Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Massive Darab

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két pénzügyminisztériumi közgazdász tanulmánya szerint, ha a politikusaink semmit nem csináltak volna az elmúlt hat évben, akkor is sokkal jobban állna az ország gazdasága. Nos, nagyon úgy néz ki a dolog, hogy az oktatási miniszterünk vagy nem ismeri még ezt a szöveget, vagy…..
Médiatervező Plakátháború 2007.12.12 15:38:00
Érdekes problémával találkozhattak azon médiaügynökségek, akik januárra közterületi kampányt (óriásplakát, city light) terveztek. Lassan december közepe van, de a plakátoptimalizáló* cégek többsége még nem tudott plakátlistát adni ügyfeleiknek. Ez több mint kellemetlen…..
Kedves blogger- és blogolvasó társak! Társadalmi összefogást, és egyben vitanapot szeretnék hirdetni. Mindenki ismeri talán már, a szemtelen légy mintájára a blog.hu széles spektrumán szemetelő, sőt, mit szemetelő, egyenesen odaszaró vírus/gerilla marketinges kutyát,…..
"Thank you, my honor. This isn't a victory for me, it's a victory for the justice system. And for my balls."Az igazi über-hardcore South Park expert az, aki szerint az első évadok voltak a legjobbak, és azóta már csak lejtmenet van, sőt, annál autentikusabb egy fan, minél korábbi…..
alterglob Amerika piszkos bombái 2007.12.03 10:41:00
A magyar-szlovák határon lefoglalt fél kiló urán kapcsán megint felmerült, hogy terrorista csoportok rengeteg pénzt hajlandóak fizetni olyan sugárzó anyagokért, amelyekből piszkos bomba készíthető. A piszkos bomba hagyományos robbanóanyaggal szórja szét a radioaktív…..
Megjelentek az első képek KITT-ről a készülő új Knight Rider sorozatból. Szerintem az első sokkal, de sokkal jobban nézett ki, mint ez. No majd meglátjuk.Michael Knight visszatér, de a főszerepet a fia fogja alakítani...
piroska Főzöcske, de okosan. 2007.08.17 19:24:00
Hát kérem, a következő paragrafust a kormányon levő egyik párt (volt vagy mostani) tisztségviselője (ha jól sejtem) vetette blogposztba. Most mit mondjak. Néha a hajam égnek áll, hogy a 21. században ilyeneket ír egy magát értelmiséginek tartó ember. (Figyelem! Figyelem! Ez a…..
A mai újoncról már a címe is sejteti, hogy nem a farokkal rendelkező réteg számára készítették, Lipstick Jungle, azaz Rúzsdzsungel, ízlelgessük ezt a szót egy kicsit, aztán próbáljunk meg nem hányni. Persze én vagyok a fasz, mert az írónő neve (Candace Bushnell) neve láttán…..
w Banánnépköztársaság 2007.08.01 05:45:00
Jé, a Civilization óta nem is volt itt játékosság. Pedig tanulságos az, ha nekiül az ember. A nagyszerű Victoriát kiismerni (masterelni) talán sohasem lesz már időm, de van egy másik kedvencem, amit szerintem legalább középiskolában, egy-két állampolgáriismeretek-órán oktatni…..
Massive Darab 2007.08.01 19:10:48
OFF:

index.hu/gazdasag/ghirek/322590/

Jobban örültem volna, ha nincs igazad, de az idióták itt vannak.
w Gumicsont 2007.07.18 05:30:00
Jó reggelt kívánok, itt az idő. Beszéljünk végre a nemzetközi tőke vérben és verejtékben ázó karmairól. Tárgylemezen a Hankook, a nemzet gumigyára, világraszóló sikertörténetünk. A siker az, hogy az óriáscég, ez a távol-keleti munkamorálon és féldiktatorikus…..
comment:com Betojt a Fox? 2007.07.13 11:42:00
Ha én filmforgalmazó lennék (nem vagyok persze, mert akkor Balin ülnék esernyős koktélokkal, és teli szájjal röhögnék), akkor mindent megtennék annak érdekében, hogy legújabb filmemet a lehető legnagyobb hype övezze, írjon róla mindenki, erről beszéljen a szomszéd Sanyi bácsi…..
w Nagy-Magyarország nem ország 2007.07.04 04:30:00
Ismerjük őket, találkozunk velük minden nap. Polgártársak, akik autójukon, szimatszatyrukon, ízeltlábú-dzsekijükön vagy péküzletükön térképet viselnek: az úgynevezett Nagy-Magyarország körvonalait. Az illetők nyilván ilyen alakú Magyarországot szeretnének a mostani helyett.…..
w Olajfalók 2007.07.02 05:00:00
Olajban úszik az ország ismét. Nyolcvan évre tervezett titkokról hullik le a lepel – hoppá, a lepel egynegyede azért a helyén marad, mert az igazi titok. Hálózati információk, nyomozati érdekek. A többi tehát nem volt igazi titok. Amit tudott mindenki, arról most miniszteri…..
w Pótvizsga 2007.06.08 04:00:00
Erről [screenshot]csak röviden, mert hát azt akarják ezek a szerencsétlenek, hogy foglalkozzon velük valaki, cserélje ki a pelust, figyeljen oda rájuk. Viszont a kisegítő korrepetálás nekem nem feladatom. 1. Nem kerítés, hanem viadukt, és nem az árpádsávból, hanem a…..
w Díjugratás 2007.06.06 06:00:00
Döntött az Alkotmánybíróság: igenis népszavazni való téma a vizitdíj és a tandíj. Egyfelől azért, mert olyan kis elenyésző összeg az, hogy meg sem érzi a költségvetés – ami arra utal, hogy a taláros testület hirtelenjében pénzügyminisztériumot kezdett játszani,…..
A Heves Megyei Bíróság elnöke egy sajtótájékoztatón azt azt mondta: azért tartanak tájékoztatót a Pusoma-ügyről, mert az utóbbi hónapokban többen erre a szívszorító történetre utalva bírálták a bírói ítélkezés rendszerét, és kérdőjelezték meg az…..
Massive Darab 2007.05.26 23:06:07
comment:com Megbukott a Hősök 2007.05.25 13:57:00
Most már hivatalosan bejelenthetjük: a Hősök megbukott. Mármint Magyarországon. Múlt héten és most is alulmaradt ugyanis a Dr Csont című, egyébként nem túl izgalmas Helyszínelők-utánérzéssel szemben. Ennél is szomorúbb, hogy amíg az este kilenckor kezdődő Doktor House-ra…..
w Rendőrliszka 2007.05.18 09:00:00
A rendőr kisebbség terrorizálja a magyarokat, meggyalázza asszonyaikat. Rendőrkérdés van. ..
A kiszivárgott hírek szerint kilátástalan anyagi helyzetével magyarázta tettét az a rendőrségi helyszínelő, aki a Széna téri túszdráma után 460 ezer forintot lopott el a bankból, írja a Népszabadság. Tettét rögzítették a biztonsági kamerák. Azon kívül, hogy ilyen lúzer…..
w Eroica I.* 2007.05.14 05:00:00
1942-ben ismertem meg Dániel Zoltánt. Akkor még nem sejtettem, hogy békaemberekkel fogok találkozni. 2003-ban hallottam először Tomcatről. Bár a Revenge on kalandjáték-trilógiát korábban is ismertem, de hogy kiféle a szerző, azt addig nem tudtam. Írt egy mailt, hogy filmet készít…..
Subba Dicsőségfal: Viva Kristóf 2007.05.09 11:44:04
Mi eddig azt hittük, hogy a Vivánál csak alulszexelt, és ettől túlpörgött arcok lehetnek műsorvezetők, mert különben nem megy elég jól a Club Rotation. Erre meg itt az alábbi kép, rajta a Magyarországon az elsők közt coming outolt Kristóffal, a már általunk is egyszer…..
w Szentírás-magyarázat 2007.05.02 05:00:00
[Ezzel most egy időre abbafejeződik a hitéleti kalandozás, és visszatérünk a jelenbe, a közéleti véna domborításához.] Hogy milyen csuda dolgokban lehet hinni, ha az ember akar, arról elég sok szó esett itt. Ideje tehát bemutatni Erich von Dänikent, ő ugyanis figyelemreméltó…..
 Talán jelentéktelen ügynek tűnik az alábbi probléma felvetése, a Zugügyvéd mégis azért teszi közzé, mert igencsak bosszantó, napi színtű jelenségről szól a levél. Nem elég, hogy egy jogszabályilag kötelezően igénybeveendő szolgáltatással él vissza egy…..