Regisztráció Blogot indítok
Adatok
keserumandula

5 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Már kinn vagyunk a pályán, ők meg még mindig keresik az öltözőben, hogy ki is meri vállalni a játékot.” - fejtegette Kósa Lajos a Magyar Hírlap tegnapi számában. A Fidesz ügyvezető alelnöke sportos hasonlattal jellemezte az önkormányzati választás előtti helyzetet. A két…..
A semmitmondó "nemzetpolitikai" szájtépések maratoni fesztiváljának, a Bálványosi Nyári Szabadegyetemnek a sajtósai annyira nyeregben érzik magukat, hogy már a regisztrációs menüben irritáló fölényességgel vágják az arcunkba, mi fán is terem a valódi…..
keserumandula 2013.07.26 22:16:03
Sablonpróbás Lorem ipsum lapozós 2011.10.07 19:30:00
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin ut metus et diam tincidunt consectetur. Praesent at nisl eu nunc congue sodales suscipit vitae metus. Proin ac elit vitae nibh posuere varius. Sed viverra enim eget sapien bibendum sed ornare nunc interdum. Fusce rhoncus dictum libero,…..
keserumandula 2012.02.26 11:25:14
keserumandula 2012.02.26 20:16:01
keserumandula 2012.02.26 20:16:42
@keserumandula: Tudok válaszolni is.
Hááát bizisten a kékeres méteres  hús-szín bakelit tokos COCOM-listás elavult telefaxomhoz kaptam, amikor az index aktuális Bajnai-nyalásában idáig jutottam, idézőjel kezdődik:  Bajnai ugyanakkor a következő választás szürke lova is: eddig is lebegtette, és most…..
 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin ut metus et diam tincidunt consectetur. Praesent at nisl eu nunc congue sodales suscipit vitae metus. Proin ac elit vitae nibh posuere varius. Sed viverra enim eget sapien bibendum sed ornare nunc interdum. Fusce rhoncus dictum…..
Sablonpróbás Lorem ipsum 2011.10.07 19:28:44
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin ut metus et diam tincidunt consectetur. Praesent at nisl eu nunc congue sodales suscipit vitae metus. Proin ac elit vitae nibh posuere varius. Sed viverra enim eget sapien bibendum sed ornare nunc interdum. Fusce rhoncus dictum libero,…..
Sablonpróbás Ki a szemét? 2011.10.05 20:22:00
 Az utóbbi hónapok egyik legszórakoztatóbb peres eljárása zajlik a két cég között. Kezdődött ugye azzal, hogy az Apple piacra dobott néhány újszerű terméket, például az iPhone-t és az iPadet, amik valamilyen módon megújították a kategóriájukat, hatottak azokra. Ezután…..
Vastagbőr Nyomdásznak lenni jó 2011.08.29 13:01:00
Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője még április 27-én mondta egy Magyar Nemzetnek adott interjúban, hogy tervei(k?) szerint hamarosan minden kinek kipostázzák a két nappal korábban elfogadott alkotmányt. "Szeretnénk, hogy mindenki megismerje az új alkotmány véglegese…..
keserumandula 2011.08.29 13:37:18
Feltételezett ügyfél: TelenorFeltételezett brief: Sziasztok, extra SOS szitu van!!! megkaptuk a múlt havi kutatási eredményeket és nagy a gyász - a vezetőség felé holnap prezentálunk, úgyhogy addig kellene valamit villantani, lehet, hogy másnap már dolgozunk a cégnél, ha nem…..
Nos, ha minden kötél szakad odaát, én tényleg ide költözöm véglegesen. Fogalmam sincs arról,hogy ki hogyan talál majd meg,ha ott végleg minden széthullik,hát ezért is... és hogy én hogyan találom meg azt,akit szeretek pláne! Ezért sztem ezen a poszton találkozzunk egyenlőre,…..
keserumandula 2011.05.09 18:56:25
keserumandula 2011.05.09 21:34:56
@évi.: Jelen pillanatban nincs, négy vagy öt index címlapig jutott a politikai közbekotyogásom, amikor itt abbahagytam. :)
Korábban már volt szó arról, hány letöltés kell a toplistás helyezésekhez az AppStore-ban, és hogy milyen eredményeket kell felmutatni ahhoz, hogy egy alkalmazás egyenesbe érjen.Colin, a Spreadsong vezetője egy 2010-es posztban azt állította, hogy leginkább az összesített top 4 a…..
magyar-magyar szótár diktátor 2011.02.13 08:28:00
  diktátor -Ha egy hónappal ezelőtt Hoszni Mubarak -ma egyiptomi „bukott diktátor”-  merénylet áldozata lesz, búcsúztatóján a demokratikus világ legdemokratikusabbfelének  legüdébb arcai  képviselteteik magukat, hiszen biztonságuk abban az Egyiptomban…..
 Antall József öröksége – Azt hiszem, hogy ez a nagy rakás, leginkább csöbetűvel [-> subetű], őőő és döbetűkkel leírható katyvasz, amiben reménytelenül túruk, gázolunk, fulladozunk, ez Antall József öröksége. Képileg azoknak, akik képtelenek már ilyen…..
keserumandula 2010.12.13 22:22:11
Onlinemarketing blog Megafaktor 2010.12.13 19:47:00
Sokan a #megafaktor címkével jelölik a twitteren azokat a bejegyzéseket, amik az X Faktor és a Megasztár műsorokkal kapcsolatosak. Ez a két műsor mindenképpen az ősz slágere, és megmondom őszintén, még tavasszal úgy döntöttem, kivételesen végig is nézem mindkettőt. Ennek…..
Jena Tanulság 2010.11.05 20:32:46
 A részeg-e-mail-gátló egy roppant hasznos találmány, ugyanis gyakorlatilag megtilja az írást bizonyos alkoholtartaom felett. Ez pedig mint tudjuk, közérdek...
Mindig is meggyőződésem volt, hogy a politikáról a legtöbbet – persze nem elméleti ismeretek nélkül - a gyakorlatban lehet megtudni és megtanulni. Említettem már Pokol Béla örökérvényű mondását a rétről és a bogarakról; ennek szellemében régóta fontosnak tartom, hogy…..
keserumandula 2010.10.20 14:36:06
@lüke: :)))
Onlinemarketing blog TAJték 2010.10.18 13:03:41
Az történt, hogy még tavaly februárban ellopták a tárcámat, benne az összes iratommal. Mindent sikerült azóta pótolni, kivéve a TAJ kártyámat. Eddig nem kellett, meg el is maradt. De most kell, ezért igényelnem kell másikat.Azt még lenyelem, hogy fizetnem kell érte. Igaz,…..
A Story végre meg merte lépni, amit eddig egyetlen gyáva újság sem: csütörtökön megjelent számában lehozott egy interjút, amiben az interjúalany egyáltalán nem válaszol a kérdésekre, mindezt két oldalon. Persze nem szokatlan, hogy ha egy hivatalos szerv nem felel a kérdésekre,…..
Onlinemarketing blog Válts fejet! 2010.09.08 16:17:50
Olyan a munkám, hogy nemcsak szövegeket kell írnom néha, hanem sokszor javítanom kell mások által elkészített reklámszöveget. Ennek kapcsán mára kialakult bennem egy kép arról, hogy miket is szoktak elrontani az ügyfelek, mi az, amit feltétlenül javítani kell.Jellemzően ezek a…..
Modorosblog A sértődött vidéki 2010.08.26 07:00:00
Vidék: (...) Az ország Budapesten kívüli része. (...) (Magyar Értelmező Kéziszótár)   Ahogyan a modoros dagadt sem dagadt, úgy a komplexusos vidéki sem vidéki. Nagyvárosi, kisvárosi, kistérségi. A Vidék az az ő elképzelése szerint biztos csak valami elmaradott dolog…..
Hogyan találsz meg egy filmet, ha mindössze ennyire emlékszel belőle?Egy farmon idős ember él, valami rokona otthagy neki egy gyereket, oroszlánt rendelnek, ami elszabadul a kukoricásban.Próbálkoztam vele lelkesen (oroszlán film, oroszlán elszabadul kukoricás) az elérhető legjobb…..
Rendhagyó bejegyzés lesz, előre elnézést is kérek érte, éppen csak egy gondolat, valamiről, amit nehéz elfogadni. Egyszer a rádióban hallottam valakit arról beszélni, hogy mit is jelent a hazaszeretet. Nagyon megfogott, amit mondott: azt állította, hogy hiába a látványos…..
Vannak nőtársaim, akik a tudományos értekezéseket többre tartják a sajátélménynél. A tudományos értekezés az nem az egyetemi tankönyv, vagy az Akadémia nagytermében tartott előadás, hanem anyu vagy a barátnő expozéja, illetve írott forrásként a különböző csajos oldalak…..
Akikre igazán felnézünk, azok nem írtak. Jézus csupán egyetlen szót a homokba, de azt is gyorsan kitörölte. Buddha abszolút semmit. Szókratész minden tanát fiatal barátja, Platón álmodta. Elolvasva az online világ egyik fő Bibliájának, a Wikipédiának útmutató oldalát,…..
Miközben a 20 alatti szegmensben már csak kevesek szubkultúrájává vált az olvasás, időnként mégis felbukkan egy-egy szerző, aki képes rávenni a kétirányú kommunikációhoz szokott nemzedéket a visszapofázás nélküli befogadásra. Ezeken a könyveken aztán persze hosszas viták…..
keserumandula 2010.07.27 09:54:35
@Budai Hella: A vámpíros filmben. A zseléshalott felmondja könyv nélkül. Meg vágyódik öngyilokra.