Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ambivalencia

2 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Valahol egész délen 2013.06.21 10:49:00
 Megkezdődött a Voice következő szériájának válogatása: A szirén énekével elkábító csávó hófehér kincskereső kisködmönje alól kikandikáló réteges öltözéket elnézve, mintha mellé lőtt volna ezzel a dalválasztással. Se lesben álló cápa, se nap sincs sehol.…..
ambivalencia 2013.06.22 12:26:39
Újabb vígjáték érkezik a Viasat3 műsorára, és a csatorna ismét az olvasók segítségét várja a címadást illetően. Az alany a Rules of Engagement című CBS-sitcom, ami eddig három évadot és 35 epizódot ért meg, de jön belőle a negyedik is, valamikor tél végén-tavasz elején.…..
ambivalencia 2009.12.02 10:13:02
Maki tanul, de még ez sem mentség arra, amit elkövetett több ezer jóravaló magyar ember ellen. Ugyanis egyszerűen az arcunkba borította a fostalicskát ezzel a képviccel. A megoldás gyakorlatilag kitalálhatatlan, de amikor elárulja, az igazán kellemetlen érzés, a szégyenkezés igen…..
ambivalencia 2009.08.06 11:56:46
Az azaza úgy tűnik megnyerte a "Nap legkiborítóbb képviccmagyarázata" díjat a fenti műremekkel, pontosabban annak alant olvasható "megfejtésével".  Ne kattintsatok rögtön, érdemes próbálkozni, úgysem sikerül. Annyit segítek, hogy jobbról balra kell…..
ambivalencia 2009.08.04 10:53:10
ANNYIRA örülök, hogy valaki végre nem az ősrégi Kahn-i kula képvicc véletlenszerű gusztustalansági szinten megvalósított verziójával támad be minket (komolyan, mióta kitört a nyár, vagy 20-25 változat jött belőle), hanem arra világít rá, hogy ha a kapus már öreg a focihoz,…..
Na tessék, még egy bölcsész, aki ráadásul beszól az informatikusoknak. Front van ma, vagy elszabadult valami vírus egy ELTE-épületben? Szia! Bölcsész vagyok, most mégis egy TTK-s poén jutott az eszembe. Mivel büntetik a programtervező matematikusokat? Hát a Progmatica Sanctioval.…..
ambivalencia 2009.05.06 13:12:20
@Narvati:

amikor elkezdtem az egyetemet, akkor még IK még csak egy kósza gondolat volt.:D
Berlin.hu Első nap a Freie-n 2009.03.03 00:08:00
Hahó! Az előző bejegyzést is most tettem fel, de azok még a tegnapi élmények. Írok pár szót a mai napról is. Azt hiszem nem lesz hosszú, és érdekes sem, mert feküdnöm kellene, holnap korán kelek, fáradt vagyok....Szóval, első nap a Vorkurzon...Mint kiderült, a…..
ambivalencia 2009.03.03 11:21:39
ambivalencia 2009.03.04 08:08:46
@Luca_Berlin: a megáll az időben mondta ezt az egyik srác, akinek sikerült berúgnia egy korty kólától.:P
Berlin.hu Utazás-megérkezés 2009.03.02 23:30:00
Hahó! Sajnos nincs internet, úgyhogy amit most írok, csak később fogom feltenni. Sajnos sajnossal kezdtem a bejegyzést…Pedig amúgy minden oké!! És lényeg a lényeg, megérkeztünk Berlinbe!  Nagyon vegyes érzésekkel jöttem el végül tegnap, néha vártam, hogy…..
ambivalencia 2009.03.03 11:19:06
DJ BoBo - Respect yourselfhttp://www.youtube.com/watch?v=3lAFVwacesIBoBo klassz egy ember, hiszen nem volt rest átruccanni az óceánon annak érdekében, hogy igéjét az Újvilág lakói között is terjeszthesse. Nem is választhatott volna jobb helyszínt az eljövetelre, mint az oly sokat…..
Mi jut az eszedbe Svájcról? Már előre látjuk, hogy az emberek nagy része olyan unalomig elcsépelt válaszokat ad erre a kérdésre, mint a havas hegycsúcsok, a finom csokoládé, a pontos óra vagy éppen a titkoktól vízhangzó bankrendszer. A fanatikusabbakban akár még olyan nevek is…..
Vermin embertelen figura, aki a szeretet és az új hányás ünnepe között is gyermeteg gonoszsággal csipkedi polgártársait. Megérdemelné, hogy hátralévő életében csak gyerekmusicaleket hallgasson:Mély fájdalommal olvasom az oldalt régóta, és úgy döntöttem én is hozzájárulok…..
DarkBlog Namivan? 2008.09.20 20:31:00
Jöttek nemzetet megváltani? Sikerült? Igen, az a mocsok ÁVH. Ja, meg azok a mocskos zsidók. Ott mind, igen, tudom. Sebaj, azért megmutattuk. Meg bizony. Majd legközelebb elseperjük ezt a zsidó söpredéket! Persze, hiszen ez csak erőpróba volt. Majd meglátjátok. Jaj de szép is volt…..
A 2008-as év legszívbemarkolóbb, egyben legmulatságosabb képernyős élménye volt, amikor Vitray "Rezignált" Tamás, Kossuth Lajos híres retorikai teljesítményeit überelve, a suttogástól az ordításig terjedő skálán leközvetítette Vajda Attila 1000 méteres kenuaranyát…..
Kína, az alvó óriás már nemcsak felébredt, hanem elvonszolta világvágyó irigy-sárga merevedését a fürdőszobáig, kitörölte a csipát, fogat mosott, és most itt áll előttünk lakkozva a pekingi olimpia megnyitója után, fütyül a csőbe, forgatja a tárt, nyugatra fújja a…..
ambivalencia 2008.08.09 13:54:13
A lányszív-lányszopat saga folytatódik: itt van Lady, a tegnapi bi-történet másik fele, hogy elmesélje a történetet a saját szemszögébőlNote: a levélformátum nem igazán tud formázásokat megjeleníteni, én kérek elnézést.Helló világ! Lady vagyok. :-) A kis „szerelmi…..
Már látom a kommentekek: hol ebben a szakítás, he? Hát én se nagyon találtam, legyen mondjuk az, hogy a levélíró meg Eszter valójában jártak, és most ezen a szakítás utáni barátkozás témával szenvednek, és akkor egy kicsit profilba vág a sztori. Note: a kedves szöszikkel…..