Regisztráció Blogot indítok
Adatok
morzsaQ

0 bejegyzést írt és 206 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár igazi turnét nem kapott Lou Reed és a Metallica közös lemeze, a Lulu, azért az év valószínűleg legnagyobb port vert lemezének pár darabját így is megismerhetjük élőben. A különleges párosítás tegnap például a Later ... With Jools Holland nevű angol tv-showban…..
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2010.10.07 18:29:01
Valahol zseniális és a beteg közé sorolnám ;) Mindenesetre ilyen e-mailt is ritkán kap az ember :D Hello Freddy! Van itt egy jó kis videóm, amiben rólad beszélek. Ne lepődj meg, egy kutya vagyok! ..
morzsaQ 2010.10.09 13:56:07
Fel a szemüvegeket, térhatás powa! Bence küldte: Egy nap haverommal voltunk az Interspar-ban és egy durva Painkiller borítót vettünk észre amit muszáj volt elküldenünk neked. UI: Nem hittem volna, hogy a szatíra ennyire nem érthető, de természetesen ez csak egy nyomdai hiba...
És még a kék négyzet is eltűnt a borító közepéről! Hát ha ez nem kihagyhatatlan ajánlat! Képet küldte: Knight A teljes rettenetért, itt az Airborne Hero trilógiám1. rész2. rész3. rész ..
Még talán 2007 végén, mikor kezdtem kifogyni a szar játékokból, lázasan átnézegettem a gyűjteményemet, hogy mi illene még bele a sorozatba. Ekkor botlottam bele a Starsky and Hutch-ba, amelyet régen egy gabonapehelyhez adtak ingyen (full verzió) és anno minimális elvárással, de…..
Gergő küldte a következőt. Azt mondja, nem piszkálta meg. De én azt mondom, ha még mod is volna, akkor is vicces  ..
Többen írtak egy dologgal kapcsolatban. Itt egy példa:Direkt van a fölső sávban egy kamera ami lefele néz... Azzal nem olyan nehéz eltalálni a dokkolóhelyet!... A pénz mellett van balra...! Figyelni kéneValóban van fenn egy kamera, de ha a kommentelők figyelmesen nézik azt, akkor…..
Tegnap optimistán közöltem, hogy ma kikerül az új videó. Mindezt taknyosan tettem, de úgy voltam vele, hogy náthásan/betegen még lehet videót készíteni (ahogy a Chronicles of a Vampire-nál is sikerült), úgyhogy nem láttam ebben komplikációt. Ma reggelre azonban a hangom is úgy…..
Már jó ideje csak akkor vállalok el ilyeneket, ha újfajta kérdéseket tesz fel a kedves kérdező. Theo megértette a játékszabályokat és üdítő kérdéseket tett fel, úgyhogy szívesen válaszoltam neki. Mindezt elolvashatjátok a blogján ha érdekel benneteket :)UI: Theo, a…..
Alex_Burton megígérte és betartotta. Képes volt végigvinni a bolygó legszarabb játékát. Mindezt rögzítette is, ha valaki van olyan pszichopata a profilján végignézheti az egészet (feltéve ha a csodálatos youtube profilon lehetséges egyáltalán sorrendben megtekinteni...)…..
morzsaQ 2010.08.03 14:02:42
@adam-in: ja, meg a liftnek vagy minek a hangja, ajtóhangként. Bár lehet az csak a kiegészítőjében van benne (cs 1.6).
Azért egy dologra mindenképp hasznos az Alien Anarchy: fogyózásra. (igen itt most a hánytatásra gondolok)
morzsaQ 2010.08.05 13:36:14
@Konpachi: jaaajj neeeee... reméljük attól már nem lehet hányingert kapni, mint ettől. Még kisképernyős rpcjs videóban egész elviselhető volt az első rész, de full képernyőben...
Sokan jelezték az utóbbi időben, hogy elkezdődött a nagy EVM raktárürítés, hiszen 300 forintért kiszórják az igazi klasszikusokat. Én is láttam már boltban War Traint, Airborne Hero-t és társait, azonban van remény, hiszen a Wanted Guns is kapható még!!! Meglepően ritka…..
morzsaQ 2010.08.04 21:46:06
@Dexter1981: ja... vagy 300 (299) darab freddyD által dedikált poháralátétet... :D amitől jó kedve lesz a pohárnak, és még könyvjelzőként, és egérpadként is funkcionál! Ye.
Nos, a webshoppal együtt úgy döntöttünk, hogy lassacskán beszüntetjük a RPCJS pólók árusítását. Azaz a tervek szerint, a mostani szériát még bevárjuk, utána a kukás motívumból már nem lenne több. Ennek oka egyszerű, ugyanis már (érthetően) csökken a kereslet és…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.07.31 10:09:00
Joggal kérdeznétek, hogy hol van már az a beigért videó? Sajnos nem tudtam még végigvinni a játékot, elég frusztráló egy darab azt kell mondjam. Pár miliméteres különbség (ezt tessék komolyan venni!) és kezdhetem a pályát előlről... Pár jelenetet már felvettem, de azért…..
morzsaQ 2010.08.01 12:47:47
Vmi hasznosat? Ööö, jelenleg sültkrumplit zabálok, de ma már letörölgettem, meg felsöpörtem a placcot. :D Csak ma jöttem fel a honlapra, és ha az hasznosnak számít, hogy tegnap elkezdtem megnézni elölről az összes rpcjs videót nosztalgiából, és rájöttem arra, hogy kevés apróság van az életben ami megszépítheti vmennyire egy ember életét, és ez a sorozat pedig pont az egyik olyan dolog... akkor igen, mindenképp hasznosan telt a hétvége. Kicsit nyálasnak hangzik amit írtam, de sztem igaz. Meg nem vagyok én bölcs, csak írkálok itt vmit, hátha elolvassa vki.. :D
Egyébként én is várom a kövi részt, de úgy is lefoglalom magamat addig vmi mással.
@Komlol: ja asszem én is erre célozgatok itt. :D
@Lucas18: Múltkor sa-mp-vel játszottam (gta sa multiplayer), és vki írta ott, hogy a CoD4 szar... imádom, itt is csak úgy a Mafiát leszarozod, azért ez gyalázat. Láttam mit írtál előtte, de most azért leszarozni egy játékot, mert nem megy benne vmi... ez kb. olyan, mintha... azt mondanád a narancsra, hogy szar az íze, mert nem tudod hogy kell megenni. Nem sértegetésből, csak jó tanács, hogy vmihez a hozzá nem értés nem egyenlő annak a szarságával. A másik meg... minden amit ember alkot az meg tud hibásodni, ne add fel ilyen könnyen. Ja és még egy jó tanács: minden fps/gta szerű játéknál ahol lövöldözni kell az alapelv az, hogy TÁVOLRA NEM LŐSZ SOROZATOT gépfegyverrel, a shotgunok közelről halálosak, a karabélyok közelre és távolra is jók, a pisztolyok meg középtávig pár lövéstől is halálosak tudnak lenni, ha jól célzol. A puskák, távcsöves puskák meg egyértelmű távolra, de erre gondolom úgy is mindenki rájött magától...
Na... bocs, hogy ilyen hosszú lett, így sikerült, béke mindenkivel.
Nem, nem szívtam semmit. 2009-ben jelent meg a "Stalin vs Martians" névre hallgató játék, amely szándékosan akart röhejesnek tűnni, ami nem is lett volna probléma, ha nem sikerült volna gagyira. Az IGN 2/10-et adott neki, a Gamespot 1,5/10-et, de gyakorlatilag sehol nem kapott…..
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2010.07.25 20:45:00
Ilyen jellegűt sem kaptam még. Köszönöm szépen Soma (vagy Torf)  ..
Idén (is) kissé elkerülte a figyelmemet a HVG Goldenblog szavazás, de hála nektek, csak emlékeztettetek rá. Be is nevezetetek engem és az IT blogok Top 50-es listájába be is kerültem. Ezekből választott ki egy zsűri egy Top 10-et, ahol szerény oldalam végül a 9. helyen…..
Bár most pillanatnyilag leállt a pólók árusítása, ez nem akadály, hogy kirakjam a képeket, amelyeket elküldtetek nekem.  Ha ti is küldenétek magatokról, tegyétek meg nyugodtan. Köszönök mindenkinek, aki rendelt eddig! Képeket küldte: András,Dolfin,GTCS és TwistR.…..
morzsaQ 2010.07.23 11:17:39
@Robesz1993: Ja, jó képek. :) Nem kell álszenteskedni senkinek se, nincs abba semmi.

Hát... örülök, hogy vannak elégedett vásárlók. :) Talán én is rendelek majd, de úgy is vannak egy csomóan, akik szívesebben költenek ilyenre pénzt nálam. Meg amúgy sincs egy fityingem se, és ha van is átgondolom, hogy mire költöm.
Azaz a Streets Racer (alias Maluch Racer) harmadik része! Jippííí! Milyen jó lehet, ha már a hivatalos trailerbe(!) is jutott bug. De ezt láttuk már az első részben is...  Küldte: buldi53   ..
Természetesen ezt is a Marine Sharpshooter 3-ban láthattuk. Kicsit balesetveszélyes, de menő  Ami a vasárnapi bemutatóból kimaradt (már így is túl hosszú volt), az a mentési rendszer megemlítése. Hasonlóan elcseszett, mint a többi City-s remekműnél. Egy-egy pályán bár…..
City Interactive játék, amely ezúttal nem kifejezetten bosszantó, hanem legfőképpen kínos és U-NAL-MAS  ..
Drámai fordulatok! Küldte: FikuszKukisz (Kecskeméti Auchanból)   ..
2007 májusában nagy baromságot tettem, mikor az igen tetszetős borítóval rendelkelkező Heat: Episode 1-ért 990 forintot fizettem a madaras teszkóban (videó megnézhető itt). Ugyebár ez az a játék, amely elvileg ingyenesen letölthető Cube (alias Sauerbraten) néven, de hát…..
morzsaQ 2010.07.09 23:07:59
Nem kellett sokat várni, itt az paródia második felvonása :) Köszönöm ismét HARDasNAILS3 ..
morzsaQ 2010.07.09 23:05:32