Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jehovah’s Witnesses

0 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jehovah’s Witnesses 2021.06.03 11:30:06
@Raven1975: Akkor azóta még nagyobb lett a szárnyas oltár! :DDDDDDDDDD
Az adás, amelyben Puzsérhoz hasonlítanak, kiöntök egy kis vizet, beszélünk a tíz év után kómából feléledő Fidesz-kommunikátorról, a Megafon pénzén szétosztott pizzákról és arról, miért másképpen káros Gyurcsány és Mészáros. Hang vagy! 9. A Második Reformkor Alapítvány Hang vagy! című műsorának…..
Jehovah’s Witnesses 2021.05.27 15:14:40
@mіdnight coder: Persze buzikám, azért nincs állandó megszorítás, meg vásárolják vissza az eltékozolt aranykészletet, meg minden egyebet, mert többet lopnak mint a szocik! Tudod, ha mi kimaradhatnánk belőle, akkor bánná a faszom, hogy ti szart akartok enni!
Azt hiszem, senkit sem ért váratlanul: Karácsony Gergely ismét hagyta magát rábeszélni. 12 év után a szabolcsi faluból származó Gergő lehet Orbán Viktor első reális kihívója, és ez ráfér az országra, nem mellesleg a hatalomba belekényelmesedett Orbán Viktorra is. Ezt nem hiszem, hanem ebben biztos…..
Jehovah’s Witnesses 2021.05.17 17:33:34
@Boldeone Bull: Milyen állítást vársz? Már leírtam mindent és eleve te kezdtél el rugózni a
budapesti GDP-n!..ami hülyeség, mert az nemzeti össztermék, az egész ország produktuma, nem nagyon szokták régiókra lebontani, csak ha valami baromságot akarnak kimutatni, ugyanis az adja a költségvetés egy részét, honvédelemre, rendvédelemre, meg egyéb országos teendőkre osztja el a kormány, amiben ilyen kretén Karácsony féléknek nincs kompetenciája és egyébként is meghaladná a képességeiket! Budapesten meg csak szolgáltatnak, meg irodákban baszakodnak, tehát nem termelnek és úgy jön ki az általad említett 40 %, tehát azért ha van egy kis eszed, nem várod, hogy azt megkapja Karácsony és Fletó készpénzben szocialista megőrzésre? Ennyire hülye nem lehetsz!
Jehovah’s Witnesses 2021.05.17 17:57:01
@Boldeone Bull: Politikai okból büntetésben? Szerintem ők akarják! Itt az index, nézd csak, mekkora a pofájuk most is!

index.hu/gazdasag/2021/05/17/karacsony-baranyi-fudan-konzultacio/

Ja, még egy kis szurkálás neked, a Niedermüllerék bitcoin bányája benne van a budapesti GDP-ben, vagy anélkül számoltad? :D
bircahang Mi az a mélyállam? 2021.05.09 12:12:00
Pár évtized még jellemző amerikai jelenség volt a dogmatikus liberális, aki a liberalizmust mint az abszolút szabadság eszméjét értelmezte. Ma már ezt persze elsöpörte a liberalizmus újabb hulláma, de ettől még ez tény volt korábban. Jellemző képviselője a New York-i zsidó ügyvéd, aki ingyen védi…..
bircahang Szólásszabadság 2021.04.07 12:12:00
Ma már Nyugat-Európában ismeretlen fogalom a szólásszabadság. Ott csak azt lehet szólni, amit szabad - ez így volt annak idején a Szovjetunióban is, szabadon lehetett támogatni a Pártot, de minden másért megnézhette magát az ember.…..
Jehovah’s Witnesses 2021.04.08 07:44:16
@lobaszopiatej: Hát öcsém, te mekkora faék vagy!
Na, ha már itt fideszezel, áruld már el, hogy milyen változásokat vársz Gyurcsánytól!
Jehovah’s Witnesses 2021.04.08 08:02:58
@Reding Roli:
A klubtulajdonos szuverèn döntèse, hogy kit alkalmaz........................

Itt elbocsájtás történt, bár már hallottam megnyert perről, ahol azért marasztalták el a munkáltatót, mert bebizonyosodott, hogy törvénytelen indokok alapján nem vett fel valakit!
Ez ugyebár a munkajog!
Viszont Petryé még cifrább eset, mert a debil fociklub, amelyik görcsösen meg akar felelni ezeknek a liberálbolsevik elvárásoknak, a toleranciát kérte számon egy magánvéleményben, ami egyébként nem kapcsolódik a focihoz semmi formában, viszont "fontos" társadalmi kérdés, amiben mindenkinek kötelező megnyilvánulnia, ahogy Gulácsinak is kellet,......szóval nem találták elég toleránsnak Petry véleményét és leszarva a szólásszabadságot, intoleránsan kirúgták! Ugyebár a munkajog teret ad a munkáltatónak abban a tekintetben, hogy a munkavállalót elbocsájthassa valami kirívó tettéért, ami nem tartozik a munkaköréhez és nem a munkavégzése során tanúsított, de ez messze nem az az eset, ha ezt jogszerűnek nyilvánítják, akkor törvényessé teszik a munkahelyi terrort!
Jehovah’s Witnesses 2021.04.08 09:21:57
@chrisred: Te kis lyogász! :D :D :D
74% szerint az első lépések között kellene enyhíteni a 20 órai kijárási tilalmon  87% támogatja azt, hogy nyissanak meg az éttermek, kocsmák, szórakozóhelyek, a sportlétesítmények nyitását 75% szeretné nagyon — a legfrissebb nemzeti konzultáció szerint. 0% valósult meg mindebből. 100%-ban ment…..
Jehovah’s Witnesses 2021.03.25 10:09:12
Nyitnikék! Csak itt ott beleolvastam, mert felbaszódott bennem az ideg! Lehet ugatni, hogy méltányolható álláspontokat vonultat fel a poszt, de a legnagyobb faszságokra is lehet példát hozni, majd azt beállítani követendő példának, mert csak ott, csak akkkor, csak azok, látszólag nem basztak rá valamiért a faszságukra, de részemről soha nem respektáltam, hogy valaki egy lóval kkapcsolatos probléma során, egy nagyon nagy állatot nem egészében szemlél, hanem olyan közel áll hozzá, hogy csak a faszát látja, majd enn ek alapján kezdi el leírni az egész állatot, készakarva tudomást sem véve a többi részéről, csak mert az nem támasztaná alá az állításait! Ja, hogy ezt már előttem meghatározták d emagógiaként? :D Nyítnikék? Járvány van, aminek a legfőbb tulajdonsága, hogy terjed, ha nem maradsz otthon a picsádon! A legszükségesebbek beszerzése is veszélyes, de elkerülhetetlen, viszont ebbe ne keverjük bele a kocsmák, mozik, fürdők, edzőtermek, miegymás kinyitogatását, még ha a kocsmárosok ki is akarnak nyitni, leszarva, hogy hányan fertőződnek meg, az már a kormány problémája, majd azt szidják, hogy nincs elég hely a körházban, a hullaházban, meg a temetőben!
A Svéd példa is hülyeség, pillanatnyi jó adatok nem számítanak, ki tudja, hányszor fordul még a kocka, a múlt tavasszal kiváló halálozási adatokkal dicsekedő, csak a konkrétan covidban és semmi más mellékokban elhunyt betegek miniális száma miatt hozsannázott Szlovákia jelenleg szopik mint a torkosborz, de arról nem sokat beszélnek a szakmányban zavarkeltők, mert mint a fentebbi dedós példámat idézzem, most a lónak a másik testrészére kell hivatkozni!
Jehovah’s Witnesses 2021.03.25 10:28:08
@And37:" USA nem épp egy COVID-bezzegország, de mivel többszöröse pénz jut a kórházaikra, a statisztikáik is jobbak mostanra a mienknél"

Tavaly ott hűtőkaminokoban tárolták a hullákat, mert nem tudták hova tenni, akkor nem volt jó példa azokkal a statisztikákat felhozni, mert az nem volt jó Orbán ellen! Most jó! Így nézd, nem a megoldást keresik a statisztikákkal, csak a konfrontáció lehetőségét! Mindig annak az országnak a statisztikájával találkozhatsz bizonyos helyeken, ami kapóra jön, ami nem, azt elkerülik!
Jehovah’s Witnesses 2021.03.25 11:27:20
@A kiló nem százat jelent.: " az USA nem egy ország. Legalább 50. 50 különböző szabályozás és járványstatisztika."

Akkor ne használd ezt a meghatározást, hanem a konkrét szövetségi államot nevezd meg a saját járványügyi statisztikájával!
A minapi installáció sokkal találóbb, mint azt elsőre gondolnánk...
Jehovah’s Witnesses 2021.03.21 17:58:14
@white999: Amit írtam, ahhoz egy betűt sem tudtál hozzászólni, a rólam elképzelt baromságaid meg nem érdekelnek! Ez a helyzet! :P
Jehovah’s Witnesses 2021.03.21 19:28:40
@white999: Nem érdekel az sem, hogy milyen rajongó vagy és azt sem gondolom rólad, amit itt leírtál, ennél sokkal egyszerűbben le tudnám írni a benyomásaimat rólad, de felesleges, mert mindenki látja a teljesítményedet!
Jehovah’s Witnesses 2021.03.24 14:14:29
@horrorpornó bábszínház: "Azt meg mondd a 3 millió létminimum alatt élőnek, hogy utazgathat. Kádár idején valóban utazgathattál, mert aki dolgozott, annak volt rá pénze is. Most egy minimálbéresnek (az ország fele) miből is lenne?"

Kádár idején mindenki tele volt pénzzel és a kerítés is kolbászból volt! Akinek meg nem tellett hirtelen, az kapott SZOT beutalót Monte Carloba! Marha!
bircahang Kuss, mert magán 2021.03.21 06:06:00
Kivételesen jó hír Amerikából: nem lehet alapvető jogokat elvenni a magánérdekre hivatkozva. Eddig ugyanis az volt a liberális érvelés: jogok csak az állammal szemben lehetnek, minden mást a "szabad piac" rendez. Azaz pl. közterületen jogom van a szólásszabadságra, ez nem korlátozható (ill. csak…..
Jehovah’s Witnesses 2021.03.21 08:41:05
@MAXVAL birсaman közíró: Hogyne, de egyre feltűnőbb, hogy mindig csak akkor van helye fordított értelmezésnek, ha az a libsiknek jó! Már nagyon kilóg a lóláb és egyre jobban repedezik a liberális máz és egyre jobban látszik mögötte a diktatórikus valóság!
Megint itt vagyunk, a minden évi kiboruláson, hogy kik kaptak és kik nem kaptak díjakat. Nem Kossuth-ra gondolok, az már régóta mindegy, leszámítva, persze, a díjazottakat, hanem a Grammyre. Ha valaki azt hinné, hogy egy díj halála az államiságában rejlik, mert mindenképpen beleszól a politika abba,…..
"Totál be vagyunk zárva ide!" Ismét több, mint 2.3 millióan nézték meg a Marsh család legújabb feldolgozását. Ezúttal Jim Steinman Bonnie Tyler által énekelt Total Eclipse of the Heart című slágerét dolgozták fel a '80-as évekből. Paródiában mesélik el, hogyan is telik a négy gyerekes család számára…..
Jehovah’s Witnesses 2021.03.14 10:50:38
@A kiló nem százat jelent.: Ezért írtam, hogy nézze aki akarja a járvány alatt kitermelődött hősöket, meg álhősöket, de ha a konkrét helyzetet nem nézzük, akkor ugyebár az eberi élet minden napja valamilyen kihívásról, megoldandó feladatról szól és nevetséges, hogy egyesek sajnáltatják magukat, mások meg a saját vállukat veregetik ennek kapcsán!
Elkorcsosult ez a világ és egyre inkább a hülyébbje került előtérbe!
Nézd meg, hogy Zacher, meg Gődény mennyit szerepel és nézd meg, hogy ténylegesen a járvánnyal kapcsolatos munkát végző orvost, ápolót, gyógyszerkutatót szólaltatnak meg!
A kormány járvány elleni védekezése (vagy annak elmaradása) tökéletesen beigazolta, hogy azok az ellentmondást nem tűrő módszerek, melyek a normál politikai közéletben eredményre vezettek, egy ilyen kiélezett helyzetben csődöt mondanak. Az pedig, hogy melléfogások tömkelege után se hajlandó még egy…..
Jehovah’s Witnesses 2021.03.13 08:56:14
@lobaszopiatej: Még több stadiont!.......................................

Proliként kommentelni nem nagy kihívás! :D
Kevés, nagyon-nagyon kevés valódi konszenzus van ebben a gyűlölettől, megosztottságtól, haragtól, és dűhtől széttagolt magyar társadalomban. Talán a kevés konszenzusok egyike, az, hogy a XXI. század legvisszataszítóbb, legalávalóbb, és leggusztustalanabb közszereplője: Semjén Zsolt...
Jehovah’s Witnesses 2021.03.10 14:09:20
@midnight coder: : "Gyurcsány saját magát karaktergyilkolta le Öszödön. Ráadásul nem csak magát, hanem az egész balliberális oldalt. "

Most nem téged akarlak ekézni haver, de ez ebben a formában hülyeség, mert az őszödi beszéd semmi újat nem mondott azoknak, akik kicsit is nyitott szemmel álltak a politikához! Akik meg olyan marhák voltak, hogy enélkül nem jöttek rá, azok szopják le magukat, akik meg még ez után is kitartottak, azok pláne! Mert ugyebár a sok faszparaszt megint le akarja váltani Orbánt, amit önmagában még nem is minősítenék, de így, hogy ez azt jelenti, hogy Gyurcsány fog visszajönni, már elég nagy bajnak tartom!
Jehovah’s Witnesses 2021.03.10 14:37:20
@matyas.kiraly_1: : a mindenkit gyűlölő mongolFidióta, iszlamofób, ................................................................

Háháháháhá! Hoögy basznád szájba a libsi kurva anyádat, ebből látszik, hogy agyműködsre képtelen primitív prolik vagytok mind, az összes többi libernyák egysejtűvel, akik azt röfögik, amit a hülye szájukba adnak, de fingjuk sincs semmiről!!
Te is ateistának mondod magad, te hülye geci, de másokat iszlamofóbozol? Te olyan buta vagy, mint a szar!
Jehovah’s Witnesses 2021.03.11 07:22:05
@nagyfeszültség: "Láthatóan tökéletesen betalélt ez a poszt."

Hát igen! Semlyén ugyebár vadászik és erre nagyon jó politikai betalálás azt írni, hogy a vadász alkoholista, munkásőr és kicsi a pénisze! :D
És még ti csodákoztoök, hogy 2010 óta szopjátok a faszt! A hülyéknek ez a sorsuk!
Lassan minden magas tisztséget betöltő fideszes politikus megkapja a védőoltást, és többségük demonstratív módon a kínai vakcinát választja. Nem is lenne ezzel gond, hiszen saját akaratukból választották a Sinopharm-vakcinát, de az oltóanyag körüli vitáknak olyan politikai töltete van, ami messze…..
Jehovah’s Witnesses 2021.03.03 07:23:11
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: " Ez egy az Orbán ármány gazságait leleplező blog, "

hát én eddig nem sok leleplezést láttam itt báttya! Hacsaknemcsak a poszter saját hülye, valóságtól elszakadt önellentmondásaira gondolsz! A brendelszar kérdését is rossz szempontból nézed, mert a tag egy tipikus libsi, akinek az agyára ment az ideológia és mindenki így jár az itteni prolik közül nagy eséllyel, vagy buzinak áll, mint te!
Jehovah’s Witnesses 2021.03.10 13:54:38
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: A termodinamika megy már? :-)..................

Na jellemző, te még tudományt is az aberrációid szerint választasz! Meleglökés vazze! :DDDDDDDD
bircahang Sas József 2021.01.30 06:06:00
Meghalt Sas József, a humortalan magyar humor egyik főalakja. Már a Kádár-korban ő volt a tehetségtelenség egyik oszlopa. Ő volt a Hofi-féle humor ellentétje: míg Hofi tehetséges és humoros is volt, addig Sas mindkettőben pont az ellentétje volt. (S ne tessék most azzal előhozakodni, hogy Hofi a…..
Jehovah’s Witnesses 2021.01.30 10:53:37
@MAXVAL birсaman közíró: Tényleg igaz, Sas nem volt igazi véresszájú és a műfajt is színészi eszközökkel művelte, így lett számomra a szimpla gyenge humorteljesítmény mellé még egy ámokfutó ripacséria is, amit gátlástalanul teletűzdelt nehezen megindokolható operettbetétekkel!
Na és Sas JÓ barátai! Az ellenszenvem valószínűleg az általad említett túlfuttatásában gyökeredzik, ha kisebb az előfordulási rátája, igazából szerintem fel sem figyelek rá!
Talán ez lehet a fő baj, mert bár más televíziózási korszakban tevékenykedett, így az összehasonlítás nem korrekt, de még így is igazságtalan, hogy többet szerepelt a képernyőn mint Hofi!
Mi történne, ha a világ legnagyobb városában egyszer csak leállna minden elektronikai berendezés működése, mindez egy olyan időben, amikor az ország éppen válságban van és nő a szegénység a városban? Előre elkönyvelhető, hogy ha ez ráadásul este történik, akkornew New York belvárosa csatatérré…..
Jehovah’s Witnesses 2020.11.29 20:20:07
Olyan helyen élünk, ahol úgy tűnik, hogy végleg kigyűrűzik a gyűlölet, és egyre nyíltabban nyer teret és fertőz el eszmét. És ennek irányítója a hatalom, aki talán maga sem sejti, hogy mi az, amit szabadjára engedett, de az is lehet, hogy sejti, csak már gyenge ahhoz, hogy gátat vessen neki...
A múlt heti első résszel akaratom ellenére is rendesen bedobtam a kirakatot néhányatoknál, most itt a folytatás és a bejegyzés végén szavazhattok hogy a jövő héten is legyen-e "mégilyen" (és még másról is). Lássuk! 1920. Felirat a járdán a Budai várban: "VÁRJUK A KIRÁLYT" egy kritikus által…..
A '80-as évek elején az izraeli titkosszolgálat, a Moszad egy különleges és roppant veszélyes küldetés során 12 000 fekete zsidó embert menekített ki Szudánból Izraelbe. Az akció fedősztorijaként egy luxusüdülőt működtettek Szudánban, a Vörös-tenger partján. Az ügynökök napközben a mit sem sejtő…..
Jehovah’s Witnesses 2020.11.28 13:09:04
@gintonic.azigazi:
szoval ez a "ki utal kit" torzsi sardobalas mindig is erthetetlen volt szamomra, mert nem lehet utalni egy nepet mindaddig amig meg nem ismered az osszes embert a nepbol.......................................................

Ez így elég gagyi bölcselkedés, békeidőben még elmegy egyébként, de ezek a nemzeti kérdések sokkal keményebb dolgok!
Személyesen ismerek sok oroszt, törököt és mondhatom, hogy mentalitásban nyíltabbak, jószívűbbek, barátságosabbak mint a magyar átlag, viszont történelmileg számunkra mindkét nép tragikus volt!
Jehovah’s Witnesses 2020.11.28 16:10:59
@gintonic.azigazi: Szoval gagyi a bolcselkedes mert te ismersz par torokot meg oroszt. es azok nyutott szivuek. - es a tobbi?
“Kemeny dolgok” :) fejtsd ki, van itt erre lehetoseg :))
Legagyizni valamit aztan lenyeg nelkuli mondatokba menekulni megfoghatatlan konkluzioval — hat dontse el mindenki...........................

Miért, nem érzed a komikumát annak, hogy azt írtad:" nem lehet utalni egy nepet mindaddig amig meg nem ismered az osszes embert a nepbol.." :DDDDDDDDDDDD Ezt mégis hogy érted, meg kellene ismerkedni az összessel? Pont megvolt ezzel szemben a konklúzióm, hogy egyes emberek egy nép tagjai közül lehetnek kiválóak, de a nemzetek közötti kapcsolatban ennek nincs jelentősége, mert abban magasabb érdekek működnek és erre hoztam a példát. Lehet utálni egy népet,. ha az káros és veszélyes a saját népünkre amellett, hogy annak a népnek egyes tagjai egyébként szimpatikusak számodra! Monnyuk nagy eséllyel ezt sem fogod megérteni, az a gyanúm! :P
Nagyon kevés világszerte az olyan ember, aki meggyőződéses ateista, de legalábbis olyan agnosztikus, aki tudatosan elutasít minden vallást. Persze lehet sokféle fantasztikus statisztikát olvasni a témáról, a gond az, hogy maga a mérése módszer már meghatározza az eredményt. Lásd, a magát "nem…..
Jehovah’s Witnesses 2020.11.28 13:18:21
@chrisred: A poszt egyébként ott téveszt, hogy keveri a teista-ateista és az idealista-materialista ellentétpárt..................................

Hát azt nem tudom, viszont erről az "ellentétpározásról" az jutott eszembe, hogy a normális ateista az, aki egyszerűen nem vallásos és pont....ennyi! Viszont az az "ateista" aki a nagy ateizmusát úgy éli meg, hogy egyfolytában az általa nem gyakorolt vallásokkal foglalkozik, a hívőket baszogatja, mármár az inkvizíció legnemesebb hagyományait felelevenítve egyfolytában térítgeti, az szerintem inkább csak mocskos büdöslábú libsi!
Jehovah’s Witnesses 2020.11.28 15:56:55
@chrisred: : Azt hittem, a térítés a vallásosaktól a nem vallásosak irányában elfogadott, sőt, tiszteletben tartott tevékenység...........................................

Egyrészt ez már régóta nem a fő célja az egyháznak, ezt észrevehetted volna, másrészt most egyes libsik célkeresztjében vannak a vallásos embertársaink és őket támadva igyekszenek le...téríteni őket az általuk járt útról ezek az eszmei terroristák!
Az meg, hogy te azt, vagy ezt hiszel, illetve egy fogalomnak a kiterjesztettebb, elvonatkoztatottabb jelentésével nem vagy tisztában, az csak a szűklátókörűségedet bizonyítja, de mint érv, nem állja meg a helyét! Hirtelen jött példa, a gépeltérítés fogalma ami szintén nem a katolikus egyház által a nem hívők meggyőzését takarja! :D
Jehovah’s Witnesses 2020.11.28 18:37:47
@chrisred: Nem arról volt szó, hogy mi az egyház célja, hanem az, hogy a hívők közt elismerés illeti azt, akinek sikerül megtérítenie egy nemhívőt. Ugyanakkor fel vannak háborodva, ha valaki hívőkből akar ateistát csinálni..............................

Mert szerinted maguk között mise után azt tárgyalják, hogy ki hány ateistát térített meg? :D Vitzes vagy! Leszarják, jobb ha tudod, meg egyébként is egy hozzád hasonló még megtérítve is úgy hiányozna nekik, mint szar a zsebükbe!
A felháborodás is inkább ennek szól, mert ki hallgatja szívesen a félhülye libsik tévbaromságait a saját vallásáról!
Jámbor András a Facebook-on jól kifigurázza fűzfarajongásunkat a minap kicsit orbánozó hollywood-i színész és Amerika iránt. Mindkettő látott már szebb napokat.  Egek ura? Nem az. Csak egy színész egy olyan országból, ami legalább olyan nagy slamasztikában van, mint a mi demokráciánk.....
Jehovah’s Witnesses 2020.11.26 21:02:11
@Etniez: Na mi van nímand, nem volt mégsem ignore? :DDDDDDDDDD Sejtettem amúgy, hiszen hiányzik belőled a tartás!
Jehovah’s Witnesses 2020.11.26 21:28:43
@ember100: Akkor kunbélázok amikkor akarok, azt teszek hozzá akit akarok és most ennek az évszázadon átívelő bolsi gyökerű vérvonalnak látom a nagy napjait!
Horthy Gömbös és Szálasi pedig hivatásos katonák voltak legalább és nem léhűtő bibsi firkászok, mint a Kohnod!
Jehovah’s Witnesses 2020.11.26 22:02:49
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Egy szóval nem írta hogy ne kunbélázz..........................

Csak éppen be akarta határolni, hogy hogy kunbélázhatok, mellette kit említsek meg, ugyebár!
Ez bőven magába foglalja és rosszul tűröm, ha ilyennel próbálkozik valaki!