Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kasabai

0 bejegyzést írt és 114 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 2023-2024-es szezon különleges a Juventus életében, történelmi jubileumot jelent, az első Agnelli-elnökség 1923 július 24-én vette kezdetét, s a család immár egy évszázada vezeti a klubot. Ma este a torinói PalaAlpitour ad otthon annak az ünnepi gálamérkőzésnek, amelyen olyan legendák térnek…..
A Tuttosport mai száma jelentős karakterszámot szentel a Paul Pogba kapcsán kialakult helyzetnek, és a torinói napilap ecsetelte Paul Pogba ügyének a menetrendjét, ezek alapján a játékos képviselői a mai napon kérni fogják egy második minta ellenőrzését, s ennek eredménye maximum 7 munkanapon belül…..
Kasabai 2023.09.13 10:41:06
A Juventus ma hivatalosan is megvált csapatkapitányától, Leonardo Bonuccitól, aki az Union Berlin játékosaként folyathatja pályafutását. A veterán védő a személyes Instagram-fiókján búcsúzott a zebramezes klub szurkolóitól. "Leonardo Bonucci vagyok, 19 éve professzionális futballista. Ebben a…..
A Tuttosport által közölt nyugtalanító pletyka szerint a Juventus támadója, Federico Chiesa válhat a Liverpool egyik legfőbb célpontjává, amennyiben az angol klub végül elfogadja az Al-Ittihad ajánlatát Mohamed Salah játékjogáért. A hírforrás szerint a szaúdi klub komolyan gondolja Salah…..
A Juventus újabb fiatal játékos továbbadásával szűkítette keretét, a nagy reményekkel Torinóba visszatérő Nicolò Rovella két évre szóló kölcsönszerződéssel, kötelező kivásárlási opcióval igazolt a Lazio együtteséhez. "Nicolò Rovella pályafutása Romában folytatódik, a Juventus középpályása két évre…..
Tegnap járta be az olasz sajtót a hír, hogy Gigi Buffon a héten befejezheti hosszú pályafutását , s ma maga a Juventus és az olasz labdarúgás legendája jelentette be, hogy szögre akasztja kesztyűit. "Ennyi volt, srácok. Mindent megadtatok nekem. Én mindent megadtam nektek. Együtt csináltuk." -…..
Kasabai 2023.08.03 13:50:09
A Juventusnak új főszponzorra van szüksége, mivel a 2023-24-es szezon lezárultával lejár az azóta Stellantis autógyártó konglomerátummá alakult vállalattal kötött szerződés, így feltehetően idén látható jó ideig utoljára a Jeep felirat a Juventus mezein.  A bianconero klub olasz szinten kimagasló…..
Kasabai 2023.07.15 10:39:51
@JeetTrader: vagy a Danone :)
Nyáron jelentős átalakulás vár a Juventus keretére, s ennek szellemében a klub most elköszönt egyik veteránjától. Ángel Di María egy szezont töltött zebracsíkos mezben, s most szerződése lejártával, ingyen távozik Torinóból. "Egy fekete-fehérben töltött szezont követően Ángel Di María és a Juventus…..
Ahogyan az az elmúlt hetek pletykái alapján borítékolható volt, a Juventus nem hosszabbítja meg argentin veteránja, Ángel Di María szerződését, aki így nyáron elhagyja Torinót. "Egy nehéz és bonyolult időszak végéhez értem." - írta Di María a személyes Instagram-fiókján. "Azzal a biztos tudattal…..
A Juventust rengeteg támadás éri az elmúlt évek sikersorozatát követően, és a több kockázatos döntés, illetve a koronavírusos időszak által megtépázott klubra az igazságszolgáltatás a Prisma vizsgálat nyomán 15 pontos büntetést mért, s a játékosokkal végrehajtott bérmanőver további pontlevonásokat…..
Kasabai 2023.02.07 09:22:20
@venember83: A cikkeid kellenek, azért is, hogy tisztán lássunk. Az ilyen ügyészek nem kellenének.
Hosszú betegséget követően, 58 évesen elhunyt a Juventus és a Sampdoria korábbi játékosa, Gianluca Vialli. Vialli 2018 novemberében beszélt először arról, hogy mintegy egy év küzdelem után sikerült túljutnia a súlyos betegségen, amely azonban 2021 decemberében kiújult. A szakember 2019…..
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Juventus új elnöke, Gianluca Ferrero visszahívná a klubhoz Alessandro Del Pierót, hogy az igazgatóságból segítse Federico Cherubini és Massimiliano Allegri szakmai munkáját. A Juventus új igazgatótanácsa január 18-án áll majd fel, azt követően, hogy…..
A Juventus győzelmet ünnepelhetett a Lecce elleni meccs után, s a győzelmet részben két fiatal cserejátékosnak köszönheti, hiszen a félidőben beálló Nicolò Fagioli a pár perccel korábban pályára lépő Samuel Iling Juniortól kapott passzt értékesítette, és bianconero mezhez szokott szemnek ismerős…..
Kasabai 2022.10.30 01:00:28
@Rocky80: +1 nagyon örültem neki, végre jó volt látni egy ennyire őszinte örömöt az egyik legtehetségesebb fiatalunktól.
A szezont rendkívül gyenge formában kezdő Juventus számára nem maradt más hátra, mint hogy megnyerje utolsó két mérkőzését a Bajnokok Ligája csoportkörében, s reménykedjen, hogy a Maccabi Haifa pontokat tud rabolni valamelyik riválistól. Kedd este a zebramezesek a szezon során mindeddig veretlen…..
A Torino FC elleni győzelemmel a Juventus ugyan tett egy lépést előrefelé, de továbbra is adós a jó teljesítménnyel, valamint a következetesen és kiszámíthatóan érkező győzelmekkel, s az újabb három pont megszerzése most nem is tűnik emberfeletti feladatnak a Torinóba látogató Empoli…..
A mély hullámvölgybe kerülő Juventus komoly átalakításokat tervez keretében, s ennek jegyében a klub szabadulni kíván több lejáró szerződésű, idősebb játékostól is. Ennek az elhatározásnak a jegyében az olasz sajtó értesülései szerint a torinóiak nem fogják meghosszabbítani Juan Cuadrado lejáró…..
Continassában ma számos kedvező esemény történt: amint azt Massimiliano Allegri megígérte, ezen a héten Federico Chiesa labdás edzésbe kezdett, Romeo Agresti is megerősítette, hogy az olasz válogatott az edzés egy részében a csapattársakkal dolgozott. A Juventus hivatalos közleménye szerint Paul…..
A Juventus fölényes győzelmet aratott első tétmeccsén, a legcsillogóbb teljesítménnyel talán Ángel Di María szolgált, azonban az argentin játékosnak el kellett hagynia a pályát feltehetően combközelítő izom sérülése miatt, állapotának pontos felmérésére pedig várhatóan kedden fog sor kerülni. „Nem…..
A Sassuolo elleni győzelem során az egyik legjobb teljesítményt a pályán a Juventus nyári igazolása Ángel María nyújtotta, aki egy góllal és egy gólpasszal járult hozzá a zebramezesek győzelméhez. Az argentin szélsőnek azonban sérülés miatt idő előtt be kellett fejeznie a játékot, s a pályán az ifjú…..
A Juventus kerete az Egyesült Államokban turnézott, s az utazás nagyszerű alkalom volt arra is, hogy a csapat találkozzon a klub legnagyobb legendájával, Alessandro Del Pieróval. A találkozó során Del Piero egy szabadrúgás párbaj keretében mérhette össze tudását a Juventus nyári igazolásával, Ángel…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Napolitól távozó Dries Mertens elutasította a Juventus ajánlatát, ezzel is kifejezve lojalitását a déli klub iránt. A belga válogatott támadó szerződése lejárt Nápolyban, így szabadon igazolható, s most új klubot keres magának. A hírek szerint a neve felmerült a…..
Kasabai 2022.08.03 23:00:00
@Mark Szabo: de jó kedvem lett ettől :)
A Juventus tegnap repülőgépre szállt, és Las Vegasba utazott, hogy megkezdje az amerikai barátságos mérkőzések sorát. A Chivas Guadalajara elleni meccs előtt a mester sajtótájékoztatót tartott, amelyben felmerültek a nyári erősítések, illetve a célkitűzések is. „Fontos játékosok érkeztek a…..
Kasabai 2022.07.22 11:44:08
@steven.h: jobbulast, én is most gyógyultam ki.
A Juventus weboldalán megerősítette, hogy Matthijs de Ligt jövőre nem fog a Juventusnál futballozni. Három évet kvöetően a holland védő elhagyja Torinót, és Németországba, a Bayern Münchenhez igazolt végleges jelleggel. „A Juventus Football Club S.p.A. bejelenti, hogy megállapodásra jutott az FC…..
A Juventus új igazolása, Ángel Di María a JTV munkatársának adta első villáminterjúját, immár a zebracsíkos mezt viselve. Ángel. Isten hozott a Juventusnál, ez egy új kaland kezdete számodra. "Igen, Nos, nagyon szépen köszönöm a fogadtatást. Igen, ez egy új lépés számomra a pályafutásomban. Nagyon…..
Kasabai 2022.07.09 12:38:15
A Juventustól hét szezont követően távozó Paulo Dybala hamarosan az Inter játékosa lehet, de a lezárt torinói szappanoperát most egy másik követheti Milánóban. A zebramezesek egykori középpályása, Alessio Tacchinardi úgy véli, hogy az argentin támadó már soha sem fogja visszaszerezni korábbi…..
Kasabai 2022.06.25 22:27:10