Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csosze

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csapatunk tegnap este elutazott Mariborba, ahol pénteken a házigazda HDK Mariborral, szombaton a kazah bajnok Sary-Arka Karagandával, vasárnap pedig a Dunaújvárosi Acélbikákkal küzd a Kontinentális Kupa 2. körének C csoportjában a továbbjutást jelentő első helyért.A fiúk jó…..
csosze 2010.10.22 19:37:21
Négy nagyon érdekes mérkőzést játszanak a Mol Ligában kedden. A tabella első felében szereplők egymással küzdenek, de a még egyáltalán le nem szakadt második traktus is fontos párharcokba bonyolódik. Romániai túrája után ezúttal a Miskolc pihen. A Mol Liga két utolsója…..
Az RJSZ megváltoztatta a mérkőzések időpontjait.Annyi változott, hogy a keddi mérkőzésre nem 19 órától kerül sor, hanem 17.30-tól...
Vasárnapra egyetlen mérkőzés maradt a Mol Ligában, mivel a Miskolc csíkszeredai túráját elhalasztották, az Újpest és a Stars nem tudott megegyezni a pályaválasztói jog felcseréléséről. Az az egy viszont komolynak ígérkezik: az előzetesen két legerősebbnek várt csapat…..
Elkészült a MOL Liga következő idényének beosztása. Csapatunk szeptember 11-én (és 13-án) az Acélbikákat látja vendégül, a brassói gárda a Ferencvároshoz (13-án az Újpesthez) látogat. Mivel a barcaságiak a következő évadban is a Vákár Lajos Műjégpályán rendezik…..
csosze 2009.07.14 08:11:14
@csiki hokis: Létezett a tavaly is támomatói bérlet 500 RON és 1000 RON értékben, aki ugy érzi hogy támagatná a csapatot, vegyen ilyen bérletet.
csosze 2009.07.21 12:16:13
@sportclubfan: Csak semmi pánik, úgy néz ki, az idén Zablu nem fog gólt lőni Kozuch-nak.
Hajrá Sport Club Válogatott 2009.04.01 08:47:00
 A HC Csíkszereda vezetősége feltételekhez kötötte játékosainak válogatottban való részvételét. Ma kezdődne a felkészülés, a válogatott április 11-17 között vesz részt Torunban a  divízió 1.-es világbajnokságon- adta hírül a Hargita Népe.  Tegnap este…..
A negyedik mérkőzésen voltak szép gólok, csúnya belépők, de a bajnok ezúttal is bebizonyította, hogy miért is ő a bajnok. A mérkőzés a tegnapihoz hasonlóan kezdődött, vagyis pontatlan és lassú játékkal. A csapatok várták, hogy az ellenfél hibázzon. A bírók…..
csosze 2009.03.24 10:43:18
@ájszhoki: A külföldi birók ütték volna be a gólokat a hc-s játékosok helyett?
Nem kell mindent a birokra fogni, játszani kell és kész. Úgy ahogy a SPORTCLUB teszi.
Hajrá SPORTCLUB!
u.i. a hétvégén pedig avassunk bajnokot.
2009.03.22. 18:30, Vákár Lajos műjégpályaI. harmad:1-1II. harmad:Gól: 2-1Gól: 2-2: III. harmad:Gól: 3-2Gól: 4-2Gól: 5-2Gól: 5-3Talán a sok kihagyott helyzet, vagy a HC nagy motivációja, de ezt a meccset bizony elpuskáztuk! Szépített a HC! Össze kell kapjuk magunkat... Hajrá Sport…..
csosze 2009.03.22 18:42:25
@Harabin: S mikor lesz az a holnap?
"Soha ne becsüld alá egy bajnok szívét": egyik kommentezőnk hozzászólásából ragadtam ki az idézetet, mivel amit elművelt a Sportclub az utóbbi két román bajnoki döntőn, az valami elképesztő.  Hányan írták le a bajnok szívét, amikor a középszakaszban…..
csosze 2009.03.19 13:57:32
@szekely gobe: a hc már hét éve készül, most kezdett beérni. Nem azzal van a baj hogy egy "nemrég alakult csapat " miért kell mindenáron első legyen. Azzal van a baj ahogy az utóbbi két évben létrejött ez a csapat, a módszerek amivel megpróbáltatok csapatot létrehozni minél hamarabb. Ezért fordult el a város legnagyobb része a csapattól. Hol vagyunk az indulásnál kijelentett "székely Bilbao" csapatától, és a "fiatalalokat kell játszodtatni" elmélettől? Általában ami hamar jön, hamar is megy. Én remélem hogy a megmarad, és nem pukkad ki a csapatotok, pont az eredménykényszer miatt. További sok sikert a pályán, és nyerjen a jobbik.
HAJRÁ SPORTCLUB!
csosze 2009.03.19 15:00:49
@fekmen: Petres, Antal, Mihály E. nem is voltak soha hc-sek, őket is külföldről hozták haza. Ami egy jó dolog, ha van szeredai játékos, miért ne játszon itthon. A többi meg azért nem állja meg a helyét mert ellenfél nélkül nem érdekes, nem élvezetes a mérkőzés. Inkább egy erőss ellenféltől kikapni egy jó mecsen mint örökké gyengékkel játszani. A magyar bajnokságba is azért iratkoztunk be anno, hogy erőssebb elenfelekkel játszodjunk. Fejlődni meg másképp nem lehet.
Üdv.
csosze 2009.03.19 16:41:49
@fekmen: Ki mondta azt hogy baj? Legyen a hc egy nagyon jó csapat, csak a SPORTCLUB legyen még jobb.
Hajrá Sport Club Tájékoztatás 2009.03.18 13:19:00
A Sport Clubtól kapott információk szerint nem kérte a klub sem a játékosok eltiltását, sem az eltiltott játékosok büntetésének hosszabítását. A Sport Club beadványt intézett a Fegyelmi Bizottság elé, amelyben megemlíti a három esetet.Az első Mihály Árpád esete, aki…..
Az első döntő:19:15, Csíkszereda, Vákár Lajos műjégpályaI. harmad:Góól(0-1)05:15 - A székely sor hozza az első gólt.A Sándor Szilárd indította akció után a  kipattanót nem hibázza el Péter Robi!Góól(0-2)10:06 - Ugyanaz a sor a kétperces duplakiállítás végén Kósa…..
csosze 2009.03.12 20:42:42
@HAJRA HC!!!: Akkor miért kapott? Mert valakiknek bemutatott? És azért verés jár? És mi van felfújava? Esetleg valamit többet tudsz a dologrol? Akkor ki vele!
Sajnos ez a hc! Kikap a csapat és akkkor valakit meg kell verni, pályán kívül. Szép image. Épül a jövő csapata, és mellete a verősereg.
Ma is meg kellett küzdenie a kék-fehér csíki alakulatnak az Újpesttel, de behúzták a második meccset is, így ők már a döntőben vannak. Ismét az újpestiek szereztek vezetést, de ezúttal a házigazdák még a második harmadban fordítottak. A harmadikban az előnyüket tovább…..
csosze 2009.01.25 20:17:52
@freddyD: kiváncsi lennék a véleményedre -ha az UTE a második- hogyan értékeled a helyzeti előnyt. Amugy grat az UTE-nek, Ő volt a bajnokság kellemes meglepetés csapata.
Dunaújvárosban elkészült a jég, hétfőn megkezdte a jeges felkészülést a Dab.extra.hu csapata. A tervek szerint a sok távozó után a keretet részben saját utánpótlásukból, részben pedig magyar, finn és szlovák játékosokkal töltik fel. A távozók és az eddigi érkezők…..