Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bindig

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1:20-nál jön: A droid! Bevonult katonának Bochkor Gábor, írja az összes bulvárszenny és még a honvedseg.hu is. Bochkor hétfőn hajnalban jelentkezett (de minek vitte magával a focicipőjét?) Szentendrén, az MH Központi Kiképző Bázison (MH KKB) a laktanya kapujában, ahol dr. …..
bindig 2008.08.05 22:09:05
Tudom, illene már lekattanni a témáról, de ma megint az arcomba tolták ezt a hülyeséget. Rendszeresen olvasom a honvedelem.hu oldalt, ott találtam egy cikket, amelyből az alábbi idézet való:
„A képzést megtekintette dr. Szekeres Imre honvédelmi miniszter is, aki újságírói kérdésre válaszolva elmondta: Bochkor Gábor felkészítése demonstrációs jellegű. A műsorvezető a három hétig tartó felkészítés során végrehajtja azokat az elemeket, amelyeket a Magyar Honvédség vadászpilóta-jelöltjei is teljesítenek kiképzésük magyarországi szakaszán, mintegy két év alatt. A Bumeráng „fenegyerekének” ezért kellett részt vennie a múlt héten a szentendrei alapkiképzésen, majd két nappal később Szolnokon, ahol az elméleti felkészítés követően egy légcsavaros kiképző repülőgéppel egy órát töltött a levegőben.
- Gábor kiképzésének kettős célja van. Egyrészt rajta keresztül szeretnénk bemutatni, hogy milyen kemény felkészítésen esnek át a pilóták. Emellett a demonstrációs kiképzéssel természetesen a Magyar Honvédséget is népszerűsíteni kívánjuk a fiatalok körében. Éppen ezért kértem fel erre a képzésre Bocsit, hiszen ő példakép a mai lányok és fiúk számára – mondta Szekeres Imre, aki elárulta azt is, hogy ő maga is régen a repülés szerelmese, s egyszer talán felszáll egy vadászrepülőgéppel. Az ehhez szükséges első lépést éppen ma délelőtt tette meg: a kecskeméti repülő-orvosi és egészségvizsgáló kutatóintézetben részt vett a repülő-orvosi vizsgálaton. Ennek során az orvosok repülésre alkalmasnak találták.”

Mi az, hogy demonstrációs kiképzés? Egyátalán ezt kiképzésnek merik nevezni? És mit demonstrál? Esetleg azt, hogy amiért elhivatott fiatalok hosszú éveken keresztül keményen tanulnak és dolgoznak, ez a nyikhaj három hét alatt letudhatja? Hogy bocskor egyik hasonlóan tehetséges kolléganőjét idézzem: És ezt így hogy? (Magukra valamit is adó hadseregekben ilyesmi még véletlenül sem történhetne meg, pláne nem demonstrációs céllal, a honvédelmi miniszter támogatásával.) Most komolyan! Ki előtt akar ez vadászpilótaként tetszelegni? Nem hiszem, hogy egy átlagos slágerrádió hallgató értelmi szinvonala olyan alacsony, hogy ezt bevegye.
Szerintem ezzel az idétlenkedéssel sokat ártanak a Honvédség egyébként is megtépázott jóhírének! Ráadásul marketing szempontból sem szerencsés az ügy. Azt nem tudom, hogy bocskor hány embernek példakép – biztos van ilyen is- de az ziher, hogy a bocskor fanok és a potenciális pilótajelöltek közös halmaza nagyon kicsi. Ha már mindenképpen reklámozni akarják, a potenciális pilótajelöltek számára sokkal inkább Farkas Bertalan, Magyari Béla, esetleg Vári Gyula, Szabó Zoltán segítségével lehetne tovább népszerűsíteni a katonai repülést, őrájuk a komoly pilótajelöltek már valószínűleg eddig is felnéztek. Ja, és bocskorral szemben az előbb felsorolt urak valóban vadászpilótáknak nevezhetik magukat – mert megdolgoztak érte.
Ez a bocskor meg inkább menjen át a szomszédos Ukrajnába, vagy az oroszokhoz. Ott akár a legmodernebb orosz vadászgépekkel is repkedhetne, amennyit csak akar. Bármelyik egészségileg alkalmas turistát felviszik. Hogy az sokba kerülne és a saját pénzéből kellene kifizetnie? Hát ez van! Bocsi!
És még alagútban is! Pedig se hegy, se völgy! Bevezetésként csodáljuk meg a kőröshegyi völgyhidat, az M7-es autópálya ragyogó ékkövét: A 88 méter magas völgyhíd 41,5 milliárdba került, és amelyről Tóta W.-től kezdve az Állami Számvevőszékig elég sokan megírták, hogy…..
Vastagbőr Hajdú elszórta magvait 2008.08.01 12:30:00
Sajnos sikerült. Hajdú ezt is megcsinálta. Elszórta a magvait. Amit 12órája tagadtak az mára tény. Sarka Kata bekapta a legyet és már 10 hetes terhes. Sajnos abban nem bízhatunk, hogy Kata félrelépett és a baba egy igazi férfitől jön, így csak az a halvány remény maradt, hogy a…..