Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Néhány összetevő

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok gyakorlás és nektek is sikerülni fog az elkészítése! Soha többé nem kívánjátok majd a mirelit verziókat. Ha szépen megkeltek és ki is nyújtottad az itt megtalálható recept alapján elkészített pizzatésztákat, nincs más hátra, minthogy mindent rápakolj amit csak szeretsz!  #protipprecept …..
Néhány összetevő Pizzatészta 2020.05.27 18:26:32
Hozzávalók (2 pizzához): Tészta 30 dkg liszt 9 g só 2 g friss élesztő 2 dl víz 2 ek olívaolaj Elkészítés Keverd össze külön-külön a száraz (liszt, só) és nedves (élesztő, víz, olaj) összetevőket. Ha elelegyedett az élesztő is, a keverék mehet a liszthez. Ezután dagasztani kell 15…..
Ha összeszámolod így is 10 féle összetevőből megúszod, és ne ijedj meg, minden háztartásban megtalálható alapanyagokra lesz szükséged.  #protipprecept  Hozzávalók (4 személyre): Húsgolyóhoz 1 kg darált hús 3 szelet kenyér – kb. 250 g 2 db tojás 4 gerezd fokhagyma 2 ek reszelt kemény…..
De nem mozogsz otthonosan a konyhában? Nem gond, hisz ez a recept Neked is szól!   #protipprecept Hozzávalók (4 személyre): 4 db kacsamell 1 db édesburgonya 250 g madársaláta 1 fej lilahagyma 1 citrom 1 fürt szőlő fűszerek ízlés szerint Elkészítés Első lépésként az apró kockára…..
Rá fogsz jönni, mennyi íz és fantázia rejlik ezekben a fogásokban. De ennél már csak az jobb, hogy mindez kb. 25 percedbe telik összesen! #protipprecept Hozzávalók (4 személyre): 500 g zöldborsó 1 tk liszt fél ek kristálycukor 300 ml víz 100 g vaj opcionális…..
A rizottó az egyik legváltozatosabb étel, amit úgy kombinálsz ahogy csak szeretnél. Feldobhatod friss, szezonális alapanyagokkal – itt a spárga szezon! – vagy tradicionális olasz verzióit is elkészítheted, biztosan mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt. Most egy gombás, extrán parmezános…..
Néhány összetevő BLT extra 2020.05.07 14:31:41
Ez a sokak által ismert szendvics… igen ez egy szendvics és miért van róla külön bejegyzés? - mert életem egyik legextrásabb szendója, amióta rájöttem hogyan készítsem el a saját ízlésem szerint. Fogadjátok sok szeretettel! Hozzávalók (4 személyre): 4 db buci/zsemle/ 8 szelet kenyér 1 csomag…..
Egy laktató krémleves akár egy könnyed ebéd fő fogásaként is megállja a helyét, pár szelet pirítóssal kiegészítve. Néhány összetevő kell hozzá + 30 perc alatt kész is vagy, hogy pihentetőbb dolgokra is legyen időd a főzés mellett. Hozzávalók (4 személyre): 1 db póréhagyma 2 db vöröshagyma 6…..
Sokan emlegetik izraeli lecsóként is, de ne tévesszen meg, egy valóban laktató, mégis könnyed alapvetően reggeli fogásról van szó, amely kiváló ebédre, illetve akár egy romantikus karanténvacsira egyaránt. #protipprecept  #karanténrecept Hozzávalók (4 személyre): 4 db tojás 6 db kápia…..
Szupergyors, körülbelül 15 perces (előkészítéssel együtt!) elfoglaltság. Bónuszként, ma ennyivel kevesebbet kell azon gondolkodni mivel töltsd karantén perceidet.  #protipprecept Hozzávalók (2 személyre): 250 g penne 4 teáskanál pesto 200 ml főzőtejszín 50 g reszelt parmezán opcionális…..
Jó helyen jársz! Hoztam nektek egy olyan receptet, ami könnyed, mégis laktató finomság és rárakhatsz nagyjából bármit, imádni fogod! #karanténrecept Hozzávalók (2 személyre): fél csomag leveles tészta (2x125 g) 2 db paradicsom 100 g lágy feta 50 g friss bébispenót 1 ek tejföl opcionális…..