Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Daniel Kis

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk kérdések hosszú sorát teszi fel a levele végén, teljes joggal. Az OTP ügyfeleként a babaváró hitel felvételéhez, időpontra érkezett családjával a fiók elé, ahol már 20-30 ember ácsorgott, maximum fél méterre egymástól. Messzebb senki nem mert menni, nehogy lemaradjon a bejutás…..
Daniel Kis 2020.04.14 20:05:13
@L3exx: onnan veszem, hogy az utolsó pillanatban ilyen fontos neki a hitel. Ha annyira fontos lett volna neki július óta simán igényelhette volna, és nem a járvány közepén kellene a fiók előtt tobzódnia a többi idiótával együtt. Kijárási korlátozást be lehetne vezetni ilyenekre is, hogy csak a ténylegesen fontos dolgok miatt menjenek az emberek az utcára.
Daniel Kis 2020.04.14 19:34:24
@vuvuvu2: és kötelez valaki hogy az OTP-nél bankolj? Ha nem tetszik mehetsz másik bankba is
Daniel Kis 2020.04.14 19:45:54
@Kovacs Nocraft Jozsefne: nagyon félre érted. Ha kb fél óránként jön 20 ügyfél nyilatkozatot tenni hogy fizetni akarja a hitelét, annak nem lehet időpontot adni és persze azon kivül is jönnek mások is, vagyis teljesen tervezhetetlen a dolog. Próbálj ki egy napot a helyükben és meglátnánk mekkora lenne a szád. Jelen helyzetben az időpont túl sokat nem jelent. De megjegyzem, aki babavárót akar nem is adnék neki időpontot, várja csak ki a sorát ha már az adófizetők pénzéért szül. Remélem sok boldogságuk nem lesz benne.