Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blackswan07

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ronald Koeman, a Barcelona korábbi BEK-győztes védője, aki jelenleg a holland nemzeti csapat vezetőedzői posztját tölti be, a Sport napilap kérdéseire válaszolt. Az interjú érintette a Barca hiányosságait és Frenkie de Jongnak a katalán együttesben betöltött szerepét. ..
blackswan07 2020.05.04 03:12:28
jövőre választások, addig ússzuk meg hogy ne költsön Barto és akkor kezdődhet a rebuild.. valószínűleg, legalábbis remélhetőleg új vezetőség lesz és új edző, addig már nem kell a rozmár költekezése.. jövőre érjünk oda a BL helyezések egyikére, ez a legfontosabb. Addigra helyreáll a világ rendje és nagyobb bevételekkel lehet számolni a játékos eladásokból. Ha valami csoda folytán tényleg lehetőség lenne egy de Ligtre, Sanchora akkor megkell lépni, de persze tisztában vagyok én is vele hogy ez kacsa...
Eladni kell minél több játékost, akit lehet(Arda, Perez, Rafinha, Dembele, Rakitic, Coutinho, Firpo, Umtiti, Neto), egyszer velük csökkenteném a béreket. Egy viszonylag letisztult keret lenne az új vezetőségnek a fiatalokkal kiegészülve. Miután megszabadultunk a "szeméttől" szépen el lehet kezdeni 2 év alatt lecserélni az idősebbeket.
Máris így nézne ki a keret a vezetőség első évre:
Stegen/Pena
Semedo/Roberto - Todibo/Piqué - Lenglet/Araujo- Alba/valaki ingyen vagy B csapatból
Arthur/Vidal - De Jong/Busquets - Puig
Messi/Fati - Suarez/Martin - Grizmann/Trincao
+Pedri és Fernandes kaphatna lehetőségeket. illetve mivel mindenkit nem sikerülne a felsoroltak közül de olyan 3 maradó játékossal számolok. Nincsenek nagy változások, inkább morzsolódás lefelé.. inkább pénzügyi stabilizálódás féle.
Az új edző első átigazolási időszakában megválhatna ismét 4-5-6 játékostól(az előző évben említett itt maradó 3 játékostól és az egyre öregedő ikonoktól. Itt se menne egyből mindenki mert nem lenne rá lehetőség, de máris így nézne ki a teljes keret:
Stegen-Pena
Semedo/Roberto - Todibo/ Piqué - Araujo/Lenglet - Alba/Cucurella
Arthur/Ruiz vagy valaki - De Jong/Fernandes - Puig
Messi/Fati - Martin/XY - Griezmann/Trincao

3 nagyobb bértömegű játékos megint csak távozna, plusz a maradék "szemét" jönne Cucurella, egy középpályás és Suarez utód jönne.

A 2. évükben távozna Piqué és Alba is, őket pótolva máris a 2. szezon kezdetre nem nézne ki rosszul a csapat(az XY-kat most névvel helyettesítem, csak beírok valamit)

Stegen -Pena
Semedo/Roberto - Todibo/De Ligt - Araujo/Lenglet - Cucurella/ide csak egy 30 körüli rotációs embert de mindenképp megbízhatót és tapasztaltat
Arthur/Ruiz - De Jong/Fernandes - Puig
Messi/Fati - Lautaro/Pedri - Griezmann/Trincao

Ezek után jönne a jhv poszt és Messi pótlása.
Robival kell egyetértenem. Min 3 év mire elég pofás csapat állhatna össze. Épp ezért most adja az isten hogy csak tisztogatás legyen ezen a nyáron.
Javier Tebas videokonferenciát tartott...
blackswan07 2020.04.27 03:55:17
@Robi71:
amíg itt van legyen is üres a kassza, csak még nagyobb bajt okoz, ha lehet még ennél nagyobb..
blackswan07 2020.04.27 04:04:08
@julio alberto:
nem az övék a jövő, nincs konkurenciájuk.. miért? feltételezhetjük azt is hogy haverok a Rozmárnak, ezért nem hoz vetélytársat, gondolhatjuk azt is hogy teljesen fogalmatlan a focihoz, mindez nem számít, hisz a keret többi tagja még náluk is gyengébb, olyanok akik a távozók pótlására érkeztek. Ahogy Robi is mondja vannak az öregek meg a távozók pótlásai, ami olyan gyengére sikerült hogy kár foglalkozni vele.
Részben igazat is adok, másrészt azért nem, mert gondolj bele ha ő helyettük is hoz olyat aki még az ő "gyenge" szintjüket se üti meg, akkor lehet hogy már nem lesznek a 30+-ok, hanem tele leszünk fiatalabbakkal de tele Dignekkel, Gomesekkel, Dembelekkel, Coutinhokkal.. Had ne soroljam tovább. Most kéne gyorsan kitalálni valamit. Én mindenképp ott kezdeném 1-2 év alatt gyorsan felhúznék köréjük egy tehetséges, alázatos csapatot, majd köv 2 évben őket is teljesen lecserélni. Lehet közben őket is ha van piac adta lehetőség, nincs ez kőbe vésve, de még őket is ma holnap elküldeni, látva hogy sikerültek az elmúlt évek, hát nem tudom.. Nagyon nem egyszerű. Le vagyunk maradva 3-4 évvel..
blackswan07 2020.04.27 15:51:34
@julio alberto:
Nana, én egy szóval se mondtam hogy ragaszkodni kell hozzájuk. Hanem hogy előbb 1-2 év alatt a sikertelen pótlásokat orvosolni mert nagyobb gondnak látom az ő ide nem illőségüket, mire a. 30-ok következnek, illetve azt is megjegyeztem ha adódik valami nagy lehetőség valakit pótolni a Busquets bandában akkor lépni kell. Mint jelenleg Alaba elvágyódása Münchenből.