Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shareminator

111 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Forrás: Discovery  A Discovery Channel hazai gyártású sorozatának, a Made in Gyetván Csabával hétfő esti részéből megtudhatják a nézők, hogy miként készülnek a karácsonyfadíszek és, hogy hogyan betonozzák tükörsimára az ipari csarnokokat. A műsor vadonatúj része december 13-án hétfő este 21 órakor…..
A Discovery Channel hazai gyártású sorozatának, a Made in Gyetván Csabával ma esti részéből megtudhatják a nézők, hogy miként készül a húspótló vegán hús, illetve Európa egyik legnagyobb biodinamikus gyógynövénykertjébe is bepillantást enged a sorozat. A műsor vadonatúj része december 6-án hétfő…..
A Discovery Channel hazai gyártású sorozatának, a Made in Gyetván Csabával új évadának november 29-i epizódjában a stáb a sorozat indulása óta most először külföldi helyszínre is ellátogat. A hétfő este 21 órakor látható részben többek között az egyik legnagyobb francia champagne-ház titkaiba kapnak…..
Az eredeti címén Kuhnya (Konyha) sorozat Oroszországban hat évadot élt meg és több egész estés mozifilm is készült rá épülően. Kép forrása. forbes.com A vígjátéksorozat középpontjában egy híres színész exkluzív étterme áll, főszereplője pedig egy fiatal és lelkes vidéki szakács, aki arról…..
Az ATV-n szeptemberben indul a Géniusz című napi kvízshow. Kép forrása: 24.hu Az ATV ma reggeli közleményéből a Géniusz kapcsán kiderül, hogy a műsor egy párbaj lesz, ahol nem elég tudni a választ, de az ellenfeleket is le kell győzni, és minden egyes pontért valóban meg kell küzdeni. A…..
A TV2 Média Csoporthoz tartozó csatornán debütált Léa és Paul története, akiket nem csupán a szakmájuk, hanem magánéletük is összeköt. Kép forrása: sorozatwiki.hu  Május 14-én dupla résszel debütált az Exek és nyomozók(Tandem) című krimisorozat a Prime-on. A megoldatlan rejtélyek önmagukban is…..
Az előző három évad kiemelkedő sikere után Gyetván Csaba ismét friss epizódokkal jelentkezik a népszerű magyar gyártású műsor következő, negyedik évadában, amelyben ismét elképesztően izgalmas és exkluzív helyszínekre látogat el. A Made in Gyetván Csabával legújabb epizódjai rávilágítanak azokra az…..
A Discovery bemutatja a 2021-es tokiói olimpiai játékok himnuszát és új formátumait a visszaszámlálás közeledtével. Ezúttal is az Eurosport lesz az európai olimpiai közvetítések otthona Olimpiai Játékok- Home of the Olympics – új műsor formátum a tokiói felkészülésről Az új olimpiai himnusz, az…..
A streamingszolgáltató friss beszámolója szerint számottevően csökkent 2021 első negyedévében az új előfizetők száma.  Kép forrása: media1.hu A Netflix a tervezett 6 millió új előfizetőhöz képest csak 4 millióval bővült az idei első negyedévben - írja a BBC a cég beszámolója alapján. Amikor a…..
Felkerült az Anyám és más futóbolondok a családból című magyar film a Netflixre, amely azonnal át is vette az első helyet a platform nézettségi toplistáján. Kép forrása: erdelyikronika.net A filmet Fekete Ibolya rendezte, aki a forgatókönyvet is írta. A filmdrámát 2015. november 5-én mutatták be…..
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) 17.675 termékmegjelenítést azonosított az RTL Klubon és a TV2-n. A két csatorna közül az RTL Klub több mint kétszeres fölényben van ebben a mutatóban.   Kép forrása: financialexpress.com A termékmegjelenítések számának alakulását szembetűnően…..
Az HBO Europe új, magyar saját gyártású sorozat forgatásába kezdett a napokban. Az HBO első, teljesen hazai fejlesztésű sorozata a 20. század eddig ritkán feldolgozott időszakát mutatja be.  Forrás: forbes.hu A Besúgó című 8 részes sorozat író-rendezője Szentgyörgyi Bálint, a további rendezői…..
A Telekom új televíziós platformja elhozta az igazi többképernyős 4K élményt. Kép forrása: broadbandtvnews.com Ügyfelei megváltozott tartalomfogyasztási igényeihez igazodva a Telekom bővíti  szolgáltatásait  – a hazai szolgáltatók közül elsőként. Ugyanis fontos újítást hoz a tévénézés…..
Március 20-án indul a csatorna hétvégi magazinműsora, melynek műsorvezetői Havas Dóra és McMenemy Márk lesznek. Kép forrása: port.hu A tavaly novemberi adventi különkiadásnak indult műsor annyira megtetszett a nézőknek, hogy a csatorna úgy döntött, állandó rendszerességgel képernyőre tűzi a…..
A Brit Filmművészeti és Televíziós Akadémia (BAFTA) kifejezetten sokszínű jelöltlistával állt elő díjaira, a színészkategóriákban a 24 jelölt közül 16 etnikai kisebbséghez tartozik. Kép forrása: www.goldderby.com A legtöbb - hét - jelölést a Golden Globe-díjat nyert „A nomádok földje” című film…..
Tíz díjat söpört be a Netflix az idei online Golden Globe gálán, A korona és A vezércsel is hozott díjakat a streaming szolgáltatónak. Kép forrása: hu.ign.com A Korona negyedik évada is óriási népszűréggel futott tavaly a Netflixen a II. Erzsébet uralkodását bemutató széria pedig a Golden Globe…..
„A korhatárkarika nem díszítőeleme a képernyőnek, hanem a nézőnek szánt fontos információ” – olvasható a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság weboldalán. A korhatárkarika célja a kiskorúak egészséges mentális és erkölcsi fejlődésének segítése, illetve a felnőttek tájékoztatása a film milyenségéről.…..
Mi kell ahhoz, hogy rekordidő alatt egy olyan vakcinát hozzunk létre, amely egyszer és mindenkorra megállíthatja a globális járványt? Milyen intézkedések vannak érvényben az oltóanyag biztonsága érdekében? És hogyan fejlesztették ezt ki a világ vezető orvosai és egészségügyi szakértői? A vakcina: a…..
Február 17-én ünnepelte 40. születésnapját sokak nagy kedvence, Joseph Gordon-Levitt, akiről e jeles alkalom apropóján összegyűjtöttünk néhány kevésbé ismert tényt. Lássuk-lássuk! Forrás: https://kaispace.wordpress.com/tag/inception/ 1. Saját kreatív műhelye van 2004-ben alapította meg bátyjával…..
Tíz új, Európában készülő produkciót jelentett be a Disney+. A cég már tavaly decemberben jelezte, hogy 2024-ig 50 nemzetközi projekt kapott zöld utat. Kép forrása: hu.ign.com A 2019 végén indult streaming szolgáltatás a tervezettnél sokkal gyorsabban hódítja meg a világot, már 95 millió…..
Új külsővel, kényelmi funkciókkal ellátott, felhasználóbarát felülettel és személyre szabott ajánlómotorral várja a nézőket a TV2 Csoport új online platformja, a TV2 Play (tv2play.hu). A könnyen kezelhető videós felületen elérhetőek TV2 legnépszerűbb műsorai, sorozatai, valamint a csatornaportfólió…..
Az önerőből lett milliárdos üzletember, Glenn Stearns a Milliárdos álruhában című műsor második évadával január 31-én vasárnap este 20 órakor visszatért a Discovery Channel-re. Glenn ötletétől vezérelve három újabb milliárdos vállalta a kihívást, hogy utánajárjon, egy 100 dollárossal a zsebében,…..
Szoktál-e úgy vacsorázni, hogy egyik kezedben a villát fogod, a másikkal pedig a tv távirányítóját nyomkodod? A legtöbb ember számára a hosszú nap utáni legjobb és legegyszerűbb kikapcsolódási mód, ha leül a kanapéra és bekapcsolja tévét. Sajnos ez a szokás túlevéshez és végül hízáshoz vezethet,…..
Új csapattaggal bővül a Cápák között harmadik évada, melynek első része február 25-én, csütörtök este 9-kor érkezik az RTL Klub  műsorára. Forrás: facebook.com/capakkozott Az új évad Lakatos Istvánnal, a Bravogroup Holding vezetőjével egészül ki. Mellette a már korábbi évadban megismert négy…..
Januárban is a TV2 volt a legnézettebb csatorna mindhárom fő korcsoportban*A TV2 erősen indította az évet: januárban az RTL Klubbal szemben a legnagyobb előnyt az egész napot vizsgálva a teljes lakosság körében sikerült elérni, mivel a TV2 csatornát átlagosan a 4 éves vagy annál idősebb nézők…..