Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gabbró

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi különbözteti meg a művészt a nem művésztől? Én, a nem művész úgy fogalmaznék, hogy "Noranora kiszúrta, az ATV egyik telefonos-pénznyerős vetélkedőjében rossz megoldást adtak egy feladatra". Ugye milyen unalmas? Bezzeg ha Noranora, a művész fogalmaz, az olyan…..
gabbró 2009.09.18 14:33:12
A múltkor én is leragadtam egy ilyen játék nézésénél. Ott először azt adták meg, hogy a konyhában van és K betűvel kezdődik. Kb fél óra után "segítségként" odabiggyesztette a műsorvezető hogy "zöldséges". De azt nem ejtette ki a száján hogy zöldségesnél kapható, ebből gondoltam hogy valamilyen készétel lesz, nem karfiol vagy ilyesmi. Miközben teltek a percek (negyedórák) egyre idegesítőbben buzdított a kisasszony a telefonálásra (Hát senki nem tudja!? Miért nem csörög a telefon? -Vajon miért nem? Mert nem kapcsolnak játékba senkit!). Aztán kegyelemdöfésként megdott még egy betűt, tehát konyhában van, zöldséges és KR-rel kezdődik. Ez csak krupli lehet. Újabb negyedóra után az egyetlen kapcsolt telefonálóval közölte hogy "Hát sajnos nem krumpli" Ezért megadta, hogy úgy kezdődik KRUMPLIP egyetlen így kezdődő szó ismerek az pedig a krumplipűré. Valóban 20 perc idegőrlő sápítozás és "miértnemcsörögmár" után valaki benyögte a krumpliürét. "Hát sajnos nem krumplipüré, Lejárt a műsoridő sajnálom, Hogyhogy nem tudta senki padig olyan egyszerű volt!" Ekkor elővette a borítékot és kihúzta a megoldást: KRUMPLIPÜRÉLEVES! Én ilyenről életemben nem hallottam, meg is gugliztam izibe de még az interneten sem találtam róla SEMMIT!

Mindig átkozom magam hogy leállok ilyesmiket nézni..
A minap meg pont a végére kapcsoltam oda. 4 betűs magyar szó. KILT (skótszoknya). Erről is kikérném egy nyelvész véleményét.
Zoli írta nekünk, hogy az Invitel blokkolta Piratebay és a Mininova torrentoldalakat. A kommentekből az derült ki, hogy más nem találkozott ezzel a jelenséggel és most az Invitel megírta nekünk, hogy miért nem. Mert nem blokkolja. Kedves Homározók! Az Invitel Magyarországon érzi…..
gabbró 2009.04.30 23:21:27
Egyébként nincs korlátlan ADSL net, bármekkora csomagod van is, egy bizonyos letöltési mennyiség után korlátozzák a letöltést. Ugyanis a szolgáltató forgalmi díjat fizet a T-Com felé.
Előfordul hogy valóban nem jön be a TPB oldala, valóban érdemes pár perc vagy 1 óra múlva visszanézni. Azt is emberek működtetik és akadnak néha gondok. Egyéként ajánlom figyelmetekbe a
www.btjunkie.org oldalt, nagyobb gyűjtő mint a TPB, viszont kevésbé hangulatos:)
A másik meg hogy sajnos az ilyen oldalakat blokkolhatja egy anti-spyware program is. jómagam a minap szórakoztam egy ilyen progival, mire rájöttem melyik védelmi komponense blokkolja az oldal betöltéséhet szükséges cookie-kat.
Gábor szerencsétlen szolgáltatóváltását két hete posztoltuk, azóta meseszerűen folytatódott a történet: az elhagyni kívánt Invitel elismerte a hibáját és visszacsábította Gábort. Részletek alant, egyenesen az Invitel tollából. Kedves Homározók! Nincs az Invitelnél olyan…..
gabbró 2009.04.17 12:07:03
@Nuunius:
Elmondanám, hogy valamikor a télen az invitel megvette az Interware-t.
Szóval valami mégsem stimmel náluk.
Lendületes szerdánk lesz, nyitásnak itt egy igazán - hm, hogy is fogalmazzak - erős érzelmi töltetű vendégposzt a bel-budai Oscar szórakozóhely tulajdonosától, Farkas Pétertől. Pornó, visszanyaló fagyi, küldés a trébe, "italtól már bátor hölgy", van itt minden, ami…..
Vilmarci problémás vásárló. Vásárol, elfelejt, ottfelejt, házhozszállítást kér, ezekért bármelyik bútoráruházban kemény kiképzést kapna, de az IKEA pénztárosa mindent kezelt és megoldott. Például önszántából visszanézte a biztonsági felvételt. A meglepő fordulatokra…..
Vessenek véres hússal etetett kommentelők elé, de egész jól mulattam Gábor, a mosógépszerelő levelezésén Gáborral, az Öntevékeny Ügyféllel. A Homárnak nem nagyon vannak elvei, de ha mégis, akkor az ügyféllel szembeni szélsőséges udvariasságot alapvetőnek tartjuk. De attól…..
Zsolt egy barátja autóvásárlásáról írt nekünk, úgy látszik, ma a férfibarátságok napja van. A levél szerint a frissen vásárolt kocsi sokat szarakodott, ezért többször visszavitték a kereskedőhöz, aki újra és újra megjavította, míg egy független szakértő…..
M.I. fájdalmas története túl sokadszor emlékeztet minket arra, milyen jó lett volna annak idején felszabadítani a távközlést a Matáv rémuralma alól. Ehelyett az utódcég egyik szolgáltatásáról (ADSL) másikra (kábelnet) váltás is heteket vesz igénybe, másik szolgáltató…..
Klasszikus hoax, de elég régen került elő, és pokolian vicces: a joghurtellenes kamulevél szerint függőséget okoz a bifidusz eszenzisz. A konzervatív értékek kedvelőinek figyelmébe! Sziasztok! Nem vagyok támogatója a mindenféle E-kből készített kajáknak de nézzetek már ennek…..
Ezekben a válságos időkben már az euróárfolyamot sem lehet követni. Kinek van ideje hetente átárazni a teljes készletet? Ezt gondolhatták a Homár egyik kedvenc internetszolgáltatójánál, az Externetnél is, ahol januártól biztos, ami tuti alapon 15-szörösére emelték fel az…..
Csodás romantikus filmet lehetne csinálni annak a borítéknak a történetéből, ami 2007 novemberében indult el az Adria partjáról, hogy 2009 februárjának elején végre elérjen új gazdájához Magyarországra. Merre járhatott közben? Hol dekkolhatott? Voltak-e társai, úti barátok,…..
Általános lehet a röhögés a postaládák környékén, ugyanis sokan küldték be egyszerre Christian Brown síron túli kalandját a fordítógéppel és a sokmillió dollárral. Klasszikus humor, de nem unalmas ezredszerre sem, ezúttal a halál közelsége és a családi értékek tisztelete…..
Ebben a rohanó világban már normális szociális életre sincs ideje az embernek, nem csoda, hogy ennyire terjedőben vannak az anonim ismerkedési szájtok. Van, azonban, aki ugyan már hallott az internetről, de használni még nem tudja, ezért inkább telefonon próbál magának valakit…..
Kakamátyás saját blogján is megírta szolgáltatóváltásának történetét, ami az Invitel és a T-Com jóvoltából hosszabbra nyúlt, mint azt eredetileg tervezte. Az észrevétlen átállásnak ígért ügymenethez képest 45 nap internet nélküliség vár rá.Kezdődött ott, hogy az…..
Péterék négyszeri próbálkozás és két különböző bolt után sem örülhetnek a lejátszójuknak, mert mind a négy kütyü hibás volt, így vissza kellett vinniük.Egy hétvégi vásárlási próbálkozásunkat szeretném Veletek is megosztani. A barátnőm szeretett volna egy mp3…..
Klasszikus sztori eladott autóval, tilosban parkoló új tulajjal és jól megszívatott bácsival, igazi olajfestménytéma, amit Kathy megírt nekünk. A rémes az, hogy minket mondjuk direkt doppingolnak a szívózos lenyúlócégek, de nem mindenki ilyen. Az idős emberek például meglepően a…..