Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pirosfeher

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Befejeződött a második Mol Liga-szezon alapszakasza, már csak a négyes döntő van hátra. Megkértük az edzőket, értékeljék játékosaikat és a liga többi csapatát is. Hét részben tálaljuk mindezt. Arra is fény derül, kedves olvasóink szerint kik voltak a legjobbak. A helyezés…..
Románia felnőtt válogatottja szombaton és vasárnap két mérkőzést játszik Ukrajna legjobb juniorjaival. Tom Skinner keretében két évek óta Erdélyben hokizó szlovák jégkorongozó is helyet kapott. A román szövetség rajtuk kívül a Steaua négy ukránjának honosítását is…..
pirosfeher 2009.11.06 16:48:04
@SC4ever: esetleg ha abbol a par jobb kapusbol legalabb kettot ha felsorolnal...
pirosfeher 2009.11.06 16:52:59
@krumplee: epul a palya... kesz is lesz allitolag a telre... az allam penzen... borbely exminiszter utalta a, sogora cege epitette, ugyhogy mindenki jol van jarva... hogy aztan ki tartja fenn, az kerdes
A gyergyószentmiklósi Progym arról tájékoztatta a Magyar Jégkorongszövetséget (MJSZ), hogy pénzügyi és pályagondok miatt nem tud elindulni a 2009/10-es Mol Liga-szezonban. Az MJSZ a kialakult helyzetben felvette a kapcsolatot az eddig tartalékcsapatként számon tartott szlovák 2.…..
pirosfeher 2009.06.19 07:33:47
@zsolt007: kiváncsi lennék, pontosan melyik magyarországi csapat megverettetésére gondolsz? tudomásom szerint a Progym a Stars, a Miskolc és a Kisvolán elleni hazai meccseit nyerte meg, és ezek közül talán egy volt szoros... méghogy bírói ámokfutás...
Öt győzelemmel, 65-2-es gólkülönbséggel nyerte tavaly a divízió 2-es világbajnokságot a székely–román válogatott. Leggyengébb eredménye egy 5-1-es siker volt. Öt vereséggel, 1-38-as gólkülönbséggel végzett a divízió 1 toruni csoportjának utolsó helyén idén a román…..
pirosfeher 2009.04.18 18:18:00
ac@Acilles: amit a kapusokról mondasz, azzal egyet tudok érteni (egyébként hüjelibával is), de.... öt meccs alatt ha egyetlen gólt lő egy csapat, ott a világ legjobb kapusa se menti meg a vereségektől s a kieséstől
pirosfeher 2009.04.17 18:07:18
@silac: milyen román ellenszenvről beszélsz a HC távolmaradása miatt_:??? Tánczos és Kurkó közül melyik a román szerinted?

amúgy az eredményektől függetlenül le a kalappal minden játékos előtt, aki becsülettel végigharcolta az öt meccset. Sajnos hogy ők égtek Lengyelországban, és nem azok, akik ilyen helyzetbe hozták Őket.
pirosfeher 2009.04.18 07:00:22
@fabot: nem azokat a játékosokat hibáztatom akik nem mentek el a válogatottba. Nem szép tőlük, de minden játékos azt teszi, amit a vezetők diktálnak, vagy megengednek nekik. Amúgy a keretbe Timaru be sem volt hívva (nemtom miért), Catri pedig sérült. Amikor kiderült, hogy a Hc-sok nem mennek, gyorsan elindult a könyörgés, hogy nade mégis kéne menni Lengyelországba, az előzőleg be se hívott hokisok sorban köszönték szépen és nem kértek belőle. Ha hétfőn még gyenge vagy és nem ütöd a válogatott szintjét, akkor kedden egyből fontos leszel???
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
Jégkorong Jagr–Jasin 7-6 2009.01.12 10:34:00
Kicsit megkésve közöljük a hírt: Moszkvában lejátszották a KHL All Star-gálát, a Vörös téren, mínusz 16 fokos fagyban. A Championat.ru Csillagok a jégen, hősök a lelátókon címmel írt az eseményről. A tribünök foghíjasak voltak, talán nem véletlenül. A meccset a Jaromir…..
Három sima mérkőzést várhattunk a vasárnapi Mol Liga-sorsolás alapján. Az is lett, de becsúszott egy hatalmas meglepetés. Az UTE, az NZ-Stars és a Progym nyert.Kezdjük a váratlansággal. A 38. percig vezető HC Csíkszereda negyedóra alatt hat gólt kapott Gyergyószentmiklóson, és a…..
Két magyarországi csapat is nagy verést kapott Erdélyben, de az FTC-nek is csak ideig-óráig volt esélye a HC Csíkszeredával szemben. Büntetőkkel bukott az NZ-Stars. A két csíkszeredai gárda lendületes rajtja nem meglepetés, azt viszont kevesebben várták, hogy a Progym is…..