönyörűt csodálni.
Odalenn a porban szépet nem teremthetsz,
megfagyott szíveddel jól te nem szerethetsz!
Ne hagyd az elmédet vezetni, uralni,
mert a sötétségtől lehet csak kihalni.
Vedd le a maszkodat, a szemellenződet,
ne csak tilosat láss, vedd észre a zöldet,
hiszen a szeretet képes felemelni,
félelem nélküli, szép világra lelni!
Nyugtasd meg lelkedet, múljon el a pánik!
Az alagút végén az élet virágzik!
Vedd le a maszkot és mutasd meg az arcod,
ha létedet éled nem vallhatsz kudarcot!
Vállald önmagadat, soha ne válj mássá!
Ne váljon életed röpke látomássá!
Élni születtél le és nem haldokolni,
felesleges dolog másokat okolni.
Vedd le csak a maszkod, nem kell neked álarc!
Éld meg a világod és a jövőt válaszd!
Azt, ahol szeretve élhet minden ember,
melyben a világból eltűnik a fegyver,
és eltűnik minden, mi félelmet okozhat,
a te ébredésed szebb világot hozhat.
Vedd csak le a maszkot, hiszen ez csak jelkép,
ami eltereli az emberek figyelmét!
Vedd észre, a világ dolgából kizárnak,
nincs beleszólásunk, rossz hírek az árnyak.
Az otthonainkból börtönt kovácsoltak,
ahová bezárva elveszhet a holnap!
Vegyük le a maszkot, mint egy rossz bilincset,
ne rémisztgethessen többé senki minket!
Nyílj meg világodnak, s az életet válaszd!

A szívedből újra szereteted áraszd!
Nyisd ki a szemedet, s ha kell, nyisd ki szádat,
tiszta fény borítsa végre be hazánkat!
Aranyosi Ervin ©
Doctors for Clarity - Konferencia a tisztánlátásért (orvosokatisztanlatasert.hu/)
www.verseskonyv.com/az-atom-bomba-illuzioacute.html

www.youtube.com/watch?v=i-S7TsMy74E
VERD FÖLDBE AZ ÖRDÖGÖT!!! ...és KIBORUL A ZSIDÓ HOLOKAUSZT BILI!!! 33 EZER AZ A ZSCI-FI FÉLE 6.000.000!!! VÖRÖSKERESZTES DOKUMENTUMOK IS BIZONYÍTJÁK!!! PUTYIN MINDENT TUD A CIONISTA KLÁNOK ÚN.  ZSIDÓ HOLOKAUSZTTAL TÖRTÉNŐ VILÁGGYARMATOSÍTÁSÁRÓL!!! MENUHIN FIA OROSZ DOKUMENTUMOK ALAPJÁN RÁNTJA…..
ATOMBOMBA CSALÁS, azaz A COVID KÖD deKÓDja!!! AZ ELME=ÁLMA=ELEMI ÉRDEKÜK!!!...- VILÁGURALMUK FENNTARTÁSÁHOZ!!! PARADOXON, azaz FELMERÜLÉS és KIBUKKANÁS A COVID-19 KÖDÉBŐL: JÓISTENÜNK (T)ÖRVÉNYE SZERINT!!! Őseink hite szerint a TOTEM=TETEM oszlopok emelése pont erről a kötelességünkről szól a…..
fáymiklós Balsors 2020.08.13 06:59:18
Nem ezt a képet szántam ide, bár egy ehhez sokban hasonlót. A különbséget talán képi formában ki sem lehetett volna fejezni, egyik spagetti olyan, mint a másik. Ilyenkor tudja az ember, hogy nem. Ilyenkor azt jelenti, hogy az egyik kedvenc étteremben egyszerre nincsenek ott az ismerősök, nyugdíjba…..
PalosBrand 2020.08.18 12:32:34
DAGADT LIBERNYÁK azaz A FELCSÚTI CION-BOLSEVIK ÜGYNÖK HOZTA RÁNK A BALSORSOT!!!
ORBÁN BÉR-GYILKOSAI: Q 13 azaz STAUDER GYÖRGY A BANKÁR-MAFFIA SZOLGÁLATÁBAN!!!
2020-ban IS KORMÁNYTÁMOGATÁSSAL TOMBOL AZ ún. TŐRŐLMETSZETT (ECHTE!!!) ZSIDÓ-BŰNÖZÉS!!!
Q13 STAUDER GYÖRGY (0630/578-5516) MILLIÁRDOS VÉGREHAJTÓ-BŰNÖZŐ (KETTŐS ÁLLAMPOLGÁR!!!) AZ APARTHEID ÉS NÉPIRTÓ ORBÁN REZSIM NÉPNYÚZÓ-LAKÁSMAFFIÁJÁNAK EGYIK HÍRHEDT TALMUDISTA FENEVADJA, AKI NER-es POLITIKUS-GYILKOSOKKAL RABOLTA/RABOLJA KI A MAGYAROKAT ÉS KERGETTE/KERGETI HALÁLBA ÁRTATLANOK EZREIT!!!
A Q13 FIDESZ FÉLE VÉGREHAJTÓ MAFFIÁJÁNAK TAGJAI:
Berdál-Szűcs Rita (an: Horváth Éva Katalin) más munkavállaló 1115 Budapest, Etele út 46/B 2. em. 15.
Brindza Tamásné (an: Szabó Mária) más munkavállaló 2216 Bénye, Kölcsey Ferenc utca 26.
Csörgő Sándor János (an: Bukovics Erzsébet) igazgatósági tag (vezető tisztségviselő) 2071 Páty, Május 1. utca 43.
Stauder György András (an: dr. Polgár Marianna) igazgatósági tag (vezető tisztségviselő) 1015 Budapest, Szabó Ilonka utca 75-77. D. lház. 1. em. 7.
Stauderné Selyebi Monika (an: Molnár Erzsébet) igazgatósági tag (vezető tisztségviselő) 1015 Budapest, Szabó Ilonka utca 75-77. D. lház. 1. em. 7.
Személyi változás a Quantum Bróker Értékpapírforgalmazó Rt.-ben 1998. október 02-án
Stauder György a Quantum Bróker Értékpapírforgalmazó Rt. (1055 Budapest, Falk Miksa u. 4.) Igazgatóságában betöltött elnöki tisztségéről és tagságáról lemondott. Az igazgatóság elnökéül Salamon Csabát választotta.
A VÉGREHAJTÓ és SZEXUÁLIS RAGADOZÓK "HIVATALOS" TOP 10-es listája nettó árbevételük alapján: 615 766 000 Ft - dr. Schadl és társa, Budaörs 435 998 000 Ft - dr. Farkas József, Szekszárd 427 226 000 Ft - Némethyné dr. Erdősi Krisztina, Budapest 373 986 000 Ft - Kovács István, Kazincbarcika 363 861 000 Ft - Ádám Zoltán, Gyöngyös 363 861 000 Ft - dr. Ádám Krisztián, Gyöngyös 337 766 000 Ft - dr. Zoltán Levente, Budapest 336 013 000 Ft - dr. Schmidt Zoltán, Budapest 332 031 000 Ft - dr. Pataki Márta, Székesfehérvár 332 031 000 Ft - dr. Fülöp Szabolcs, Székesfehérvár Mint látható, több mint 600 milliós bevétellel az a Schadl György vezeti a listát, aki a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara elnöke is egyben.

TOTÁLIS HÁBORÚT INDÍTUNK A FELCSÚTI CÁRAPUSKA KÉJSÓVÁR CSINOVNYIKJAI, A KÖZJEGYZŐ ÉS BANKÁRMAFFIA TAGJAI, AZ ÁLSZENT KERESZTÉNYDEMOKRATÁKNAK ÁLCÁZOTT POLITIKUSBŰNÖZŐK ELLEN AKIK MEGMÉRGEZIK A JELENT; - ÉS ELLOPJÁK GYERMEKEINK JÖVŐJÉT‼️‼️‼️
28 éve zajlik törvénytelenül a szervezett bűnszövetségben működő Közjegyző és Végrehajtó-maffia térnyerése az Orbán ármány-kormány támogatásával...- a Rózsadombi diktátum és az EBRD paktum utasításai szerint ÚJ-ISRAHELL 2022-es totális kivitelezéséhez: "MAGYARORSZÁGON"!!!Q13 STAUDER GYÖRGY…..
fáymiklós Ötvennyári kaland 2020.08.12 07:50:36
Bármilyen hihetetlen, új lemezt jelentetett meg a Mungo Jerry együttes. Ha hihetetlen, csak azért van, mert klasszikus egyslágeres együttesről van szó, és az az egy sláger idén már ötvenéves: In The Summertime. A jelek szerint az alapító, nagyfogú énekes-dalszerzőt nem kedvetlenítette el az elmúlt…..
Továbbra is hat az orbáni átok...
PalosBrand 2020.08.12 19:53:45
CSENGŐFRÁSZ?! 1 FRÁSZT: EGÉSZSÉGES, MAGYAR NEMZETI ELLENÁLLÁS!!!
ÚJABB TÉNYFELTÁRÓ, VÉRLÁZÍTÓ LELEPLEZÉS AZ ÁTKOZOTT ORBÁN-MAFFIÁRÓL 2020-ban: MAGYARMATON!!!
EXTRÉM, ÉLŐ KÖZVETÍTÉSES JOGOS CSALÁD ÉS LAKÁSVÉDELMI AKCIÓ!!!
GYERTEK EL EGY EMBERT PRÓBÁLÓ ELEVEN ELLENÁLLÁSRA A RENDŐRÁLLAM MEGDÖNTÉSÉT ELŐSEGÍTENDŐ BÁTOR HARCOSAKÉNT 2020. 10. 20-án 10.00-ra az újpesti Mátyás tér 2/B-be: CSALÁDÉRT, LAKÁSÉRT, ÖNBECSÜLÉSÉRT, SZABADSÁGÉRT!!!

HADÜZENET A ZSÍRMÁJAS MR. BEANNAK alias GYŐRI GÁBORNAK alias ORBÁN VIKTORNAK a 10.000 MAGYAR DEVIZA KÁROSULT ÖNGYILKOSSÁGBA KERGETÉSÉÉRT, A BANKÁRKASZTTAL KÖTÖTT HAZAÁRULÁSÁÉRT (EBRD DIKTÁTUM!), A BOLSEVIK RENDŐRÁLLAM LÉTREHOZÁSÁÉRT ÉS A MAGYAR CSALÁDOK KILAKOLTATÁSÁÉRT!!!
TUDTAD?! …- hogy az offshore érdekeltségű, terrorizmusból eredő pénzeket tisztára mosó Schmidt Mária cégeivel összejátszik a IV. V. VI. VII. XII. XIII. XIV. XV. XVIII. kerületi és a Budapesti Rendőr főkapitányság, az Intrum Justitia adócsaló offshore cég, a Közjegyző és Lakásmaffia, az MBVK és összeférhetetlen elnöke Schadl György, a Pesti Központi Kerületi Bíróság és a Törvényszék korrupt bírái, a Kúria, a Főügyészség és az alkotmány nélküli Alkotmánybíróság?!
…hogy a Fővárosi Törvényszék a Magyar Államkincstár és a „Magyar Állam” ezermilliárdokat maszatol el évente Orbán oligarcháinak?!
…hogy az ún. Babaváró Hitelbe és CSOK-ba rángató NÉPmegtévesztő orbitális ZSIDESZ PROPAGANDA is csupán elektronikus pénzteremtési trükk és a szokásos, de hírhedt uzsorás bankár svindli?!
Biz’ ám!!!
A közel 32 éves ún. „Rózsadombi Paktum” (ami a szabadkőműves cionista világszervezet diktátuma!!!) előírásai szerint fosztja ki és kergeti halálba magyarok tízezreit, hogy az izraeli betelepítési program 2022-ig végleg lejátszódhasson!!!
Ami az érbevágó valóságban arról szól majd, hogy 6 millió magyar rabszolga gürizéséből él jól 4 millió Isten, Anya, Gyermek és Jézus gyilkos új-régi migráns honfoglaló!!!
SEGÍTESZ TÖRTÉNELMET ÍRNI?!...:O
A NASA=SA(T)AN FÉLE DARWIN-MAJOM DEGENERÁCIÓ: VÉGSŐ-VISSZASZÁMLÁLÁSA!!! AZ-AZ ELKÉPESZTŐEN AGYALÁGYULT, DEFORMÁLT, ÖNÁLLÓ GONDOLKODÁSRA TELJESEN ALKALMATLAN GENERÁCIÓ VALÓJÁBAN AZ A NAZI=NASA=SA(T)AN ÁLTAL AGY-MOSOTT DEGENERÁCIÓ, AKIK AZ ILLUMINÁTUSOK ÁLTAL FELHORDOTT „SALÉTROMOS” VAKOLATOT; - MÉG…..