Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rátóti

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha egy fémfalas/merev falú és nem épített medencét szeretnél a kertedbe annak számos oka lehet, viszont, ha nem akarsz kompromisszumokat kötni, akkor az úgynevezett merevfalú kialakítást ajánljuk, ami tényleg igazi medence-élményt fog biztosítani, akár partizós, matracon lebegős vagy családi…..
Talán most nem gondolod még problémának, hogy nyárra a kerti medencék vagy a SUP deszkák ára akár 40 százalékkal is emelkedni fog, de júniusban viszont már késő lesz. Mutatjuk, hol, tudsz jó áron készletről beszerezni tavalyi (akár csúcs)modelleket...
Ha olyan szerencsés vagy, hogy van a kertedben egy műanyag vagy fémfalas medence, akkor a fagy beállta előtt néhány egyszerűbb feladat vár rád. Összesen öt egyszerű lépésen keresztül most megmutatjuk neked, hogyan téliesíts úgy, hogy a nyár beköszöntével gondtalanul csobbanhass ismét a vízbe...
Az alapvető szörf formából kiindulva ma már több különböző felfújható stand-up paddle deszka közül válogathatsz tudásod alapján és a szerint, hogy mire szeretnéd használni. Ezekről állítottunk össze egy kis gyorstalpalót.   Fotó: Tower Paddle Boards/Unsplash..
Kétségkívül a SUP az új roller, a műfaj évek óta egyre népszerűbb, így már szinte minden tavon és folyón akad a kölcsönzők és a túraszervezők kínálatában. Ha te is beleszerettél ebbe a mozgásformába és elgondolkoztál rajta, hogy beszerezz egy sajátot, ezt a 6 kérdést gondold át mielőtt felfújható…..