Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagyatlan

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
romtúráim Mikebuda régi fogadói 2023.11.04 16:31:05
Fennmaradt régi említések és térképjelek nyomán. Vajon hol lehetett Mikebuda régi térképeken feltüntetett, két 18. századi fogadója? Megpróbáltam utána járni a kérdésnek és fogadók nyomának, illetve helyének, mert természetesen a több száz éve a vándorokat, utazókat, puszta népeit kiszolgáló…..
A 40 feletti internetes társkeresés nehéz "műfaj" a férfiak számára, mert kialakult jellemű, meggyökeresedett szokásokkal bíró, ezernyi kötöttséggel rendelkező (és ezért nehezen alkalmazkodó) hölgyekkel kell(ene) összehangolódnunk egy olyan közegben, mely feltöltött képekkel és kétdimenziós…..
Nagyatlan 2022.05.30 18:24:07
Harmincöt éves hölgy ismerősöm regisztrált egy népszerű társkeresőre, és elhívott, hogy segítsek válogatni. Nagyon jól szórakoztunk, viszont közben elég érdekes dolgokat tudtam meg erről a világról - a másik szemszögből. Nem vicc, szinte folyamatosan csipogott a telefonja, nagyjából kétszázan jelölhették be, tehát a választék óriási volt, és nemcsak negyvenesek, hanem húszas éveik elején járó srácok is bejelölték - legalábbis az adatlapjuk szerint, én hangoztattam is időnként, hogy szerintem az adatlap totál átverés. Ismerősöm tudott válogatni bőszen, kiszórt szerintem egy csomó reális alternatívát, és visszajelölte azt a kb húsz alfahímet, akit szerintem mindenki visszajelölt, valamint örült, hogy ennyire kelendő a "húspiacon".

Jöttek a randik, és a pofáraesések: a jelöltek többsége marhára nem úgy nézett ki, mint a képeken, volt köztük pocakos családapa, meg csak szexre vadászó srác, mondanom sem kell, egyikből sem lett kapcsolat. Ismerősöm meg panaszkodott, hogy ez az egész társkereső egy baromság, a férfiak hülyék és átbasszák a nőket, stb, stb.

Tanulság? Nemcsak ő a hibás. Ha mindenki rendeltetésszerűen használná a társkeresőt, nem kamu fotókkal próbálkozna (úgyis kiderül a valóság!), lehet, ismerősöm visszajelölte volna azt a srácot, aki nem görög félisten, de amúgy helyes és hozzávaló, és boldog lett volna vele. És igen, ha ő is kicsit reálisabban gondolkodik, és nem dől be a "félisteneknek", ne adj isten nem 5 másodperc alatt dönt profilokról, nagyobb szerencsével járt volna.

Szóval érdekes dolgok ezek.
Olvasónk egy nagyvárosi drogériában dolgozik biztonsági őrként, az utóbbi hetek pedig rendesen próbára tették az ő idegeit is. Amióta 9 és 12 között csak a 65 év felettiek vásárolhatnak náluk, ebben az időszakban a bejárat előtt balhézó 65 alattiak között kell rendet tennie, de a többi időpontban is…..
Nagyatlan 2020.04.08 14:44:42
@Sipovicsné Zahedli Krisztina: Ha ez így történt, ahogy az őr leírta, abszolút jól kezelte a helyzetet. Az ilyen hisztis típust nagyon nehéz kezelni, igazán meggyőzni sem lehet, végig kell hallgatni, higgadtan el kell mondani, hol élhet panasszal, majd hagyni kell elmenni. Teljesen felesleges vitázni vele.