Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rendezvény admin

20 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai Kormányinfón Gulyás Gergely miniszter bejelentette, hogy 2021. május 28-tól újra tarthatók lakodalmak, június elejétől pedig nyári táborok. Várhatóan ötmillió beoltott után megtarthatók lesznek az üzleti célú rendezvények is a védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára. Körülbelül két hét…..
Szeptember 16-ai miniszterelnöki bejelentés értelmében a szórakozóhelyeknek este 11 órakor be kell zárniuk és továbbra is érvényben marad az 500 fős létszámkorlát.  Az MVI (Magyar Vendéglátók Iparegyesülete) további tájékoztatásért fordult az Operatív Törzshöz, melyekre a következő válaszok…..
Végre örülhet a rendezvényszektor is, hiszen Magyarország tovább lazít a koronavírus miatt életbe léptetett korlátozásokon, és a veszélyhelyzet megszüntetése után, június 18-tól engedélyezi a nyilvános rendezvények és konferenciák megtartását is. A rendelet így szól: A zárt helyen vagy a nem…..
Már három hónapja, hogy a veszélyhelyzetet kihirdették és az élő rendezvények abbamaradtak. Mindenkinek hiányzik már a személyes kontaktus munkatársakkal, üzleti partnerekkel. A hosszú home office hetek után újra elkezdődött az élet, sok helyen korlátozva bár, de újra megtelnek az irodák…..
Egyre több cég fordít komoly energiákat a közösségi élet kialakítására és fenntartására. Vannak olyan cégek ahol fülig érő szájjal vetik bele a kollégák magukat a szervezésbe, van, ahol kissé döcögve történik mindez. Jó hírünk mind a két esetben, hogy a teljes programot leszervezzük Nektek, így ti…..
A teljesség igénye nélkül összegyűjtöttük a legjobb hazai rendezvényhelyszín kereső oldalakat. Mindegy, hogy céges eseményről, több éve halogatott érettségi találkozóról vagy esküvőről van szó, a lenti listában mindenki megtalálja a megfelelő felületet ahol a legegyszerűbben szűrhetjük az…..
Bár még csak most kezdődött el a nyár, rohamosan közeledik az ősz és vele együtt a konferencia szezon. Idén egy különleges helyzettel nézünk szembe, hiszen ami eddig szezon volt, most a lehetőség. A tavaszi és nyári rendezvények többsége ősszel kerül megszervezésre, ezért nem érdemes várni, a…..
Reggel egy ébresztő kávéra, munkaidőben egy frissítő limonádéra vagy épp este egy lazító italra térnél be egy-egy helyre, de a négylábú barátodra is gondolnod kell? Szerencsére egyre több helyen ők is kiemelt figyelmet kapnak már. Összeszedtünk most Nektek néhány helyet, ahova bátran betérhettek kis…..
Azok számára, akik nem a fővárosban tervezik kimondani a boldogító igent, ez alkalommal mesebeli vidéki helyszíneket gyűjtöttünk egy csokorba. Válogassatok kedvetekre, talán itt megtaláljátok az Álomhelyszínt! TOP 10 Vidéki helyszín: 1. Session Hotel (Kristály Hotel) – Ráckeve A családias…..
Ezen a héten visszatért a főváros lüktető ereibe újra az élet. A hétfői enyhítéssel végre zöld lámpát kaptunk, és habár nem teljesen a két hónappal ezelőtti állapotok között élvezhetjük a jéghideg fröccsünket, de kevés szomorú szempárt találni most az utcákon. Egyelőre csak az éttermek, kávézók,…..
Mivel mind vidéken, mind Budapesten zöld utat kaptak már a 200 fő alatti esküvők, összeszedtük azt a 8 hasznos tippet, mely jól jöhet egy nyári esküvő során. #1 HŐSÉG! Ha nyár, akkor szabadtéri esküvő. Azonban mindig fontos, hogy legyen B tervetek. A nyári záporok, viharok kiszámíthatatlanok…..
Csodás hétfőre ébredtünk, hiszen vasárnap éjféltől megszűnt Budapesten a március 28-tól bevezetett kijárási korlátozás. Ennek értelmében megnyithatnak a fővárosban is az üzletek, a vendéglátóhelyek teraszai és kerthelyiségei is. Szintén jó hír a házasulandó pároknak, hiszen 2 hét múlva, azaz június…..
Mindenki a saját anyagi helyzetéhez viszonyítva szervez esküvőt. A költségek természetesen az esküvő nagyságától és típusától függenek. Legyen szó akár kicsi, akár nagyobb menyegzőről, az alap kiadásokkal tisztában vagyunk. Vannak azonban olyan extra, akár váratlan költségek, melyekkel első körben…..
Néhány éve az esküvőszervezés területén is megjelent az igény arra vonatkozóan, hogy a Nagy Napot környezettudatosan, minél kisebb ökológiai lábnyomot magunk mögött hagyva valósíthassuk meg. Természetesen attól, hogy egy esküvő a környezetvédelem jegyében zajlik, még ugyanúgy lehet nagyon egyedi és…..
Mint ahogy az esküvőt, úgy a nászutat is érdemes minél előbb elkezdeni szervezni. Hiszen ez nem egy átlagos nyaralás lesz, hanem egy még különlegesebb élmény, amire egész életetekben emlékezni fogtok!   Elsősorban érdemes együtt átbeszélnetek, hogy pontosan milyen nászutat képzeltetek el és…..
Nem feltétlenül szükséges hatalmas összegeket költened kreatív és vizuális luxus berendezésekre, hogy lenyűgözd a vendégeket. Összeszedtünk néhány nagyszerű és látványos ötletet, melyek garantáltan emelni fogják a rendezvényed színvonalát, miközben a költségkereted miatt sem kell aggódnod. Lássuk…..
Pontosan mi a különbség csapatépítés és csapatépítő tréning között? Alábbiakban igyekszünk alaposan körbejárni és megválaszolni ezt a kérdést, hiszen valójában a két kifejezés lényegesen eltér egymástól. Kezdjük rögtön az elején, a fogalmak tisztázásával: a csapatépítés kifejezést olyan különböző…..
A rendezvényszervezés nem egyszerű feladat, ráadásul rendkívül idő- és energiaigényes folyamat. Nem baj, ha úgy érzed, egyedül inkább nem vágnál bele, hanem profi segítségre szeretnél támaszkodni a szervezés során. Na de mi alapján találd meg a tökéletes rendezvényszervezőt? Ehhez igyekszünk néhány…..
Rendezvényt szervezel? Ha nem vagy elég alapos, sok olyan apró hibát követhetsz el, amik végül akár komoly problémákhoz is vezethetnek. Összegyűjtöttük a leggyakoribb bakikat, melyek elkerülésével nem kell aggódnod a pozitív végeredmény miatt! 1. hiba: Rossz helyszínválasztás A megfelelő…..