Regisztráció Blogot indítok
Adatok
serpa

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogyan azt WY már beharangozta, és minden törekvő alkesz tudja, szombattól vasárnapig Etyeki Pincefesztivál. Felvonul a hazai borászok színe-java – a szervezők szerint az ország ötven legjobb borászata – (Monyókékat meg sem hívták?), sőt a BorÁszok FC barátságos…..
serpa 2008.05.23 09:30:26
Tegnap, nem éppen eszményi időjárási körülmények között indult a XIV. Szegedi Borfesztivál (de most már ragyog a nap). Közel 100 borászat kínálja a borait (a lista itt elérhető) - középpontban az aktuális Év Borásza, Frittmann János. Frittmann János egyúttal annak a…..
Gránátalma Paella 2008.04.14 17:45:00
Spanyolországi utamon remek paellát ettem, itthon csak áradozni tudtam róla, amíg nem találtam egy kiváló receptet (Egy falat Spanyolország) és alkalmat az elkészítéséhez.Hozzávalók:3 hámozott paradicsom (apró kockára vágva)1.5 dl fehérborvörös- v. lilahagyma (1.5 fej,…..
Ezt a szöveget csak azért írom, hogy legyen mihez hozzászólni. Már ha van/lesz kedvük. Szóval, szerintem úgy van, hogy karácsonykor tényleg azt isszuk, amit megérdemlünk és ami arra érdemes. Én például most találtam ki, hogy mit: a Tokaj–Nobilis 2005-ös hárslevelűjét és…..
Mindenféle kínlódások után elérkezett a nagy pillanat, amikor kihirdethetjük kétfordulós szavazásunk eredményét. Történt, ami történt, a győzteseket akkor is illő megsüvegelni. Elöljáróban még elmondjuk, hogy az első körben 450-500-an szavaztak – pontosan hányan,…..
Ma este ismét lesz Dob+Basszus, így ezzel kezdünk, mert jelenleg az egyik legjobb tévéműsorról van szó. A mai téma: az Internet sztárjai, ami attól még érdekes lehet, hogy Uhrin Benedek is lesz benne. Kezdés 21:55, m1. A TV2 főműsorban (20:20) először fényezi a majmot, és…..
Nem nagyon szoktunk bűvészekkel meg illuzionistákkal foglalkozni a comment:comon, mert minek, mindenki tudja, hogy faszság, hogy Rézmező Dávid átmegy a falon meg átrepül egy volt-komenista államtitkár zsebén. A magyar kiadásról ne is beszéljünk, az emlékezetes rakétás malőr óta…..
Modern világ, rohanó élet, nem jut időnk semmire, mondja a nóta, 1984-es, nagyferós Bikini, továbbá: jaj, de baró kvarcórád van, minden órában fütty-fütty, szóval a lényeg, hogy rohanó világunkban rohan a világ, még rendesen inni sincsen ideje az embernek, pedig arra azért…..
Hát akkor beállunk a sorba jól, és lehetővé tesszük nyájas olvasóink számára, hogy eldöntsék, mely termelőnk-pincészetünk vitézkedett az idén a legmeggyőzőbben a művelt alkoholizmus frontján. Nem mondhatjuk, hogy ez nem közkívánatra történik, hiszen köztudomásúlag…..