Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ArtEzi

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, ezért nem szabad megtartani az érettségit. Egyetlen család, egyetlen történet, amikor az érettségizőnek tünetei vannak, de nem kérnek tesztet, nehogy lecsússzon az írásbeliről. De vajon valóban ez az egyetlen eset?  Aki nem dolgozik, ne is egyék  A magyar karakánsághoz hozzátartozik az “aki…..
ArtEzi 2020.04.26 19:43:58
@Ekrü: "No itt lóg ki az a bizonyos lóláb...Vajon mennyire tanulhatott,milyen gimnáziumba járhat a poszter gyereke/rokona ha lobbizni kell ilyen valóságtól elrugaszkodott poszttal ,hogy a 4 év alatti átlagot számoljanak érettségi helyett?". Téves lólábat vizionálsz. A gyerekem 14 éves, még messze az érettségi... azonkívül a "valóságtól elrugaszkodott" javaslatot fogalmazza meg pl. a pedagógus szakszervezet is... nem ördögtől való ám a jegy-megajánlás...
ArtEzi 2020.04.26 20:56:47
@tompus: Ezzel a legegyszerűbb elintézni. Mert az csak kamu lehet, hogy egy érettségiző családja nem fog tesztet kérni ilyen-olyan tünetei kapcsán, hanem túlesik a kellemetlenségeken, és elmegy az írásbelire. Ilyet kitalálni!
Ment a huzavona Nem kell a maszk. Mégis kell a maszk. Csak arra jó, hogy mi magunk ne fertőzzünk. Hatékonyan csökkenti a megfertőződés veszélyét. Csak a legprofibb maszkok segítenek. Bármilyen maszk is hatékony lehet. Mindannyian tanúi voltunk a maszköt övező, egymásnak ellentmondó…..