Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Michael Gary Scott

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Kicsit stresszes itthonról dolgozni ÉS közben itthon tanulni a gyerekekkel.” Ezt az üzenetet kaptam a nővéremtől, miután megkérdeztem, hogy van. Egy barátom korábban már líraian fogalmazott annak kapcsán, hogy karanténba kell vonulna a tini gyerekeivel, és azon aggódik éppen, hogy A) hogyan kösse…..
Szeretem a szeretteim meglepni minden finomsággal, így egy legutóbbi összejövetelre a legújabb beteg alkotásom készítettem el. Éreztem, hogy valami újra vágyom, amit még nem csináltam, de mégis. Nagyjából  receptet gyúrtam össze. Ugyanis mindegyikben megvoltak már a tökéletes alapok, de csak…..
Michael Gary Scott 2020.06.15 21:43:19
@fincsanindzsa: kicsit kijöttem a gyakorlatból, de az a brownie Lindt csokiból bazi jól hangzik!
Michael Gary Scott 2020.06.15 21:43:30
@fincsanindzsa: ja és a kommentekre, igen: jellemző, hogy a gép mögül mindenkit kiosztanak az emberek, persze élőben meg sem mernének szólalni. Ez az ő egyszerű jellemük. Én sajnálom az ilyen embereket, akiknek erre van idejük és energiájuk, és ettől érzik többnek magukat.
A XX. század második felében Yves Saint Laurent fenekestül felforgatta a divatvilágot. A meglepő újításaival és tabudöntögető szettjeivel világkarriert futott divattervező az haute couture és a pret-a-porter finom összemosásával alakította ki a saját stílusát. A neve alatt működő luxusmárka ma is a…..
Ha soha nem vagy elégedett magaddal vagy teljesítményeddel és megszállottan hajszolod a tökéletességet, minden bizonnyal maximalista vagy. Nem véletlen, ha teli vagy félelmekkel és nem mersz új helyzetekben lépni. A rossz hír az, hogy egyre több fiatalt és gyermeket is mérgez a perfekcionizmus, a…..
Michael Gary Scott 2020.06.06 15:28:08
@steery: Nagyon jól összefoglaltad, sajnos így van. A legszomorúbb, hogy mindeközben elfelejtünk embernek lenni. Felismerni egy ember tökéletlenségeit könnyű, de nem kihasználni azokat, az emberség.
A házunk vásárlásakor több olyan felújítás maradt pár évvel későbbre, amelyek a szűkös időkeret és költségeket tekintve nem tudtuk akkor megvalósítani. Ezek közül az egyik legzavaróbb számomra a konyha volt. Hiszen ez a nappalival egy légtérben van és állandóan szem előtt van. Nem olyan, mint a…..
HENI SÜT NEKED Zöldség curry 2019.10.21 10:43:27
Egy húsmentes hétfőre (is) kitűnő megoldás ez a fűszeres, gazdag ízvilágú zöldség curry. A sokféle, izgalmas zöldségekből és pikáns fűszerekből álló étel melengető, majdhogynem testes egytálétel. Kimondottan telt aromáival, sűrű ízletes szaftjával tökéletes ebéd vagy akár vacsora is lehet sietős…..
HENI SÜT NEKED Sültpaprika krém 2017.07.28 10:58:01
Kissé szottyadt, különféle paprikákat találtam a hűtőben. Pritamint, kápiát, tölteni valót. Jó sokat. Sajnáltam volna kidobni őket, így inkább megsütöttem és isteni paprikakrémet készítettem belőle. Selymes, krémes, kellemesen fűszeres, pikáns, kissé édes mennyország. Amikor elkészül, a konyhát…..
Vannak az életben kevésbé, közepesen, illetve botrányosan szar időzítések. Nem tudom melyik kategóriába sorolható eme prominens műsornak a harmadik évadát éppen akkor bemutatni, amikor munkahelyek ezrei sorolnak nap mint nap a gazdasági vágóhíd bejárata előtt kígyózó sor végére, és a világon az…..