Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ladányi Gyöngyvér

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos, hagytunk pár hónapot megemészteni a tudást - így várhatóan eljutottál oda, hogy lehetőség szerint megtanultad, hogyan válassz magadnak spicc cipőt! Ha esetleg az előzmény lemaradt volna, semmi gond, kattintts ide és máris ismételhetsz: spicc-lecke Ahogy javasoltuk, kipróbáltad, hol és hogyan…..
    Az előző 3 részben arról tájékoztattunk, hogyan fogj hozzá kiválasztani a számodra megfelelő spicc cipőt, mit javasolunk, milyen szempontok mentén dönts. Mostanra eljutottunk oda - reményeink szerint - hogy megtaláltad az ideális cipőd, már csak be kell fejezzed a vásárlást. És nem az…..
  Folytathatjuk? Csak óvatosan... Az előző két részben azt mutattuk be, hogyan "fittingelünk", azaz mérjük fel a lehetőségeidet és ajánlunk cipőt a lábfejed alapján, illetve te magad hogyan tudod meghatározni, milyen cipő illik leginkább adottságaidhoz, lehetőségeidhez, tudásodhoz! Reméljük, a…..
  Folytatjuk a tanácsadást, ha esetleg az előzmény lemaradt, az alcímben megtalálod az 1. rész linkjét!Ott tartottunk, hogy bemutatkoztunk, megvizsgáltuk a lábfejed, az eddigi tapasztalataidat, és most következik, hogy a cipők formáját is megismertetjük veled, aszerint, hogy mit…..
1. rész / Bemelegítés Talán emlékeztek, vagy hallottatok egy régi reklámról, amit adoptáltam: - van, aki azért jön hozzánk, mert volt már spicc cipője, van, aki azért, mert még sosem volt - van, aki ért a spicc cipőhöz, ezért hozzánk fordul, van, aki azért fordul hozzánk, mert nem ért hozzá -…..