Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magpet

71 bejegyzést írt és 565 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
“A szó veszélyes fegyver” - énekelte az Illés 1972-ben, sok évvel a Facebook előtt. Az állítás nem kopott, sőt egyre erőteljesebben tapasztaljuk elszomorító igazságtartalmát. Főleg, ha a szó hülyék kezébe kerül. Márpedig a Facebookon gyakran kerül. Lehet köpködni…..
Mindenki próbálgatja, én is adtam neki egy esélyt. Féltudományos módszerekkel vizsgáltam a közbringát, érdekes tanulságokkal. Az elején szeretném leszögezni, hogy a Bubi létezése jó. Még bőven van hova javulnia, de hogy elindult valami ilyesmi dolog Budapesten, azt azért…..
magpet 2014.10.02 13:46:53
@zsírvezér: a mérőszám csak félig tudományos, de mivel valódi adatokból számolódik, valami köze azért csak van a valósághoz. A matekon túl egyszerű érzéssel is meghatározható, hogy a Bubival haladni rohadt nehéz. :)
A Zsemledisznóból nem lesz bringás vagy városi közlekedős blog, de most valahogy mégis úgy alakult, hogy a Bubi után egy másik kétkerekűt próbáltam ki. És mivel elég különleges darabról van szó, megírom. Megkaptam a cuccot - izgatottan várom a munkanap végét   A Bubi…..
Erőből futni, majd a célban örvendezni kétféleképpen lehet. Versenyen, vagy a békés járókelőket félrelökdösve, mindenkin átgázolva a reggeli csúcsforgalomban a járdán. Ez egyik esetben az elkövetőt sportolónak hívjuk, a másik esetben pedig kezelendő elmebetegnek. Ugyanez a…..
Ha a Földön landoló idegen létformák az „agresszív, dilettáns ostobaság” kifejezés értelméről éppen tőlem érdeklődnének, habozás nélkül felcsapnék nekik egy notebookot, a gugliba beverném az „online kassza” kifejezést, aztán lehet olvasgatni! A szokásosan…..
A Zsemledisznó birtokába jutottak azok a titkos dokumentumok, amelyeket a baloldali Összefogás vezérei állítottak össze, és a kormányra kerülésük utánra tervezett intézkedéseket tartalmazzák. Dermesztő, nyakunkon a vörös veszedelem!!! Minden további bevezető felesleges, és…..
Fekete hajú lányok Maria 2014.01.31 07:30:00
..
magpet 2014.02.02 00:27:55
Zene indul, kezdetben csak instrumentális: Mága Zoltán hegedül. Fahrt, szűk szekondban Németh Szilárd rezsibiztost látjuk. Arcán magabiztosság. Narrátor: „A nemzettel együtt túl vagyok a hullámvölgyeken. Az ország egyre jobban teljesít. Minden nap mondok egy számot. Mindig…..
Beteheti-e a lábát a Parlament épületébe, aki... ...5 perccel a parancsra elkövetett gombnyomás után már a megszavazott törvény címét sem tudja felidézni: IGEN! ...szavazatával, bizottsági ülésről való távolmaradásával ezermilliárdos adócsalást segít elsunnyogni:…..
Hogy melengeti kicsi szíveteket ez a törődő szeretet ..
magpet 2013.12.18 12:53:26
Subba Subba Reklám 2013.12.16 14:44:00
via. a zseni! ..
magpet 2013.12.17 15:10:18
magpet 2013.12.17 15:20:25
@Zsuzsikám (the 4th): most akkor lepálfiztál? Vagy mi van?
Subba Édes, jó babafos 2013.12.02 16:43:34
A kispapa egyáltalán és ezalatt azt értem, hogy EGYÁLTALÁN nem bírja saját pici hercegnőjének a fosszagát.  ..
Il Ferro jelenség. Így hívtam évek óta azt a dolgot, amit most kénytelen leszek átkeresztelni Sólyomra. Az igazi, hosszú neve pedig: az első pillanattól kezdve egyértelműen átbaszásra hangolt, mégis büntetlenül megúszható szemétség. Emlékszünk az Il Ferrora? Egy kis…..
magpet 2013.11.21 14:15:32
@Scagnetti: hát igen. Az ilyen esetekben a hitetlenekre nem csak a "hitetlen", hanem a "hazaáruló" jelző is ráaggatható. Az ügyes szélhámos pedig - arccal a kassza felé - mindig idomul a környezethez. Ha az agymosott hülyék a lila papírsárkányban hisznek tömegesen, akkor a csalást is erre kell alapozni, azonnal van egy széles támogatói kör, akik vallási révületben kajálják a baromságot.
Persze, nem is vagyok szakértő. De a magyar focival nem is foci-természetű gondok vannak. Nem az a lényeg, hogy bármely mikronéziai sziget senior B-válogatottja  nullára veri a dicsőséges tizenegyet. Az a baj, hogy egyszerűen nem kezeljük helyén a foci nevű dolgot. Mert mi a…..
Subba WTF: Mátrix cseppek 2013.09.10 16:21:41
Egy nagyon rossz moziba beragadt táltos próbálja meg elhitetni, hogy a Mátrix cseppektől, (ami lónak és embernek egyaránt jó, mert pl. tök jól tudnak tőle egyszerre balra nézni) valami furcsán ízléstelen high society életérzéssel kibélelt kis életet kapsz. Különböző színű…..
Egy kedves barátom említette, hogy a napokban kapott két darab 15.000.-Ft-os büntit, mert nem volt autópálya-matricája. Elszámolta a lejárat napját, kicsúszott, felhajtott, büntették. A törvény szerint teljesen jogosan, ő maga sem vitatta a dolgot. Eddig a törvény és a paragrafus,…..
Felszaladt a szemöldököm, de aztán gyorsan vissza rántottam a helyére, mit is csodálkozok. Itthon ez a szint, mindig is ez volt és ez is lesz.  ..
A budai rakparton feltűntek a kerékpározás ellenfelei. Bár fogalmunk sincs, hogy merre lehetne elvezetni az EuroVelo 6 nemzetközi kerékpárútvonal részét is képező Bem rakparti biciklisávot, ha ott megszüntetnék, a II. kerületi ittlakunk.hu szerint mégis vannak, akik ezt…..
Subba Mi folyik Nyíregyházán? 2013.08.01 14:27:22
Egy elszökött leguán tartotta rettegésben a Toldi utca lakóit. A helyiek azért voltak beszarva heteken át, mert azt hitték, hogy egy varánusz leskelődik rájuk a fák tetejéről. A tűzoltók aztán kimentek és leszedték a gyíkot a panel oldaláról. Csóri kis állatot olyan…..
Néhány sarok a VII. kerületi vigalmi negyedben – általában olyanok, ahol térfigyelő kamera sem működik – rendszeresített kerékpárlopó hellyé vált. A technika pofon egyszerű, valakik kilazították a jelzőtábla alumínium oszlopát az aszfaltban, épp annyira, hogy ne legyen…..
magpet 2013.08.01 17:01:41
@adam.smith: elárulom a titkot. A bringatolvajok hajkurászása, összefogdosása sok meló, és bevételt sem hoz. A rendőrség dolga pedig elsődlegesen az adószedés. Ezért aztán inkább lesben állnak a lézerrel, és békében termelik a bevételt a pártnak. Ennyi.