Regisztráció Blogot indítok
Adatok
firesharker

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Arra emlékszel mennyit rinyáltunk az ideális város ingázóról? Agyváltó, sárvédő, tárcsafék, szíjhajtás... az megvan, hogy a BMC megcsinálta? BMC alpenchallenge AC01 IGH...
firesharker 2016.03.01 17:53:38
Fotó: Fónai Kende Ezer és egyszer szóba került már, milyen gondok vannak a BKK által kihelyezett jegy- és bérletautomatákkal. A Járókelő.hu egyik bejelentője viszont a tettek mezejére lépett, és hiánypótló javaslatot tett a BKK-nak az automaták szoftverének frissítésére. Tisztelt BKK, illetékes…..
Most már biztosak lehetünk abban, hogy ősszel az egész nyugdíjrendszer át lesz alakítva és nagy valószínűséggel jön a gyerekszám szerinti nyugdíj - Varga Mihály ugyanis kijelentette: tekintettel arra, hogy a nyugdíjrendszer jó és stabil, a kormány nem fog ahhoz hozzányúlni.…..
firesharker 2014.07.31 18:45:18
@Joee44: Tetszik az ötleted, csak egy apró kérdés. Környezetemben sok polgári nagycsalád van, ahol az édesanyák pár év munka után 10-20 évig otthon vannak a gyerekekkel. Ugyanez nem igaz az apákra, akik éjt nappallá téve lapátolják a GDP-t. Ráadásul a gyerekek nemének megoszlása sem 1:1 az esetek többségében.
Mit tennél azzal a problémával, hogy a fiúgyermekek sokkal több nyugdíjat "hoznának", mint az aktív koruk jelentős részét gyerekek mellett töltő (egyébként is alacsonyabb átlagjövedelmű) lányok?
firesharker 2014.07.31 22:27:25
@Istóczy úr: Azt hiszem valamit elnézhettél, mert Joee44 felvetésére írtam a kérdésemet, amiben nem lényeges a gyerekek végzettsége, csak a keresetüktől függ a szülő nyugdíja.
A sport Audi Nissan a II. kerületben a Budagyöngye és az Akadémia villamosmegálló között keresett magának méretben megfelelő parkolóhelyet. Meg is találta. Olvasónk megmutatta a képet egy környéken talált rendőrjárőrnek, akik azt mondták neki, hogy sajnos nem tudnak mit…..
Az Acer alapítója, Stan Shih egy interjúban mutáns vírusnak nevezte az Apple, amit nehéz legyőzni rövid távon. A szakember szerint a pc-gyártóknak meg kell találniuk annak a módját, hogy az Apple-t izolálják, karanténba helyezzék, és idővel immúnissá kell vállniuk a…..
firesharker 2010.09.10 18:08:25
@Kandras: Bizonyám.
Helló Tibi! Annyira-annyira hiányoltam a sporttémájú bejegyzéseket, hogy egy poszt megírására ragadtattam magam - aztán tegnap se szó, se beszéd, lehoztad szeberényi kolléga kispályás írását (nem értékítélet, csak jól hangzik!) Namostmár mindegy, megy neked a modoros…..
Share | Te is a lakásban tartod a bringád? Éjszaka kibotorkálás közben (fájdalmas) nekimenés, (magad összekoszolás), felborítás, más dolog összetörés, anyázás... Hogyan tárolod? Miért úgy? Hol lehet kapni? És megannyi praktikus válaszért kiáltó kínzó kérdés.…..
firesharker 2010.05.05 14:57:18
@felhasznalo: A liftre lapjával is felakaszthatod... :)
Apple az iPad SDK-val egyidőben az Apple az iPhone-os VoIP-hívásokat 3G-n is engedélyezte, így a hasonló szolgáltatásokat kínálók már múlt hét elején elkezdtek lecsapni a kínálkozó lehetőségre. Az AppStore-ban fontos, hogy első legyél, mert ha megfelelő szolgáltatást…..
firesharker 2010.02.07 19:26:17
hvg.hu/napi_merites/20100205_apple_skype_iphone_ipad

Szólhatnátok a HVG-nek, hogy ne nyúlja az írásaitokat minden link nélkül...
firesharker 2010.02.07 19:27:07
Futurisztikus üvegforma materializálódott a Kálvin téri aluljáró felett, ami olyan hatással volt rám, mint Neóra a piros kapszula. Körbenéztem, és szürreális térben találtam magam. Nem arról volt szó, hogy a fejemre esett az egyik szerelés alatt álló üvegpanel, nem is az…..
Szertár Plazmaszőlő 2009.09.30 02:03:00
Szőlőből bort? Inkább plazmát! (Bónuszként egy kis Kutatók Éjszakája összefoglaló.) Jöjjön az ezer éve várt kísérlet. Igyekeztem összefoglalni a jelenség lényegét két mondatba. Csúsztatások vannak benne, ami részben annak köszönhető, hogy nem rólam fogják elnevezni…..
Szertár Álláspont... 2009.09.01 07:24:00
 ...de csak mert nem szeretném, ha a Szertár is átmenne anyázós blogba.Ma reggelig vagy 20-25 üzenetet kaptam (itt, emailben, facebookon, MSNen és "élőben") egy tegnap megjelent indexvideós kísérlettel kapcsolatban.Azt hiszem, célszerűbb, ha nem külön-külön…..
Tessék, ilyen az, amikor csak kicsit nyúlnak hozzá a jól kitalált dizájnhoz, mégis valami rettenetes születik. Higgyétek el, én próbáltam, szerettem volna valami körmönfont módon ízekre szedni ezt a készüléket, úgy, hogy közben látszólag dicsérem, de képtelen vagyok, az…..
firesharker 2009.06.14 18:20:22
Kerekes Band 06.04. Millenáris Fogadó   Mindenkitől elnézést kérek, hogy nem tudtam hamarabb jelentkezni az írással, de úgy alakult, hogy a hivatal besorozott egy konferenciára, és csak most jutottam billentyűzethez. No de jöjjön a beszámoló!   Zsombi szétszervezte…..
firesharker 2009.06.10 16:59:05
2009.05.29. Bécs - Ost Klub Aznap nem dolgoztam, szabit vettem ki. Már délelőtt elindultunk mert több feladatunk is akadt, illetve több dolgot is el akartunk intézni. Bepakolás, tetris – új basszusláda (nevet nem tudom, ne kérdezzétek, új szekrény N.Csabi ládájának, és…..
Na tessék, én megmondtam, én ugye megmondtam (mondjuk volt, hogy egészen mást mondtam), a Microsoft ma hivatalosan is bejelentette, hogy érintőkijelzős mp3-lejátszót dob piacra. A Zune sorozat legújabb darabja pont úgy néz ki, mint a netet az elmúlt hetekben ellepő fotókon, és…..
Persze az Apple nem mond semmit, de az AT&T oldalán akkor is megjelent az új iPhone, mint választható tétel. A készülék jelzése egyébként megfelelt a jelenleginek, a tárolókapacitás mellett csak annyit látunk, hogy 3G, szóval messzemenő következtetéseket kár levonni a…..
A cím igaz. A pécsi polgármesteri választások utolsó mozzanataként Szili Katalin barátságos boxmeccsre hívta ki a Fidesz jelöltjét, Páva Zsoltot. A választás lezajlása után megrendezett sportgála helyszíne stílszerűen a Papp László Sportaréna volt, ahol több ezer lelkes…..
firesharker 2009.05.11 21:04:50
Legalább négyféle tudatmódosító szer hatása alatt készítette a Hírháttér oldalt Molnár F. Árpád főszerkesztő. Az „újságíró” ma beismerte: a Háttérhatalomról, Isten dicsőséges világának eljöveteléről, és az Orbán-összeesküvésről szóló…..
Idióta kacatok Stonehenge óra 2008.08.06 14:43:00
Most találgatnak a National Geographic-en, mi is az a Stonehenge. Itt a válasz!Norrislabs..