Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gershomscholem

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor idén is elmondta évértékelő beszédét. A Fülkeforradalom (FASZ) és az azóta eltelt kilenc hónap óta meg kellett tanulnunk, hogy időről időre ki van mondva, hogy a nemzet éppen mit akar, és úgy egyáltalán, mire adtuk voksunkat 2010 tavaszán. Most például azt…..
Egyiptomban, nyugodtan mondhatjuk, forradalom van (akár sikeres lesz, akár nem). A hatalom már nem képes betartatni a kijárási tilalmat, a pártházakat a nagyvárosokban felégették, a rendőrség sok helyről visszavonult, a hadsereg lojalitása kérdéses. Miközben izgatottan követjük…..
Gazdasági újbeszél rovatunkban a gazdasági újságírás extravagáns költői képeiből szemezgetünk.Bár mennyiségileg a legtöbb kép kétségtelenül a 'piacok', valuták meg kötvények megszemélyesítése körül forog, hangsúlyozandó, hogy a piac természettörvényei őserőként…..
A tegnapi Tüntetés a sajtószabadságért 2. elnevezésű rendezvényen a Kossuth téren annyira vegyes volt a demonstrálók összetétele, hogy az már az irónia határait súrolta. A múlt árnyai - chartás mamcsik, közöttük Verók, akitől komolyan majdnem megkérdeztem, hogy miért nincs…..
tango steps a tetőtérben 2008.09.04 00:19:11
változatos és sűrű, meglepően és kellemesen fárasztó nap múlik el lassan, két fény is ég a szobában még, de bágyad már a szem. sokat rohangáltam a városban e váratlanul meleg szeptemberi délután, bár legalább finom kávék és szép könyvek után is, mikor végre jutott…..
Karl Marx volt az egyik első modern antiszemita. Ma a Kuruczinfó, a Bombagyár és a többi korszerűen antiszemita szájt (irónia) is mind Marx köpönyegéből bújt elő. Igen, kedves antiszemiták: a modern antiszemitizmust is “mi” találtuk ki. Mi kérünk elnézést a…..
  Nem vagyunk benne biztosak, hogy így nyárestéken a párás söröskriglihez/fröccshöz illő párosítás volt az illegális kommunista mozgalomról, a moszkovita emigrációról vagy a GULAG-ról olvasni, mégis így tettünk- a kezünkbe került Lovas Márton Magyar voltam a GULAG-on c.…..