Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Perlapedra

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A FET folyamata közben elterveztem, hogy mindenképpen elmegyek HCG vérvételre, hogy lássam, egyáltalán elindult-e valami a szervezetemben, az embriók legalább egy picit ragaszkodtak-e, vagy semmi nem történt.  A kéthetes várakozás furcsamód nem tűnt most annyira hosszúnak, mint a korábbi inszem…..
Ezt a bejegyzést jóval később írom, emlékeim megfakultak, mert közben rengeteg jó és rossz dolog törtánt velünk - de ezekről majd később. Összeszedem a legtöbb dolgot ami eszembe jut az embrió beültetésről, és megosztom.  A FET folyamata kevesebb lépésből áll mint a teljes lombik folyamata, lévén,…..
Lombiksztori Két lombik között 2023.06.13 16:19:58
Ahogy az előző rész elején említettem, sikertelen lombik után 3 hónap szünetet szoktak általában javasolni, viszont azt találtam ki, hogy addig várnék, amíg vissza nem tér a peteérésem természetes módon. Ha ez több, mint 3 hónap, ám legyen több, de térjen vissza a természetes női működésem - de…..
Lombiksztori Az első lombik 2023.06.13 16:19:39
Az előző bejegyzésben az inszeminációs tapasztalatokat osztottam meg, most jön a nagyobb falat, a lombik. Amit egyébként sosem szerettem volna igzaán, idegenkedtem tőle, mert az aztán végképp nagyon mesterséges. Nem akartam elfogadni, hogy ha nincs nagy bajunk, akkor miért van rá szükségünk.  A…..
Lombiksztori Két lombik között 2023.06.13 16:19:08
Az általános protokoll szerint a lombikkezelés után 3 hónap szünetet kell tartani a következő kör előtt, ami alatt a szervezet kicsit helyreáll a sok plusz hormontól.  A várakozási idő alatt szerettem volna a saját magam részéről is a lehető legtöbbet megtenni a siker érdekében, így egy picit lelki…..
Lombiksztori Első konzultáció 2023.06.13 16:18:44
Az előző bejegyzést ott hagytam abba, hogy bejelentkeztünk egy magánintézménybe, ahova - talán a covid miatt -, viszonylag hamar kaptunk időpontot, és az első látogatáskor várni sem kellett, tömeg sem volt, valószínűleg jó páran visszamondták vagy eltolták a termékenységi kezelést. Ami nem volt…..
Az óriási teljesítménynek tűnő tüszőrepesztő szuri után másfél nappal, reggel 7 órára kellett menni az intézetbe, hogy B. srácait egy speciális oldatban kicsit serkentsék, majd egy katéteren keresztül felvezessék a méhembe. A spermiumot kora reggel még otthon produkálta B. egy fiolába, amit korábban…..
Miután meglettek a leleteink, K. doktor részletesen elmesélte, hogy hogyan is néz ki egy inszeminációs ciklus. Akkor még totálisan járatlan voltam az egész témában és az volt a félelmem, hogy úgy akarnak peteérést generálni, hogy az a ciklusba naptári szempontból egyáltalán nem illik (pl. miután…..
Sziasztok! Amikor másfél-két éve jött az ötlet, hogy szeretnék blogot vezetni, teljesen más elképzelésem volt a tartalomról. Azonban közben az élet is alakította a dolgokat, így teljesen más irányba vinném a témát. Anno nagyon nem gondoltam volna, hogy erre - lentebb kiderül, miről is van szó. A…..
Ebben a bejegyzésben röviden elmesélem, hogy hogyan indult a családalapítási folyamat nálunk, és kiderül, hogy miért nyúlik el hosszabban.  B-vel 2018. júniusában házasodtunk össze, és egy évvel később döntöttünk úgy, hogy szeretnénk családot alapítani. Ő már korábban szeretett volna, de én akkor…..