Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pera

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét aktuális téma, Geréb Ágnest és három társát éjjel őrizetbe vették, mert újra kellett éleszteni egy újszülöttet az ilyenolyan születés házánál. Ami nem is otthonszülés ugye, de félrevezetni nem akarok: otthon szülnek, de van egy felkészítő intézmény, ahol Geréb…..
Modorosblog A szigetes haver 2010.08.15 08:00:00
Az évente látott szigetes haver, a szigetes társaság: megszokás, a rutin, a biztos pont.Koponya, Hozé, Zsolyesz meg Bandesz is szétszóródtak a világban, megházasodtak és/vagy hajnaltól estig tartó, hétvégéken is aktív munkavégzésbe menekülnek - ám az "Egy hét…..
pera 2010.08.17 12:04:26
@Der_rosarote_Panther: igen, régen jobb volt! Dehát mi sem leszünk már fiatalabbak... Ezért én jövőre már nem is megyek, merhát úgysem a koncert a lényeg, az összefutásig meg nehogymár egy évet kelljen várni megint.
Remek metrókijelzőket nem csak katalán dizájnerek, hanem magyar bloggerek is kitalálhatnak. Volt ugye a zsúfoltság-előrejelző készülékről egy rövid bejegyzésünk, Kazal reblogolta, majd hozzáfűzte: apró, de annál nagyobb innováció lenne a budapesti metróban, ha a lent…..
Tardai történetek Nyolcvanegy 2009.12.11 13:00:00
A halál geci szomorú. Pláne, ha egy spanod adja be a kulcsot. El is megy a kedved mindentől, baszod. Még azon se' röhögsz, hogy a Bandi véletlenül kimaradt a koporsóból, azt' a hat gyökér, akik a nagy bánatra széticázták meg spurizták az agyukat, arról dumálnak a temetési…..
Alapvetően egy pábtól nem várható el szerintem, hogy fasza étlapja legyen, különösen akkor, hogyha olyan vetítős sörös cuccaik vannak, mint a félméteres vagy méteres sörsor, ami a kisebb asztalokon el sem fér, és a japó arcoknak objektívet kell cserélniük, hogy le tudják…..
pera 2009.11.16 17:03:19
@Der_rosarote_Panther: értem és köszönöm.

A műtétes megoldást passzolom. Én ugyan nem leszek okos, fbm, ha érted, mire célzok!
pera 2009.11.17 08:40:31
@jimaymay: nem az a kérdés ugye, hogy mi az, hanem, hogyan lehet kikapcsolni, ugye. Remélem, arra is van definíciód! :)
pera 2009.11.17 11:10:10
@Der_rosarote_Panther: hát néha. Dehát mindennek van határa... (gondoltam én eddig)

ez a számolgatás ez nálad betegség? ;)
Modorosblog A munkahelyi udvarló 2009.10.20 10:18:00
A modoros kollégákkal és az aranyos srácokkal kapcsolatban is előjött már ez a típus, de szerintem több figyelmet érdemelnének. Az önismétlésért, átfedésekért elnézést kérek: én még nem unom :-)) Természetesen mindannyian tudnánk a saját környezetünkből legalább…..
A vásárló Pesterzsébeti uszoda 2009.08.04 08:41:00
Szolidan húzódik meg a Gubacsi-lakótelep a kisebbik Dunaág partján - a néhány utcából álló, nagyrészt izolált (egyetlen út vezet be és ki) részt a kőkemény szocreál és a boldog békeidők hangulatának különös keveréke lengi be. a lakótelep mögé azonban már befutott a…..
Az rendben van, hogy Danica Patrick nő létére versenyzik. Az is rendben van, hogy nő létére versenyzik és nyer. Sőt, mi több, nő létére versenyzik, nyer és jól néz ki. Ráadásul barna, ami szintén piros pont. Nem beszélve arról, hogy fürdőruhában kígyózik. Tudják mi kell a…..
Imádjátok az ilyet, döntsetek, menjen vagy maradjon a posztíró, kire hallgasson az eszére vagy a szívére? A héten a szép képeket Kutasi Kovács Zoltán blogjából lopjuk. Még több szakítás a szakítóskönyvben, még több ismerkedés a Szakítós Mikuláson! Kedves…..
Huhh, mai óránkon azt tanuljuk meg, hogy tudjuk elengedni a másikat, ezért talán a levélíró szólhatna az exének, hogy olvassa el a mai posztot. Sziasztok! Egy időben nagyon "mozgalmas" életet éltem, és vannak olyan momentumok, amire nem vagyok igazán büszke. Ez is azok…..
A gumicukor roppant csalóka nyalánkság, joóbsanyi tanítása szerint péládul vegák nem ehetik annak állati zsíradék-tartalma miatt. De a lány szegény naiv volt, mint egy gumicukor, és ahogy egy elhasznált metafora is megköveteli, a fiú megrágra és kiköpte. Pontosabban a másik…..
pera 2008.11.20 12:24:30
pera 2008.11.20 12:58:45
 Na, most ebből én semmit sem értek, de hátha valaki tudja követni. Ez ellen dolgozik, hogy nincsenek ékezetek sem. Sziasztok! En a kovetkezo sztorit osztanam meg veletek. Brazil szappanopera like tortenes tavalyrol, szereplok: - O (27, no, elettarsi viszonyban evek ota) - J (30+, ffi,…..
 A vonatkozó Jóbarátok-epizódot kell előkeresni. és akkor el lehet ezt viselni. A nagy igazságszolgáltató, helyenként moralizálós énem most azt mondja, hogy a melegségére ráébredő fiút meg tudom érteni. Mert mit lehet ilyenkor tenni?  Innen loptuk Forró szakítás…..
Ilyen van? Huszonkét éves fiúknak Viagra kell hogy rágerjedjenek egy lányra? A héten a képeket a Yummie-ról lopjukSziasztok szakítósok! Így életem derekán már nekem is akad némi vicces sztori a tarsolyomban, megosztanék hát egyet. A paraméterek: Én, fiú, akkor…..
Mai tanmesénkből kiderül, miért nem érdemes a főnökünkkel összejönni. Régen volt dráma? Hosszú levél egy tripla mnk-ról? sziasztok, ha a most következő sztorit ismeretlenül olvasnám, kb. minden mondatomra azt mondanám, teljesen hülye, aki ezt végigcsinálta. de benne lenni…..
Azt hiszem, a szakítósblog egyéves történetének leghosszabb, legmegrázóbb, legfájdalmasabb levele következik. Vigaszt mi sem tudunk adni, de hebron azt mondta bele a szakítósbulin a Kossuth Rádió mikronjába, hogy ilyenkor jó tudni, hogy "Nem vagy egyedül". Nem…..
A férfiak tényleg mindent megpróbálnak. A megcsaló fél megpróbálja menteni magát, de egy még nagyobb csapdába sétál bele, mert mi ez a közösségi baszós dolog, hogy itt mindenki tudja, és figyel és ellenőríz. Note: jó, valójában nem pér órája történt a dolog, hanem régi,…..
Amikor szakítani kellene, akkor mindig van kifogás: karácsony van, születésnap van, nyár van, tél van, felvételi van, vizsgaidőszak van, nincs megállás, beindul a hazugság-cunami.   Sziasztok! Bár a szakítás idestova 14 éve történt, máig nem tudom, hogyan…..
Ráfeküdtük a retro-vonalra, élvezettel olvassuk a régi leveleket a Zöld Pardon nevű szabadtéri egység fertőjéből.  Sziasztok! Ma fedeztem fel a blogot, és olyan üdítőnek találom, hogy megosztom én is egy majd 5 évvel ezelőtti történetemet, amelynek magam is…..