Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CsigaÚr

66 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Időközben a Century Media kidobott egy szöveges videót is az új dalra, amit reggel már hallhattatok itt az oldalon. Most megmutatjuk a hivatalos videót is, valamint, hogy milyen verziókban lát napvilágot a Throes of Joy in the Jaws of Defeatism...... Én már előrendeltem, nagyon várom a szeptembert! ..
Ma indul az előrendelés a legújabb - a Throes of Joy in the Jaws of Defeatism címet viselő- albumra. Igaz, szeptember még nagyon messze van,de addig is itt egy friss tétel, a  Backlash Just Because...
"Gyere fel faszikám, adok akkor pár kazettát!", így invitált fel magához pár hete dr. Slayer. Azt tudtam, hogy szép kis gyűjteménnyel rendelkezik a Doki, de amikor már épp kérdezni akartam, hogy hol a faszban van az a sok kazetta, akkor csak lestem magam elé és egy hang nem jött ki belőlem. ..
25 Years of Anarchy And Chaos volt a turné neve, amikor is 2005-ben újra Budapestre látogatott a The Exploited. Előtte ugye még csak két alkalommal lépett fel a punkok punkjainak tartott Wattie vezette társulat, én pedig első alkalommal láttam őket. Durva belegondolni, hogy ennek is már 15 éve...
Ahogy arról már beszámoltunk, augusztus 28.-án érkezik a Venomous Concept új albuma, a Politics Versus the Erection. A Season Of Mist most ismét közzétett egy friss dalt, ami az Eliminate címet viseli...
Tavaly hihetetlen nagy mákja volt a magyar Napalm Death rajongóknak, ugyanis a dunaújvárosi koncerten történt, hogy "személyesen" felköszönthette mindenki a zenekar énekesét, Barney Greenwayt. Ráadásul az ötvenedik születésnapját ünnepelte a frontember, szóval ez mindenképp egy örök emlék lesz…..
Jesse Pintado ma töltené az 51. születésnapját. Olyan zenekarokban közreműködött, mint a Napalm Death, Brujeria, Lock Up, Terrorizer vagy a Resistant Culture...
Sokan azt mondják, hogy a rock 'n' roll életformához hozzátartozik a tetoválás is. Valamilyen szinten egyet is értek ezzel, én is szeretem őket. Főleg, ha "hasonló" minták, feliratok díszítik a másik ember testét, akkor tudom, hogy egy a célunk...
Nagyon úgy tűnik, hogy nem csak az új lemezre koncentrál Barney, hanem egy "új" zenekar is előtérbe került. Konkrétan a maszkkirály Brujeria-ról van szó, de mi a faszt keresne ott?..
  Szeptember 18.-án végre valahára új lemezzel jelentkezik a Napalm Death , ami a Throes of Joy in the Jaws of Defeatism címet kapta. Az album- ahogy az előzőek is- a Century Media Records-nál jelenik meg...
A Rockmaraton történetének második Napalm Death koncertjét láthattuk a 2016-os, tíz napra duzzadt fesztiválon. Az első ugye 2011-ben –még Malomvölgyben-a harmadik pedig szintén Dunaújvárosban, tavaly. Napra pontosan négy éve, hogy Mitch Harris nélkül tértek vissza Magyarországra, John Cooke-kal…..
Ebben a cikkben bemutatunk három olyan játékot, amit nem biztos, hogy a gyerekeknek készítettek. Sőt! Mindegyiket kép olyan emberektől származik, akik Napalm Death fanatikusak. Nem hiszem, hogy bármikor a gyerekük kezébe adnák, inkább beteszik a vitrinbe. Bevallom, ez így a helyes.... :D ..
Elérkezett ez a nap is! Az a nap, amikor kimondhatjuk, hogy bizony mégiscsak öregszünk. Ugyanis 1990. július elsején-azaz harminc évvel ezelőtt- megjelent a Harmony Corruption! Nekem ez volt az első album, amit hallottam a zenekartól, így nem csoda, hogy a szívem csücske a mai napig. De ne…..
Harminc évvel ezelőtt az angliai  Salisbury Arts Centre-ben  került rögzítésre az egyik legkirályabb koncertanyag, ami létezik a metal történelemben. Ez pedig nem más, mint a Live Corruption. ..
Minden gyermek vágya egy ilyen puzzle, amit az Earache dobott a piacra! De lehet, hogy inkább a felnőtteké, fasz se tudja. Én bírom nagyon, lehet meg is rendelem őket. De milyen kirakó?Mi van?..
Ugyan már foglalkoztunk ezzel a történelmi eseménnyel, de azért illik megemlékezni róla, az adott napon is. Huszonnyolc évvel ezelőtt volt a legelső magyarországi Napalm Death koncert a Petőfi Csarnokban...
A Covid19 járványnak "köszönhetően" a fesztiválok 90 százaléka az idén elmarad. Ezzel mindenki tisztában van. Szerencsére a fesztiválszervezők és a zenekarok is azon vannak, hogy próbálják átrakni a teljes menetrendjüket 2021-re. Némelyik fesztivál viszont így is próbál kedveskedni a közönségnek…..
Ma ünnepli az 50. születésnapját a zenekar dobosa, Danny Herrera! Nem akartam ma alkoholt fogyasztani , de az alkalomból kifolyólag csak felbontok egy italt! Tegyétek ezt ti is, amúgy is kurva meleg van......
Ha éppen nem valami vízpart mellett iszod a hideg sört, akkor nézz meg pár teljes Napalm Death koncertet! A videók érdekessége, hogy mindegyik magyar klubban/ fesztiválon készült. Készülünk pár meglepetéssel majd az elkövetkezendő napokban, főleg a korai Napalm rajongóknak kedveskedve. Meg amúgy…..
A semmiből bukkant fel két zsír új Brujeria dal, ami a Covid666 címet viseli. A digitális kislemez érdekessége, hogy a borítót (is) Juan Brujo készítette. ..
"A Napalm Death egyébként egy elég érdekes zenekar.Napjainkig működik és az utolsó albumukat az Apex predatort 2015-ben adták ki. Viszont Magyarországon ők még sajnos nem jártak." Ez csak egy elcsípett mondat egy vlogból, ami 2018-ban került fel a videómegosztó portálra. Annyi a kérdésem csupán; but…..
Ahogy azt már mindenki tudja, augusztus 28.-án jelenik meg a legújabb Venomous Concept anyag a Season of Mist-nél. Az előrendelés már elindult, lehet kapni szép vinyl-t, cd-t, pólókat és minden mást is, ha esetleg sok pénzzel rendelkezel.... :) ..
Huszonnyolc évvel ezelőtt, a mai napon jelent meg a banda negyedik albuma, az Utopia Banished! Ha azt mondtad a Harmony Corruption-re. hogy vad és durva, akkor mit mondtál erre, amikor meghallottad először? ..
Budapest, Pécs és Dunaújváros mellett Debrecen városát is kihúzhatja a magyar koncerthelyszínek közül a zenekar. Napra pontosan 15 éve léptek fel a Vekeri-tó Fesztiválon. ..
Bizonyára már mindenki látta a lenti képet, a Napalm Death családfát. A biztonság kedvéért megosztom én is, na meg amúgy is az ismétlés a tudás atyja. ..