Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vercingetorix

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy rövid délutánra, mert süt a nap, és sokan motorostalálkozóra mennek. Ne tegyék!sziasztok! valami rövid és szakítós:gáborral az érdi excaliburban ismerkedtem meg és egy jó kis vasárnap délután moziba indultunk. tali a nyugatinál, indulás a hunnia mozi felé. mentem mellette a…..
"Az én kis emlékképem egy lájtosan bepezsgőzött este után valahogy így néz ki: Mentem hazafelé egy munkatársam névnapjáról. Kis pezsi kis tequilla. Csak névnapot ültünk….semmi extra. Nem mondom, hogy szín józan voltam, azért lecsúszott kis tequila még…..
w Forró szél 2007.07.06 06:00:00
Meleg államtitkárok, szevasztok! Ott még nem tartunk, mint német szövetségesünk, ahol miniszter, kereszténydemokrata és nő a szivárványos zászlóvivő, de ez is valami. Már csak nyíltan ateista politikusunk nincsen; még Kóka János is azzal kampányolt, hogy ő mennyire vallásos…..
Subba Tolyota 2007.03.27 15:41:00
Néha kapunk olyan anyagot, amiről egyáltalán nem tudjuk eldönteni, hogy vajon igazi-e, viszont borzasztó kár lenne, ha más nem röhöghetne rajta...
Vercingetorix 2007.03.28 09:22:11
w Az ügynök halála 2007.03.22 11:30:00
Jó reggelt kívánok. Reggeli, kávé megvolt? Csak mert lehet, hogy még viszontlátod. Azt sejthettük mindig, hogy némely kollégák bensőséges viszonyt ápolnak a nekik kedves politikusokkal. Bevonódnak. Nehogy aztán felszisszenjenek. Amit most látni fogunk, az azonban minden eddiginél…..
Vercingetorix 2007.03.22 15:15:39
Subba Random kínzó kérdés 2007.02.15 11:46:00
Ki az a ma már menő zenész / frontember / médiasztár, aki együttesének feljövő korszakában azon versenyzett a többi taggal, hogy hogyan tudnának minél több nőt "beporozni". (*értsd: minél több nőt megdugni, közbeiktatott tisztálkodás nélkül)..
Vercingetorix 2007.02.16 09:45:23
Korábban már pletykaszinten emlegettük, aztán kiszivárgott információk alapján biztosra vettük, és most, a TV2-től kapott hivatalos tájékoztatás alapján már bátran kijelenthetjük: a Heroes, azaz a Hősök című sorozat március 4-én egy duplarésszel indul útjára.A…..
Vercingetorix 2007.02.14 16:12:04
Unalmas már ez mokkázás, nekünk is az, de mit tehetünk, amikor minden egyes reggel meglepik az ember valamivel? Ma éppenséggel K. Anna budapesti lakos ül felt a celebkörhintára, és nővérfityuláját a képzeletbeli szélnek feszítve mondott vicceseket, miközben H. Henrik a keveset…..
Subba Kösz, nem 2007.01.29 16:19:00
Ti is tudtátok, hogy ez meg fog történni, és mi is tudtuk, hogy nincs az az úristen, hogy ne bukkanna fel előbb vagy utóbb az első magyar Tokio Hotel-klón. Nem kell tovább várni körmeinket rágva, a Vasárnapi Blikk végre a nyilvánosság elé tárta a No, Thanx együttest.Ha valakinél…..
Vercingetorix 2007.01.30 09:40:13
Csáp Géza Tovább a lejtőn 2007.01.26 18:05:00
A Babyshambles zenéjét tipikusan beárnyékolja az egész Pete Doherty hisztéria, ami a bulvárlapokból ömlik az emberre. Folyamatosan hallani az újabb sztorikat, hogy az arc megint feltört egy kocsit, ledobott egy színészt az erkélyről, megszökött az elvonóból, vagy egyéb módon…..
w De profundis 2007.01.29 05:00:00
Túl van Orbán Viktor is a maga teljesen felesleges megszólalásán. Szembenézett magával, elmondta ő is ugyanazt még egyszer. Lehetne most gurulva nevetni, ahogy a bumburnyák Jones gazda a nők felé fordul, és szól, hogy törődjünk többet asszonyainkkal és leányainkkal. Lehetne a…..
w A füst árnyékáról 2007.01.25 08:00:00
Súlyos defektusa a magyar marihuána-legalizációs mozgalomnak – vagy tán mindegyiknek -, hogy bár eleinte nem így akarja, a vita hevében aztán valahogy mégis azon az állásponton találja magát, hogy a marihuána és származékai egyáltalán nem is károsak. Olyannyira nem, hogy…..
Vercingetorix 2007.01.25 10:09:43
csak a saját tapasztalataimat tudom ideírni:
-függőséget nem okoz, sem fizikait, sem pszichikait. hosszabb idejű, folyamatos használat után sem.
-a tz által leírt jelenségekkel már találkoztam, de csak 1-2 alkalommal, mikor nagyobb füstölgés után elfogyott a motyesz. emiatt én a fű-másnaposság nevet adtam neki. egy nagy teázástól vagy egy jó alvástól könnyedén elmúlik.
-azt vettem észre, hogy a thc általában az adott ember alapvető természetét erősíti fel. ha valai optipista, akkor vihog, mint a hülye. ha borongós, akkor borong szívás/pipázás után.
-nagy mennyiségben, folyamatosan füstölve erősen KÉPES karcolni (igyekszem finoman fogalmazni a tapasztaltak alapján) a rövid távú memóriát. ez azonban nem végleges - a fogyasztás beszüntetésével a rövid távú memória "visszajön". kb ugyanannyi idő múlva, mint amennyit folyamatos szivornyával töltött el az emberfija/lánya.
-fűről súlyosabb drogra váltó emberrel évek hosszú sora alatt sem találkoztam. olyannal persze igen, aki durvább drogot használt, de neki az is volt a "kezdődrogja" (gondolok itt speed-re és ex-re). ő azt preferálta, én ezt preferáltam.
-a már említett folyamatos használat egyszer fordult velem elő: hetekben mérhető intervallumról van szó, és évekkel ezeleőtt magánéleti oka volt anno. ma már nagyon ritkán és keveset fogyasztok, értsd: többen egy szálat. ha van kedvem. ha nincs, akkor tőlem nyugodtan elszívhatják mellettem, nem kérek belőle.

asszem, ennyi jutott eszembe egy szuszra.
Subba Az év címe 2006.12.29 19:18:00
Majdnem 365 napot kellett rá várni, de megérte. Az aktuális Best címlapjáról: FÉRFIVÁ ÉRETT DING-DONG BANDI Érdemes az egész cikket is elolvasni, majdnem ugyanilyen jó végig...
Vercingetorix 2006.12.31 13:04:54
Az este úgyis elmegy az Esti Showderrel, vagy ajándékcsomagolással, így most már megint inkább az éjjeli, sőt hajnali tévézést kínálgatnánk. Először is éjfél után tíz perccel kezdődik a Strucc a Tv2-n. Esélyegyenlőségi és tolerancia magazin Novák Péterrel. Tudom, hogy ez…..
A Mikrobi-sorozat egyik újítása a sci-fis atmoszférát fölerősítő különös háttér. „A díszlet, azaz a háttér makett volt. Policsányi István – aki akkor az Iparművészeti Főiskola tanársegédje volt - csinálta, és Somfai István, a kiváló fotóművész lefotózta.…..
Szegfűszeges forralt bor, meg fahéjas csoki, mamusz és takaró. Hagyjuk, hogy a többiek hadd szórakozzanak el a fenyőfával, meg az ajándékok csomagolásával, mi csak nyugodtan dőljünk hátra és adagoljuk magunkat túl szeretettel.Az este legjobb választása egyértelműen a Cinemax,…..
Subba Érdekes adat: Szőrtelenül 2006.12.21 14:38:30
Nőgyógyász forrásaink szerint Magyarországon már annyira elterjedt a punciborotválás, hogy szinte ünnepnap, amikor végre látnak egy szőrös muffot. Lazán kapcsolódik ide, hogy míg az eredeti amerikai Topmodell sorozatnak fontos része volt a lányok szőrtelenítése, addig ezt a…..
Társkereső oldalakat böngészni lélekölő meló. Mi sem foglalkozunk ilyesmivel, viszont vannak olvasóink, akik még erre is képesek. Az id nevű haverunk talált rá erre a gyöngyszemre a csajozas.hu apróhirdetései közt, és ennél furcsábbat talán még mi sem olvastunk…..
Tisztában vagyunk azzal, hogy aki női magazinból tanul dugni, annak kevés tartós kapcsolata lesz férfiakkal. A Joy aktuális száma azonban egész egyszerűen elképesztő. RÁGCSÁLD AZ ÁDÁMCSUTKÁJÁT??? SZOPOGASD A HÓNALJÁT??? Magyarországon nem borotválja minden férfi a hónalját,…..