Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cricca

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
tipp365 A Barcáé lesz az arany 2014.05.17 09:44:19
Meglátásom szerint a Barcelona lesz a spanyol bajnok, miután 1,8-szeres szorzóért megveri az Atlético Madridot. Lassan el kell jutni odáig, hogy ezt a spanyol bajnoki címet már nem veszítheti el a Barcelona. Annyiszor megtette ugyanis már, hogy még egyszer nem bírja. Így aztán…..
A futás egyre népszerűbb napjainkban, rengeteg olyan történetet olvasni, ahol a futással kezdődött egy teljes életmódváltás. Én magam sem sportoltam 27 éven keresztül, majd hirtelen felindultságtól vezérelve elkezdtem futni és ez mind a mai napig így van. Az első futásom…..
1926 április 24, Brooklyn. Chief Kenlon tűzoltó-parancsnok és  brigád egy riasztáshoz indul. A Keleti 123. utcában gyulladt ki egy raktár. Igaz, ma sem könnyű a tűzoltók dolga, de akkoriban talán még nehezebb volt eljutni bárhová. Mondjuk sokat nem vacakoltak azon, hogy…..
Volt ez a legutóbbi írásom Andrásról, a hajléktalanról, amiben egy kicsit kiborultam: összesen körülbelül 65 ezren olvastátok a róla szóló öt írást, több ezer Facebook like-ot gyűjtöttek be ezek a posztok azért, hogy minél szélesebb kört érjen el a történet, de semmi.…..
Már tegnap az iOS 4.1-ben talált biztonsági réstől volt hangos a web. Arról van szó, hogy amennyiben bekapcsoljuk a jelkódzárat az iPhone-on, a kód kérésekor a vészhívásra bökve, és egy kamu számot tárcsázva egy azonnali lock-gomb megnyomásával a telefonkönyvbe jutunk, innen…..
cricca 2010.10.28 09:08:01
@freddy_m: csak egy apró tipp erre az esetre: kiveszed a sim kártyát megnézed h ki a szolgáltató, és beviszed hozzájuk hogy találtad, ők 3 mp alatt megmondják a sim alapján hogy ki a tulajdonos.
Richard Mosse 1980-ban született Dublinban. Az amúgy New Yorkban élő fiatal fotográfus tavaly készült el fotósorozatával, melyben Szaddám Huszein néhai iraki diktátor híres palotáit, illetve környéküket járta körbe és próbálta megörökíteni utóéletüket. A sokatmondó…..
S.B. munkába menet az utolsó pillanatban érte el a váci vonatot a Nyugatiban, így már nem volt ideje jegyet venni. Mivel nála volt a pár napja lejárt bérlete, és amúgy is már történt vele ilyen, nyugodtan felszállt, hogy a kalauztól vegyen jegyet. Hát nem ez lett a vége, hanem az,…..
Nagyszerű olvasmány következik, tomboló apával, kisfiúval és 30 másodperc alatt hihetetlenül ÓRIÁSIVÁ, ERÖTELJESSÉ és VASTAGGÁ váló, szó szerint a szemed elött LENYÜGÖZÖ méreteűvé növekedő pénisszel. Az alapkonfliktus az, hogy Miki egy jojatek.hu-s mailcímről kapott…..
Aki Magyarországon online vásárol, az 8 napon belül bármiféle indoklás nélkül visszaküldheti a megvett árut, aminek az árát a kereskedő köteles visszafizetni. Nincs tehát mérlegelés, a cuccot ki lehet bontani, lehet használni is, sőt az sem törvényi feltétel, hogy az eredeti…..
Minden nyáron megszaporodnak az olyan posztok, amikben az autókon kívül motoros is szerepel, valami oknál fogva az esetek többségében negatív színben. Ez utóbbi miatt már telefonon is kaptam némi élcelődést, de ígérem, hogy télen nem lesz ennyi motoros. De most megint egy ilyen…..
A nemrég lezuhant Air France Airbus körüli hírverésben egyszer már felemlegették a Lost című sorozatot, akkor, amikor a gép még úgy volt, hogy nyomtalanul eltűnt, és a közelében pont volt egy sziget, aminek a tengerpartja kísértetisen hasonlított Hawaii azon partszakaszára, ahol…..
Vastagbőr Jóri - Google 1:0 2009.06.20 09:01:00
A Google "Street View" egy remek szolgáltatás. A szolgáltatás lényege, hogy a kameraállványból, lassan haladva a Google autója 360 fokban körbefényképezi az adott terület minden szegletét, és rengeteg képet készítve egy panorámaképekből álló rendszert hoz létre,…..
Urbanista Eladó egy kislány 2009.04.13 17:39:00
"Jaj de magas, jaj de magas ez a vendégfogadó! Van e benne, van-e benne barna kislány eladó? Ha nincs benne barna kislány eladó, Dűljön össze ez a vendég fogadó!" Nem rúgtam be a fiammal tett locsolókörúton - a nótás kedvemet az alábbi e-mail hozta meg. (Hogy a feladója nickje…..
cricca 2009.04.14 08:51:16
@Eliathen: :D:D:D a kép is nagyon ütős, de a szöveg: SZINTE TELJESEN NEM HASZNÁLT :D
Titokban leolvasott vízórák, aknafedőn átlátó leolvasók, rögzítésre képtelen ügyfélszolgálatosok keserítik Viktória életét. Pedig ő csak fizetni szeretne, ha már használta a vizet, ezzel nem kis zavarba hozva az ÉTV-t. A nagy hipermarketek és a nagy szolgáltatók mellett…..