Regisztráció Blogot indítok
Adatok
*Anna*

43 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hola Barcelona! utolsó munkahét 2010.06.01 10:36:00
Az utolsó hetem gyorsan telik, lassan lassan búcsút kell mondani a cégnek és a kollégáknak. Ami kicsit különlegessé teszi a hetet, hogy a héten költözik az irodánk a városközpontból egy a tengerparthoz közeli irodába, ami elhelyezkedése miatt és mérete miatt is sokkal…..
Hola Barcelona! Mit csinálok épp 2010.04.21 22:03:00
Ma bucsubuli van Tednek es Adelinnek a munkahelyen :))) Holnap pedig repülünk Mallorca-ra, ugyhogy nem leszek elerheto szombat estig... drukkoljatok hogy jo ido legyen!!!..
Hát ezt is megértük, újra blogot írok Máté kérésére. Ennek aprópója, hogy meglátogattam Barcelonában egy hosszú hétvégére, most, hogy újra a spanyolokat boldogítja. Ha valaki nem tudná, hogy ki vagyok és honnan ismerjük egymást: többek között fél évet együtt…..
Hola Barcelona! Lakótársak 2010.02.21 14:14:00
A már jól bevált módon, most is kiutazás előtt Facebook-on kerestem ismerősöket, hogy amikor ideérek Barcelonába, már legyenek lakótársaim. Hát ez sikerült is, nagyon jó a csapat J Be is mutatom őket: csapatkép: a kemény magPolly (Durham, Anglia): 20 éves, vörös angol…..
Mint a cím is mutatja, igen, ma elkezdtem pakolni....jaaaaaajHát ez sosem egyszerű mutatvány, meg kell küzdeni, mit is vigyek mit hagyjak itthon, milyen idő lesz, kell e még a téli kabát?!?! Ilyen kérdésekre keresem a választ pakolás közben, persze az üveg Fütyülős a…..
Furcsa ez így. Nem titok, hogy egy hete itthon vagyunk. Ez az egy hét elég nagy rohanásban telt, így még nem számoltunk be a hazautazás körülményeiről, de most már erősen érzem a késztetést, hogy bepötyögjem.Bár hihetetlennek tűnik, de 5-én délelőtt végeztünk a vizsgákkal…..
Előző héten elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy főzzünk vmi magyar ételt az itteni barátainknak. Így szombatra összetrombitáltuk a legszűkebb bagázst és uccu neki megmutatjuk milyen a magyar virtus :) Máté bevállalta a paprikás krumplit, Anita a forralt bor gyártást, én…..
*Anna* 2009.02.15 10:56:35
Erasmus Valenciában Cserélődünk 2009.02.03 21:18:23
Mostanában elég sok változáson megy keresztül az albi, ugyanis a kezdeti 5 emberből már hazament ugyebár Máté, meg épp Dél-Amerikában sütteti a hasát Norman, de tulajdonképpen Ő is végleg kiköltözött, bár az itt maradt ruhái nem erről tanuskodnak :) De mivel a vizsgái felét…..
Nos igen, amikor otthon már a vizsgaidőszak végét ünneplő bulik is véget értek mi még akkor is vizsgázunk. Nesze neked elcsúsztatott kezdés, ennek is van hátránya. Szóval jelenleg ott tartunk, hogy 3 álatti nehéz vizsgán túl, eredmény hetek múlva, legnagyobb esély arra van, h…..
Találtam valamit a neten amit egy itteni ismerősöm ajánlott, és gondoltam hátha valakit érdekel rajtam kívül is, így most felteszem ide. Készült egy új "város imázs" film előző év végén Valenciáról, és sztem pont eléri azt, ami a célja, felkelti az emberek…..
Kezdetnek: Boldog Új Évet mindenkinek aki olvas minket! Mivel már fényévekkel ezelőtt írtunk, ezért gondoltam most már itt az ideje, így amikor épp nem a multik nemzetközi piacra lépését vizsgálom akkor pötyögök ide is pihiként :)Szóval hogy mi is történt velünk? Nem titok, h…..
Erasmus Valenciában Portoooo 2008.12.19 23:01:00
Hirtelen ötlettől vezérelve (meg mert nagyon akciós volt a repjegy) november végén kitaláltuk, h egy hétvégét Portoban töltünk. Most hétvégén tehát 4 napra elhagytuk Valenciát, hogy megcsodáljuk az óceánpartot és megismerkedjünk a portugál nyelv szépségeivel (?). A gép…..
Pompás légitársaságunk utasbarát megoldása: a Velencéből érkező keddi járatot törlik, az utasok vagy vesznek jegyet másnap reggelre a Malév-járatra, vagy megvárják a szombati Wizz Airt, esetleg az éjjal átjutnak Milánóba vagy Rómába és onnan próbálnak hazajutni. Ráfaragott…..
Spanyolországban kicsit különböző a karácsony, mint otthon, ezért utána kérdeztünk meg keresgéltünk egy-két további infót, és lám ez az eredmény:December 22-én a Karácsony ünneplése a Karácsonyi Lottó (La Lotería de Navidad) vásárlásával kezdődik, minden négy…..
Újabb hónap, újabb összegzés... magam köré gyűjtve a csipet csapatot (igen, ezeket nagyrészt együtt alkotjuk) jelentem átgondoljuk mi a francot csináltunk az elmúlt egy hónapban, ami vagy rövidített verzió volt, vagy csak nekünk nem tűnt fel, h ilyen gyorsan elment. A…..
Kicsit eltűntük mostanában, de jelentem még mindenki egészben, csak vhogy nem jött az ihlet :)Na de azért zajlik az élet, megpróbálom összeszedni mit csináltunk az elmúlt 1-1,5 hétben.Mint Máté megírta, a hétvége napsütésben telt, de sajna úgy néz ki, h a mai 18-20 fok…..
  November 16:Spanyolország túlnyomó részén erősen napos az idő, Valenciát messziről elkerülik a felhők. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20°C, legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8°C. Páratartalom: 65%.A tenger vize szintén 20°C...tesztelve, valóban kellemes…..
Szombaton felfedeztünk egy blogot a neten, amiben volt egy útleírás képekkel Sagunto-ról. Ez a kisváros 30 km-re található Valenciától, vagyis a tőlünk nem messze lévő vasútállomásról kemény 20 percig tartott a vonatút. Ami a vicc része a dolognak, hogy a vonatjegy…..
*Anna* 2008.11.12 17:36:05
Khmm... sokból :( Pontos összegeket inkább csak mailben írok ha írsz nekem egyet ide: winkler.anna@gmail.com
Amúgy itt a kaja a legdrágább, arra sokat költünk. Vagyis nem igaz, alapból sok kaja olcsóbb, csak itt többet eszünk mint otthon :) És hát ugye sok kicsi sokra megy...
Jaa... meg repjegyre költöttünk sokat, h kijöjjünk, meg ez a karácsonyi hazamenetel sem kétfillér. Éljenek a "fapadosok", amiknél most már azért is fizetni kell, hogy bejelöljük a rajzon, h hova akarunk ülni a gépen. Enélkül viszont nem lehet foglalni :S
Megint eltelt egy hét, itt csak úgy rohan az idő. Most nagyon aktívak voltunk, minden tekintetben :) Pl Máté rendszeresen jár squasholni, és már mi is voltunk egyszer Anitával, kedden megyünk újra :) De csak mert még minden csontunk ép, és kék-zöld foltokat sem sikerült egyenlőre…..
Kedves blogolvasók! Mielőtt azt hinnétek, hogy elfeletkeztünk rólatok, ne aggódjatok... de mostanában beköszötött errefelé a tél, lassan már a tenger is befagy, ennek köszönhetően megcsappant az ihletünk a blogírásra. Fölös energiánkat inkább arra fordítottuk hogy ne fagyjunk…..
Az utóbbi időben úgy alakult, hogy mindegyőnknek van legalább egy kedvenc száma, amit ha meghallunk a rádióban/utcán/buliban...akkor már kívülről fújjuk. Szóval kedves blogolvasók, ime egy kis izelítő az itteni slágerekből. VIGYÁZAT, függőség veszély áll fenn!!! Anita…..
Jelentem december 19én már újra lehet személyesen is találkozni velünk, mert megvettük a repjegyet, 18án éjfél körül érkezünk Pestre. Vissza pedig 30án jövünk, így a kettő között a vizsgákat leszámítva elérhetőek vagyunk igény szerint :) A januárt még itt…..