Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PalosBrand

44 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ORBÁN-REZSIM HÁBORÚJA a MAGYAR LAKOSSÁG ELLEN VALÓSÁGOSABB és KEGYETLENEBB, MINT az ELMÚLT 33 ÉV CIONISTA GYARMATOSÍTÁSA ÖSSZESEN!!! A SZŰZANYAFÖLD MÉRGEZŐ CIGÁNYÚTON JÁRÓ ORBÁNT és TETVES OLIGARCHÁIT EL KELL SZÁMOLTATNI és FEGYHÁZBA ZÁRATNI MINDAHÁNYUKAT HAZAÁRULÁSÉRT!!!   MAGYARORSZÁG…..
KÉNYSZERES, ZAVART, GUSZTUSTALAN PSZICHOPATA!!!...- és ETTŐL a BARNA VARÁNUSZTÓL FÉLNEK a ZSIDESZESEK s RETTEGNEK a KISEMMIZETT DEVIZÁSOK?!   Szánalom a köbön ez a felcsúti hólyag, ahogy vicceskedni próbál és „vidékinek” titulálja az amúgy jellemzően tömeges létszámban előforduló városi…..
  Mint arról korábban a Magyar Jelen is beszámolt, több dolgozó rosszul lett az iváncsai akkumulátorgyárban, miután rákkeltő anyagot lélegzett be a létesítmény Elektróda épületében. Az esetet követően a cég levélben tájékoztatta a munkásokat, hogy a munkavégzés során rákkeltő hatású…..
ORBÁN NYOMORTANYÁT CSINÁLT MAGYARORSZÁGBÓL!!! Ez mindenkit érint. Benyújtotta az Orbán-kormány a 2024-es adócsomagot, amelynek nyomán megnő az üzemanyagok és az energia jövedéki adója. Indoklásuk szerint az Európai Unió kötelezettségszegési eljárását kockáztatnák, ha az értéket az közösség…..
A RECSKI NER-BÁNYA TRAGÉDIÁJÁBAN BENNE VAN MINDEN, AMI az ORBÁNI MEGALOMÁNIÁT és LELKI RÁKOT JELLEMZI!!! Mohos Márton / 24.hu „Ha többet esik, ez megölt volna minket” – így ömlött rá a NER-közeli bánya a…..
A BÍRÁK BÜNTETHETÉSÉGE NEMZETI ÖNVÉDELMÜNK LÉTELEME!!! NYILVÁNVALÓ, HOGY 5 ÉVE a TITKOS SZOLGÁLATOK TOPIS ÜGYNÖKEI ROBBANTOTTÁK FEL a RENDŐRÖKET!!!...- és a MAGYARORSZÁGI KOLLABORÁNSOKBÓL ÁLLÓ VÉRBÍRÁK MÁR MEGINT 1 ÁRTATLAN MAGYART HURCOLNAK és NYOMORÍTANAK MEG ELRETTENTÉS OKÁN!!! MIKÖZBEN a JOG-…..
ROGÁN ANTAL KI AKARJA CSINÁLNI SZIJJÁRTÓ PÉTERT is; - PEDIG MÉG NANCY KIVÉGEZTETÉSÉÉRT SEM BŰNHŐDÖTT!!! HORVÁTH NANCY és az EMBERI SZEM SZÁMÁRA LÁTHATATLAN VILÁG IGAZSÁGOSZTÓ SZELLEMEI FELFEDIK és NEVÜKÖN NEVEZIK az ORBÁN-REZSIM GYILKOS HATALOMITTASAIT!!!...- és ATOMJAIRA BOMLASZTJÁK a…..
Lehet-e kapcsolat a Tiszaeszlári vérgyilkosság és a Bodrogkeresztúri csodarabbi, Reb Steiner Sáje között?   Idén is beszámolt róla a hazafias média, hogy elözönlötték Bodrogkeresztúr települését a haszid zarándokok. Ezen zsidójárás-jelentés alapján kezdett körvonalazódni bennem a gondolat, hogy…..
A VÉGREHAJTÓ-MAFFIA a ZSIDÓ JOG=GOJ GYILKOS OSZTAGA!!! Hiába a súlyos nyomozati állítások, Rogán Antal kabinetfőnökéről szó sem esik a Schadl-ügy vádiratában. Rogán Antal kabinetfőnökéhez vezet Schadl György bizalmasának naplója. Trócsányi László neve is felbukkan Schadl György bizalmasának…..
POSTA IMRE vs. ORBÁN-REZSIM!!!...- vagyis az új ISRAHELL KREÁTOR CIGÓ DEGENERÁLTAKKAL FALJA FEL HAZÁNKAT!!! A LEGKEVESEBB, AMIT TEHET 1 HAZÁJÁT és a CSALÁDJÁT is FÉLTŐ EMBER, HOGY HÓHÉRAIT NEVÉN NEVEZI és EGYENLŐRE CSUPÁN „ELMÉLETBEN”, DE LIKVIDÁLJA ŐKET!!!...- UGYANIS ÉPPEN 33 ÉVVEL ÉLŐSKÖDÖTT…..
Rothschild, Goldman Sachs, Rockefeller, Lehman, Kuhn Loeb, Wartburg, Lazard, Israel Moses Seif. Ez a nyolc család birtokolja a FED-et. Azt a FED-et, amely a világpénzt, a dollárt kibocsátja - a nagy büdös semmiből!!!   És a világ majdnem minden országának pénze is a dolláron alapul. Ők a Világ…..
Lavrov: "a különleges hadművelet az ENSZ Alapokmányának 51. cikke alapján zajlik"!!!     Az ENSZ Alapokmányával összhangban állónak nevezte a Moszkva által Ukrajna ellen indított "különleges hadműveletet" Szergej Lavrov orosz külügyminiszter a szentpétervári 11. Nemzetközi Jogi…..
Himmler lánya haláláig segített a perbe fogott nemzetiszocialistákon!!! A mai napig negyedévente tartja ülését a Stille Hilfe, amely évtizedek óta a zsidóság bosszúja elől menekülő egykori nemzetiszocialista funkcionáriusok védelmét segíti, segítette.  Még a halála előtti évben is részt…..
Az ORBÁN-KORMÁNY CIGÁNYKODÁSA MIATT az ÁRULÓKNAK a HALÁL MEGVÁLTÁS LESZ!!!   „Legyünk őszinték: ez az USA háborúja Oroszország ellen, lényegében feláldozzák az ukrán ifjúságot a halál és a pusztítás vágóhídján a neokonok geopolitikai ambícióiért” – mondja az amerikai…..
Még marhacsordákat is bombáztak a „felszabadítók” Magyarországon!!! Az olajipar a németországi export miatt, a Balkán, Ukrajna és a Nagynémet Birodalom közötti elhelyezkedés pedig a közlekedés szempontjából tette jelentőssé hazánkat, ezért tonnaszám szórták a bombát a magyar…..
Karácsony előtt leölték a birkáit, húsvét után elvitték az összes lovát!!! A kormányhivatal utasítására húsvét után két nappal elvitték az összesen 28 lóból álló ménesét annak a jakabszállási festőművésznőnek, akinek másfél évvel ezelőtt, karácsony előtt nem sokkal a 62 rackajuhból álló…..
 Fejlemény a körmendi vérgyilkosság ügyében: Tánczos ügyvédjénél jelentkezhetett egy állítólagos elkövető!!!     Zsófia holttestét 25 évvel ezelőtt, 1998. áprilisban egy körmendi társasházban találták meg. Elvágták a nyakát. Néhány nappal később az akkor 19 éves Tánczos Gábor tanúként…..
JÓ HÍR: ...HOGY a SCHADL GYURKA PÁNCÉL-KAZETTÁJÁBAN "TALÁLT" FIDESZES KOMPROMITTÁLÓ ANYAG VALÓJÁBAN NEM LETT MEGSEMMISÍTVE!!! Toroczkai Orbánnak: önökre ég a végrehajtó-maffia ügye!!! A VÉGREHAJTÓ-MAFFIA MELLETT a PACEMAKER-MAFFIA DISZNÓFEJŰ NAGYÚRA is a FELCSÚTI UZSORÁS?! A Jahn Ferenc…..
A Rothschild bitorolta magyarországi OTP kezdte márciusban a szemtelen harácsolást, de áprilistól még ezt a szemétséget is pofátlanul überelte!!!   A SEMMIBŐL PÉNZT TEREMTŐ KÓCERÁJ az ún. bankszámlák díjainak emelésével húzzák le a világviszonylatban is példátlan sápot a kifulladásig…..
OLSTEIN=ORSÓS=ORBÁN a SZŰZANYAFÖLD MÉRGEZŐ ZSICI TERRORISTA!!! Sződliget és Göd között a kerékpárút mentén több száz fát vágtak ki. Ezek a fák nem voltak betegek, csak szükség volt a kivágásukra, hogy a gödi akkumulátorgyár és Mészáros Lőrinc még több profitra tudjanak szert…..
MAGYAROK!!! – ez a VALÓDI „HALÁLKÖZELI ÉLMÉNY”!!! TE KIVÉGEZTETNÉD MAGAD VAGY INKÁBB MAGAD VÉGEZNÉD KI, HOGY ORBÁN ÜGYNÖK és CIONISTA ZSIDAJAI 1 ÉLHETETLEN, de új ISRAHELLT KREÁLHASSANAK ÉDES HAZÁNKBÓL a SOK NAIV GOJ ÉLETE ÁRÁN?!   NEM ÁTHALLÁS!!! „ÁTHALÁS” a SZOMSZÉDBAN!!!Az alábbi videó…..
HORVÁTH NANCY SZELLEME KINYÍRJA a ZSIDESZ MAFFIÁT ORBÁNOSTUL, (D)ROGÁNOSTUL, PINTÉRESTÜL, LÁZÁROSTUL és mindenféléstül... A VISSZASZÁMLÁLÁS MEGKEZDŐDÖTT. JOGMOSLÉK csupán Magyarország Alaptörvénye, amivel a népet a kifosztásuk végett kordában tartják??? Merthogy, ezt a kalaptörvényt az…..
ZSIDÓ NŐ SZAG...- és a CIGÁNY DAKOTA "PÁROLGÁSA" MAGYARORSZÁGON!!! "Dr" IBOLYA JUDIT ZSIDÓ SCHADL GYÖRGY KEDVENC(K)E MAGÁVAL RÁNTJA a ZSIDESZ MAFFIÁT ORBÁNOSTUL, (D)ROGÁNOSTUL, PINTÉRESTÜL, LÁZÁROSTUL és mindenféléstül... A VISSZASZÁMLÁLÁS MEGKEZDŐDÖTT... ORSÓS, ha VALÓBAN 1 IGAZ MAGYAR…..
HONRABLÓ GERINCTELENEK SZÁLLTÁK MEG az ORSZÁGOT!!! ORBÁN VIKTOR = GYŐRI GÁBOR CION-BOLSEVIK ÜGYNÖK 2023. március 15-i beszéde a MAGYAR NÉPLÉLEKHEZ IGAZÍTVA!!! …a hazánkba fékevesztett tempóban özönlő cionista zsidók immár nemzetünk elsőszámú élősködőivé és a legaljasabb belső…..
Fartúrás, drog-orgiák, szopás-nyalás, testből falás, vérszívás...sátánista ceremóniákról felvételek,  korrupciós kompromittálós anyagok, ahogy a többi holokauszt túlélő perverz gnómokkal kapcsolatban is... Nemzeti, illiberális dögkútból zabálók gucci öltönyben dupla-fenekes bőröndökkel...meg WEF…..