Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nimrod30

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdet és vég Visszatérő álom 2014.04.18 11:17:26
Van egy visszatérő álmom, ami nem is egy bizonyos álom, hanem egy szituáció, egy "háttér" ami lassan egyre gyakoribbá válik és teljesen összezavar engem, hogy miért ez, miért most, és miért ilyen sokszor. Álmomban a régi házunkban vagyok. Ez a ház egy igen-igen régi…..
nimrod30 2016.02.25 01:48:37
@charlize: Igen. Sokat gondolkodtam milyen érzéseim voltak az álmok közben,és arra jutottam,hogy a lehetőségeimet az életben nem használom ki. Igazából nincs szükségem sok pénzre nem szeretnék gazdag lenni,hogy pénz miatt barátkozzanak vagy irígykedjenek rám az emberek,örülök annak amim van. Az ódon romos ház az én vagyok,de benne van a lehetőség,hogy sok munkával egy nagyon szép ház legyen belőle. Mai fejemmel ezt értelmetlennek látom,hajszolni a pénzt,de lehet egyszer nagy szükségem lesz rá és akkor talán bánni fogom. De magának az álomnak sem látom értelmét,csak érzések kavarognak bennem amit így tudok lefordítani.
Mariann küldött be szerkesztőségünkbe egy nagyon szép és tanulságos levélfolyamot, mely egy jól ismert és mára már elavultnak számító trükkre hívja fel a figyelmet. Bár többször volt már róla szó, azért minden valószínűség szerint mindig akad olyan, aki felül és utal.…..
nimrod30 2011.02.05 14:59:16
@karosszékely: Én is írtam nekik de még kb 2007-ben egy skodát akartak áron alul eladni csak előbb küldjem a pénzt...
Nekem azt válaszolták,hogy nem vállalnak felelősséget a hirdetésekért és fent volt még hónapokig az autó.
Az ígéret szép szó, és ugye a szó elszáll... Egy nem is olyan régi írásos emlék 2010 áprilisából: A Fidesz megőrzi a nyugdíjak értékét és megvédi a nyugdíjpénztárakat. Nem magyaráznánk túl, de itt határozottan többes számról van szó, nem az Egy és Oszthatatlan és…..
A laikusok számára semmi érdekes nem történt, csupán egy újabb taxitársaság lépett színre, egy a sok közül – gondolhatnánk. Ahhoz azonban túl sokszor merült fel a Ferihegyi botrány egyik főszereplője, a Zóna Taxi neve, hogy a hazai viszonyokhoz szokott emberben ne…..
A Zugügyvéd nem foglal véleményt az alábbi ügyben, csak közzéteszi a másik fél álláspontját. Mindenesetre érdemes végignézni a kamerafelvételeket.Emberrablás? Vagy a hatóság – és a közvélemény – félrevezetése? Avagy miért törvénysértő szándékosan a…..
Kerékagy Pofátlanul hazudik a BKV 2009.03.31 12:41:00
Múlt héten beszámoltunk róla, hogy egy buszvezető több száz méteren át életveszélyesen előzött egy kocsisort, kis híján elütötte a szabályosan haladó újságírónkat, e sorok szerzőjét, majd mikor az újságíró, azaz én egy közeli megállóban lefotóztam a buszt és a…..
Jenő 60 órányi szenvedés és 10 rongy kiadása (plusz TB) után elgondolkozott azon, hogy miért csak a kuyájának jár tisztességes orvosi ellátás. Az orvos neki csak annyit mondott, hogy ne igyon kólát és bírja ki, viszonthallás. (A Homár látott már olyat is, hogy …..