Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anikó M.

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2016 utolsó napján összegeztem az évet: a magánéletemben rengeteg pozitív eseménnyel, lelkes tervezgetéssel teltek el a napok. A fotózásban viszont nem teljesedtem ki úgy, mint számítottam, hiába dolgoztam addigra teljesen ebben a szakmában, valahogy ez a sok izgalmas életesemény, mint a költözés…..
Az emberi arc az örök, kimeríthetetlen fotótéma, hiszen egy portré mondanivalója, misztikussága arcunk egyediségében rejlik. Egy mosolyról azonnal meg tudjuk állapítani, hogy őszinte, vagy éppen hamis, sőt gyakran egy tekintet is árulkodik az illető aktuális lelki állapotáról, gondolatairól. Sokan…..
Aki a fotós szakmában van, annak biztosan ismerősen cseng a kérdés: „Értesz hozzá, ezért a te tanácsodra lenne szükségem: milyen fényképezőgépet érdemes vennem, ha el szeretnék kezdeni komolyabban fotózni?” Egy idő után mindenkinek lesz erre egy sablonválasza. Néhány márkát, típust ajánlunk, esetleg…..
Legutóbbi kihívásunkban arra buzdítottunk titeket, hogy készítsetek csendéletet, ami elmeséli egy tökéletes reggeleteket. Facebook-csoportunkban aktív kis közösségünk igazán lelkesen fotózott, kért tanácsot, mi pedig igyekeztünk készségesen segíteni, hogy minél elégedettebbek legyetek a saját…..
Ülök a reggeli kávémmal az ölemben. A másik szobából hallatszik, ahogy a kislányom kacarászik az apukájával. Nézem a beszűrődő reggeli fényeket, ahogy a szellőtől lebeg a függöny, buja orgonaillatot hoz magával. Az egész olyan, akár egy kissé szentimentális filmjelenet, mintha lassított felvételen…..