Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hecker héla

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előzmények Ez a hullám még 2010-ben kezdődött, amikor az akkori köztársasági elnök, Horst Köhler egy kevésbé sikerült, a német katonák afganisztáni szerepével kapcsolatos nyilatkozata miatt a kritika kereszttüzébe került és emiatt visszalépett. A köztársasági elnöki…..
A berlini Humboldt Egyetem az idei akadémiai évben ünnepelte fennállásának kétszázadik évfordulóját. A jubileum alkalmából tucatnyi megemlékezésre került sor – az egyetem büszke lehet a múltjára, számos Nobel-díjas, politikus, tudós tartozik egykori diákjai közé. A…..
El Mondo blog Rész-egész 2008.12.20 14:05:00
Valamennyi kimondott szó utánvesszőt írok a levegőbe, te is értsd:nincs egymáshoz tartozás, csakinnen-onnan összeverődött darabok.Az a felhő ugyanaz, mint a vízbena kavics, de nem feszül köztük kötél,nem mutat egyikből a másikba vektorahogy tanították, sőt: pontok sincsenek.A…..
Létkérdés Konferencia, 2008. november 20. ELTE-BTK Gólyavár Heidegger szerint az ember élete belefut abba halálba, amely viszont nem csak azon az egyetlen, záró (?) ponton van jelen, hanem végig, az emberség minden pillanatában ott lóg, mint egy kiélezett penge, a személyes létezés…..
El Mondo blog Állókép II. 2008.10.14 10:24:00
Most várni kell és lélegezni még ha kevés is itt a levegő van most én, te, nincs mi a szél zúgásában sincs erő.Mégis cibálja valami a szoknyám belekap és elhúzna innen messzire nem akarok, gyáva vagy - fogd rám részeimnek hova kellene repülnie?Mozdul az ég, rám szórja…..
El Mondo blog Állókép I. 2008.10.13 16:42:00
A termeket át kell szelni, beléjük hasítani muszáj. Felszakadnak a varrott szegélyek, kifakulnak a ruhák. Lépni kell szobáról szobára, végig az ablakok mellett - keretezik a kinti időt: az estét, a naphasadást, a delet. Jöttünk termeinkből, együtt kezdtük meg a…..
El Mondo blog Delta 2008.09.08 12:21:00
Ablakokról és gyöngyökről Mundruczó Kornél filmje kapcsán Mindig olyan házban szerettem volna lakni, aminek hatalmas, keletre néző ablakai vannak. Anyám szerint ez több szempontból sem praktikus: egyrészt, mert mindenki belát, nem csak a fény, másrészt pedig, mert állandóan…..