Regisztráció Blogot indítok
Adatok
birkamenet

0 bejegyzést írt és 5473 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy tehetetlen ellenzék és egy kifulladt Fidesz küzdelmének ígérkezett a június 9-i önkormányzati és uniós választás két és fél hónappal ezelőtt. Aztán jött a kegyelmi botrány, majd annak farvizén Magyar Péter. Nagyon úgy tűnik, hogy ezúttal tényleg lesz három pólus, melyek összemérik az erejüket,…..
A színéről a visszájára fordította az Orbán-rendszert, ezzel megmutatta az igazi arcát azoknak is, akik eddig elkötelezett hívei voltak. Az ellenzéki pártokban csalódott kormánykritikus szavazók pedig megtalálták azt az embert, aki egyesíteni tudja a baloldaliakat, liberálisokat, jobboldaliakat és…..
birkamenet 2024.04.19 20:59:42
@6.Lenin:

Hehe, az egymutatványos cirkuszi majom eftársaid már saját maguknak is egyre unalmasabbak lesznek. Vagy esetleg Magyarpé elől menekülnek!

Semmi újdonság, már megint a „No migration, no gender, no war” a Fidesz választási programja

Az európai parlamenti választásra készülve a Fidesz Választási Manifesztumot mutatott be a Millenárison pénteken 15 órától, két nappal Szentkirályi Alexandra kampányindítója után. A zártkörű eseményen ott volt a Fidesz főpolgármester-jelöltje is, de ő valamiért nem kapott szót.

Természetesen a Fidesz apraja-nagyja mellett megjelentek szokásukhoz híven a megafonosok, a kormányközeli lakájszínészek és lakájrockerek is. Az egész rendezvényt meglepően gyorsan lezavarták, három felszólalóval tartott alig 40 percig. A közönség nagy része már öt perc után bealudt.
birkamenet 2024.04.20 19:42:55
@ulpius66:

Igy van te NET DISZHÜLYÉJE, ORKGBÁN NEM LETT BRÜSSZEL GYARMATA, EZÉRT SZAVAZTA MEG AZ 50 MILLIÁRD EURÓS UKRÁN SEGÉLYCSOMAGOT.

MEG EZÉRT RINYÁL NÉGYKÉZLÁB 20 MILLIÁRD EURO VISSZATARTOTT EU TÁMOGATÁSÉRT. MERT NEM LESZ GYARMAT,BRUHAHA!
Orbán Viktor magyar miniszterelnök levélben gratulált Vlagyimir Putyinnak Oroszország elnökévé való újraválasztásához. Ezt Havasi Bertalan magyar miniszterelnök sajtótitkára jelentette be – írta az orosz közszolgálati tévécsatorna honlapja csütörtökön este. Erről a Meduza, az illegalitásban működő…..
birkamenet 2024.04.04 13:17:32
@ulpius66: "fogyassz kevesebbet???
LÁTOD, ORBÁN VIKTOR MÉG A ZÖLDEK KÖVETELÉSÉT IS TELJESÍTI!"

JÓL LEALÁZTAD MAGAD TE ÉRTELMI FOGYATÉKOS, TEHÁT MÉG HIRDETED IS, HOGY ORBÁN VÁGTA A SZUTERÉNBE AZ EMBEREK PÉNZTÁRCÁJÁT, HOGY AZOKNAK MÁR KAJÁRA MEG BENZINRE MEG SEMMIRE SE TELIK?!

A FÉLKEGYELMŰ LENYINNEK MEGVAN AZ UTÓDJA!
birkamenet 2024.04.06 09:26:02
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Grazban volt mint Viktátor, csak az elmeorvosai mint kezelhetetlen hülyebeteget idő előtt kivágták.
birkamenet 2024.04.06 20:32:54
@6.Lenin:

Lenyin! Há te a NERcer Tamás vagy!! Há az is pont olyan mint te, egy egymutatványos cirkuszi majom!!!

A Kossuth téren zajló szombati tüntetéssel egy időben tette ki oldalára a Fidesz új kommunikációs igazgatója, Menczer Tamás a videóját, amiben elmondta: Magyar Péter a dollárbaloldal új politikusa, és a baloldal háborúba vinné Magyarországot.
Izgalmas hónap volt a február a magyar politikai életben, ám valószínűleg a március is tartogat még meglepetéseket. Egyrészt, jól láthatók a repedések a NER építményében, mióta a kegyelmi ügy miatt Orbán Viktor kénytelen volt beáldozni két „asszonyságot”, másrészt az ellenzéki oldalon is látványos…..
birkamenet 2024.03.23 06:12:10
Ezek után megegyeztek, hogy másnap találkoznak, akkor áttárgyalják az egészet, és lerakták a telefont. A beszélgetésben Völner tehát végig úgy tett, mintha nem tudná, hogy aznapra találkozót beszéltek meg, és nem is volt hajlandó válaszolni Schadl ezzel kapcsolatos kérdéseire. Schadl pedig értetlenkedett, amiért Völner nem válaszolt, és nem volt hajlandó megmagyarázni, miért nem írt vagy mondott neki semmit. A nyomozati anyag Telexhez eljutott változatában ez az utolsó regisztrált telefonbeszélgetés a két férfi között.

Másnap Schadl bement az Igazságügyi Minisztériumba. A nyomozati iratokból nem derül ki, pontosan kivel és miről tárgyalt itt, de ő és Völner három perc különbséggel hagyták el az épületet. Aztán november 5-én délután Schadl a felesége és több tízezer euró társaságában megpróbált Ferihegyről Dubajba repülni.

Későbbi vallomása szerint azért, mert nyaralni indultak, a nyomozók szerint viszont azért, mert Magyarországnak nincsen kiadatási egyezménye az Egyesült Arab Emírségekkel, és az igazságszolgáltatás elől menekült volna. Ez nem sikerült neki, délután 13:38-kor a rendőrök megállították autójukat a repülőtér parkolójának bejáratánál, és bilincsben vitték el.

A fenti beszélgetésből, és a nyomozati anyag egyéb részleteiből elég világosan kirajzolódik, hogy Völner november 3-án már tudta, hogy Schadlt lehallgatják és megfigyelik. Ezért nem akart vele személyesen találkozni, és ezért nem akart vele telefonon sem beszélni semmiről.

Amikor a nyomozati anyagot korábban feldolgoztuk, még csak találgatni tudtunk arról, vajon honnan kapott fülest Völner Schadl megfigyeléséről. Időközben azonban megbízható forrásokból úgy értesültünk, hogy:

november 3-án ROGÁN ANTAL berendelte Völnert a Karmelitába.

A rendelkezésünkre álló információk szerint az államtitkár járt is a Miniszterelnöki Kabinetirodában. Hogy pontosan mi hangzott el ezen a találkozón, az rejtély, de elég valószínű, hogy itt, személyesen figyelmeztethették Völnert, hogy tartson távolságot Schadltól, mert lehallgatják és megfigyelik.

A lehallgatási jegyzőkönyvekből látszik is, hogy a fent idézett beszélgetés után nem kommunikált többet Schadllal. Legalábbis semmiképp sem úgy, hogy azt a nyomozók észrevették volna.

Az, hogy Schadl éppen az ominózus elmaradt találkozó után kevesebb mint két nappal próbált meg Dubajba utazni, valószínűleg nem véletlen. Minden jel arra mutat, hogy november 3-án este még fogalma sem volt a rá leselkedő veszélyekről, november ötödikén délelőtt viszont már megvolt a repülőjegye Dubajba. Tehát valamikor a kettő között kellett megtudnia, hogy nyomoznak utána, és kellett eldöntenie, hogy több millió forintnyi készpénzzel külföldre utazik.
birkamenet 2024.03.23 21:54:04
@6.Lenin:

Te vagy a trágyadomb te Urnás Aberrárt meg a pedoFildeSSed a mindennapi botrányaival.
Borzolódnak a kedélyek Kató körül, mert egy pedofília ügybe aljasult embernek kegyelmet adott e drága fidesz lény. Megy a habiszti hiszti minden oldalról, tüntikézés, lemondások, influenszer megmondások, a pedofil szóra csibészeltetett hülye paraszt fidesz hívők néznek ki a buta fejükből, és Viktor…..
birkamenet 2024.03.09 17:14:38
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

Így van, a fideSSes banda velebukott a oedibotábyva: nivák, varga, balog, na meg ORBÁN A PEDO KITÜNTETŐ!
A tények erősebbek a te elmebeteg hazugság propagandádnál, pedobirka!
birkamenet 2024.03.12 23:03:44
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

Csak ti buktatok pediFildeSSesek. A Ká Endrétek még a kegyelem után sevtud leállni. Mint ahogy te se a plüssmacis kiskorúakról.
birkamenet 2024.03.13 08:36:56
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

A tények csak engem igazolnak, nem téged, a fizetett KREML PROPAGANDISTÁT. Megbuktatok pedoFildeSSesek.
Csakis önmagának köszönheti Orbán Viktor, hogy kormányzása 14. évében olyan helyzetbe került, melyből nehezen fog kievickélni. A kormányfő persze nagy túlélő, és az ilyen kríziseket is arra próbálja felhasználni, hogy egyértelművé tegye hívei és ellenségei számára: nincs olyan válság, melyet ő ne…..
birkamenet 2024.03.11 09:33:16
Látható tehát, hogy a gáz ára nem egy egzakt szám, hanem egy, a fogyasztás mennyiségétől – és így az időjárástól –, a családi helyzettől, a jelleggörbétől is függő érték. Ez azért fontos, mert sokan felkapták a fejüket arra, hogy a KSH pénteki inflációs jelentése szerint februárban 19,3 százalékkal alacsonyabb volt a háztartási fogyasztóknak a vezetékes gáz ára, mint egy évvel korábban. Kérdésünkre a statisztikai hivatal elmagyarázta, hogy ez hogy jött ki.

Látszik az is, hogy a 2022-es választások utáni kormányzati megszorítások egyik lépéseként elrendelt rezsicsökkentés-csökkentés mekkora ársokkot jelentett össztársadalmi szinten (tekintsünk most el attól, hogy össztársadalmi szinten eddig is piaci árat fizettünk, hiszen a költségvetés folyamatosan költött a rezsicsökkentés kompenzálására, a tavaly októberi, véletlenszerűen megnyitott államháztartási jelentés szerint „az év első tíz hónapjában a rezsivédelem költségei 1301,4 milliárd forintot tettek ki”, amit természetesen az emberek, a magyar családok pénzéből fizettek ki, mert ki mások pénze lenne az államnál, ahogy egyébként a két év alatt orosz gázon elbukott 564 milliárd vagy a 735 milliárdos, még nem realizált veszteség is a magyar emberek pénze, nagy segítség ez nekik).

De vissza az ársokkra: az is látszik, hogy amíg a bázist a csak rezsicsökkentett gázár jelentette, addig az éves áremelkedés kiugró volt, de mióta – 2023 szeptembere óta – már a rezsicsökkentés-csökkentés utáni gázár az összehasonlítási alap, az éves árszint jelentősen esett. Ez alapvetően azzal magyarázható, hogy jelentősen csökkent a gázfogyasztás, így a felhasznált gázban a 747 forintba kerülő rész mennyisége is.

Ezzel együtt az utóbbi hat hónapban is 40-47 százalékkal többet fizettünk a vezetékes gázért, mint 2022 augusztusa előtt!!!!!

ORBÁN EZT IS ELINTÉZTE A BIRKA KÉTHARMADÁNAK!
birkamenet 2024.03.11 09:35:46
@6.Lenin:

Urnás Lenyin, téged itt állandóan megszopat a Valóság! Meg a tudomány. Meg a négy számtani alapművelet.
birkamenet 2024.03.11 11:42:50
@6.Lenin:

Te húgyagyú, a világ csodája lett volna ha megérted, hogy a KSH tudatosan azt az árat méri és olyan módszerrel, amivel teljesíti a Viktátor parancsát, hogy Év végére egyszámjegyű inflációt akar. Oszt ezek az adatok meg a valóság két külön világ.
A köztársasági elnök lemondása sokkal többről szól, mint egy elhibázott döntésről. Megmutatja ugyanis, hogyan üresedett ki az a tisztség, amely a rendszerváltáskor még komoly súllyal bírt. Arra is rávilágít, hogy egy autoriter hatalom milyen szándékkal emel fel embereket, és milyen megfontolásokból…..
birkamenet 2024.02.23 17:25:14
@6.Lenin:

Urnás Lenyin, aki már 13 évesen kizúgott az oktatási rendszerből, egész nap küzd azért, hogy a világgal megértesse, hogy mi az az intelligencia!!

Húbammeg te betanított majom, neked új mutatványod van!
birkamenet 2024.02.23 17:36:35
@Igazamvanvagyigazamvan?:

Na most tévedtél, Lenyin igenis olyan mélyhülye mint egy bödön és mivel annyit felfog a vegetetív idegrendszerével hogy minden vitában alulmarad, ezért belemenekül a hazudozásba ( valóság tagadásba), hátha akkor majd győztes lesz egy vitában. Ha meg nem akkor majd beírja az óvodás hülyéhe hogy Győztem! oszt ezzel saját magának is hazudott egy jó nagyot.

Ugyanazt csinálja mint Viktátor gazdája és a kétmillió betanított birkafajtája. EZ A FIDESS.
Ha megnézel egy fidessMocsadék médiát vagy udvari megmondóembert, azok se csinálnak semmi mást, mint hogy egész nap nyomják a hazudozó okoskodásaikat. Avilág a hülye, mert nem érti meg a pedofildeSSeket, hogy nekik van igazuk!
birkamenet 2024.02.24 01:48:07
@6.Lеnin:

Lenyin, há te maga a Balog vagy! Há az is pont olyan mélysötét (gerinctelen) megérteni a világot (valóságot) maga körül, mint te! Ennek is az egész világ hülye, csak ő nem!

Balog Zoltán még most sem kételkedik K. Endre ártatlanságában egy kiszivárgott levél szerint

„Kegyelmet kértem egy embernek, akinek elhittem ártatlanságát, s ebben ma sem kételkedem” – írta Balog Zoltán abban a csütörtökre datált levélben, amely a Hvg.hu birtokába került. A református püspök vélhetően egyházkerülete lelkipásztorainak szánta a levelet.

Balog ebben a levélben arra utalt, hogy a kegyelmi ügyben betöltött szerepe miatt a református egyházat támadják. Azt írta, hogy „valamilyen módon ott vagyok ennek a hisztériakeltésnek az eredőjénél, még akkor is, ha valójában egy kegyelmi ügyként indult hógolyóból lett lavina”.
Hiába tartották Európa erős emberének, most kénytelen volt meghajolni a többség akarata előtt. Orbán Viktor tekintélyén kétségtelenül csorba esett a február 1- i EU-csúcson, és még nincs vége a látványos visszavonulásnak, hiszen várhatóan rövidesen a magyar parlament áldását adja Svédország NATO-hoz…..
birkamenet 2024.02.11 18:29:17
@6.Lenin:

Végigszopatott itt téged mindenki!

Indul a következő topic a szekán, húzhatsz át, hogy ott is bazári majmot csináljanak belőled!
birkamenet 2024.02.11 18:30:21
@ulpius66:

Az ORBÁN CSALÁD KOMMUNISTA MÚLTJA, TE NER DÍSZHÜLYÉJE!
birkamenet 2024.02.11 18:33:53
@ulpius66:

Te is egy büdös nagy KÁDÁRI KOMMUNISTA MARADVÁNY VAGY! Nem is tartozhatsz ilyen múlttal csak a Pedofidesshez.
Ha egy politikus erősnek és sikeresnek mutatja magát a választói előtt, akkor jó eséllyel elnyeri a bizalmukat és ezáltal a hatalmat is. Ez ugyan közhely, de a közhelyek azért vannak a politikában, hogy komolyan vegyék azokat az érintettek. Orbán Viktor és tanácsadói rendkívüli erőfeszítéseket…..
birkamenet 2024.02.03 11:35:36
@6.Lenin:

A NER BIRODALOM is el fog pusztulni te falubolndja. Aztán majd új gazdatestet kell keresned ahol seggcsimbókolhatsz tovább.
birkamenet 2024.02.03 11:48:39
@6.Lenin:

Te WEBBETEG, ha nem a webre járnál orvoshoz, hanem valódihoz, akkor az elmondaná neked a te pontos agybaji diagnózisodat és beutalna téged a megfelelő kezelésre!

A webdokid nem beszél veled, az meg nem segít rajtad, hogy behazudod a webdokidnak, hogy nem te vagy hülye, hanem az egész világ!
Oszt erre az lefagy, te robbantott agyú meg ezt úgy értelmezed, hogy a webdokid egyetértett veled, elment aludni.
birkamenet 2024.02.03 11:52:19
@6.Lenin:

Nem mi fogjuk leváltani a NER BIRODALMAT te seggcsimbók? Há akkor ki? Ti magatok saját magatokat? Oszt így lesztek saját magatok saját utódai???

Lenyin ladyboy, te tényleg nem csak játszod a hülyét! Ebben az évben megint te fogod nyerni a Ki a hülyébb még Lenyinnél is? kontinentális vetélkedőt!
Orbán Viktor idei éve hemzseg az ellentmondásoktól, ami persze nem újdonság. A nemzetközi színtéren megkerülhetetlen politikusként definiálja magát, itthon pedig olyan autokráciát épített ki, ami akkor is biztosítja a hatalmon maradást, ha csökkenne pártja népszerűsége. Ugyanakkor kormánya…..
birkamenet 2024.01.14 11:00:03
@törррicur:

A 90-es években a jelenlegi kormánynál, ellenzéknél mértékkel hülyébvek is bejuthattak parlamentbe, kormányba. Na már akkora a putyinizmus erőssége Orvanisztánbab, hogy még Einsteint is leszavazná a proli magyar nép egy kiló tüzifáért.
birkamenet 2024.01.15 11:09:15
@6.Lenin: "Ha látnék jobbat nyilván nem szavaznék a Fideszre,"

Te végstádiumos elmebeteg, nem érted még mindig azzal a zokni agyaddal, hogy neked orbán seggén kívül nincs jobb? És ezt mindenki tudja a nyomorult láncfűrészes életedről, hogy semmi pénzért nem hagynád ott orbán seggét.

Tehát nem kell adnod a hülyét, hogy kibújnál te orban seggéből, ha mutatna neked valaki egy jobb segget.
birkamenet 2024.01.15 13:28:14
@6.Lenin: "Néhány év kivételével mindig is szabad voltam, mindenben."

Te elmebeteg, 32 ezer hozzászóláson át rinyálsz, hogy óvodás korod óta elnyomott a rendszer mint osztályidegent. Nem adja a doki bácsi a Cavintont, felejtünk Lenyin eftárs, felejtünk?
Mennyivel egyszerűbben működnének az Európai Unió döntéshozó szervei, ha Orbán Viktor egész napját a büfében töltené! Valószínűleg megfordult ez a gondolat néhány EU-s vezető fejében, amikor a magyar miniszterelnök az ukrán csatlakozási tárgyalások megkezdéséről szóló szavazás előtt elment kávét…..
birkamenet 2023.12.30 21:30:25
@6.Lenin: "Áthívtam a szomszédomat,"

Te félkegyelmű, te az életben olyan magányos birka vagy, hogy inkább megéri neked ez a milliónyi lealázás amit összeguberálsz magadak, mert foglalkoznak veled. Még ez a napi 500 alázás is jobb neked itt, mint egyedül ülnöd a fűtetlen zsákfalusi kunyhódban, hogy még a szomszéd kutyája se ugat meg, annyira bem néz téged még egy állat se semmibe.
birkamenet 2023.12.31 11:19:47
@6.Lenin: "Válaszolj már egyszer, hogy ti mivel aláztok meg engem?"

Te előrehaladott értelmi fogyatékos, az egyetlen aki téged itt aláz, az saját magad vagy!

És még mindig nem érted te falubolondja) ).......
Ha az Orbán-kormány komolyan venné saját törvénytervezetét, akkor elsőként saját tevékenységét kellene felülvizsgálnia. Az úgynevezett szuverenitási törvény tervezete ugyanis büntetné azokat a politikusokat és civileket, akik külföldi érdekeket szolgálnak, illetve onnan pénzt kapnának. Magyarország…..
birkamenet 2023.12.16 13:57:12
KÉT NAP UTÁN MAGÁHOZ TÉRT AZ ÖTÖS SZÁMÚ SEGGCSIMBÓK ÉS MEGSZÓLALT BENNE A KERESZTÉNY:

Bayer Zsolt a belga miniszterelnökről: Büdös nagy bunkó

Bayer Zsolt jobboldali publicista sem hagyta szó nélkül a Brüsszelben történteket, miután Alexander De Croo belga miniszterelnök azt üzente Orbán Viktornak: valaki vagy vétózik, vagy nem, de ha részese egy döntésnek, „akkor utána befogja a száját”.

Leo Varadkar ír miniszterelnök (taoiseach) szerint Orbán Viktor sokáig érvelt a csatlakozási tárgyalás megkezdése ellen, azonban Miszkva akaratával egyedül maradt a 26 tagállammal szemben, ezért nem akarta akadályozni a döntést, és emiatt nem vétózott – Varadkar szerint ez egy tiszteletre méltó döntés volt a magyar kollégája részéről.

Ugyanakkor Alexander De Croo belga miniszterelnök már nem így értékelte a helyzetet. De Croo elítélte a kivonulást, mondván valaki vagy vétózik, vagy nem, de ha részese egy döntésnek, „akkor utána befogja a száját” – utalva Orbán Viktor Facebookra feltöltött videójára.

Újságíróknak hozzátette: „Nem kellett volna ezt mondanom, de mégis, mi mást?” – olvasható a Politicón.

A történteket Bayer Zsolt sem hagyta szó nélkül. A jobboldali, gyűlölet publicista a saját blogján fejtette ki véleményét:

Ha kussolt volna a belga miniszterelnök, nem derült volna ki ilyen hamar, mekkora büdös nagy bunkó. Nagyobb mint a Szíjjártó!

A kivonulás egyébként hatalmas mulatságot keltett idehaza, az ellenzéki pártok körében is. Mémek, de még Tiktok-videók is készültek arról, hogyan küldték ki a magyar kormányfőt „kávézni”. Természetesen Gyurcsány Ferenc is megszólalt: TikTok-oldalán megosztott videójában a közleménnyel egyező gondolatokat fogalmazott meg egy folyosón, egy csésze kávéval a kezében.

„Csivavaként visszavonult kormányfő, gerinctelen képviselők” – reagált az ellenzék Orbán Viktor kávézására
Többen is megnyilvánultak a kétnapos brüsszeli csúcson történtekről.

Varga Judit is poénkodott: Kivágták Nespressohoz, what else?
birkamenet 2023.12.16 15:10:32
@ulpius66:

TE NER DÍSZHÜLYÉJE, A MAGYAR EMBEREK, A MAGYAR CSALÁDOK, A MAGYAR KIS ÉS KÖZEPES VÁLLALKOZASOK ÉRDEKE AZ, HOGY A MOSZKVA BÉRENC HAZAÁRULÓ ORBÁN ÉS BANDÁJA AZONNAL ELTŰNJÖN AZ ORSZÁG IRÁNYÍTÁSÁBÓL!

AKKOR MAJD ÖMLENI FOGNAK AZ EUROMILLIÁRDOK MAGYARORSZÁGRA, MINT AHOGY ÖMLENEK A TÖBBI 26-BA, TE ÉRTELMI FOGYATÉKOS GOMBÁJA AZ ORBÁNNAK.
birkamenet 2023.12.16 15:13:40
@ulpius66:

ÖSSZEFOGLALOM EZT A SOK BARO9MSÁGOT, AMIT IDEHÁNYT EZ A REBUBLIKON.....

FIDESZ A KÓROS ÉRTELMI FOGYATÉKOSOK GYŰJTÖHELYE--- 29%
DK GYURCSÁNY FANATIKUSOK GYŰJTŐHELYE --- 12%
MIHASZNÁK MOSZKVAI LERAKAT -- 7%
KUTYUSKÁK ---- 5%
MOMENTUM ----- 5%
Erőfitogtatás, az ellenzék és az EU becsmérlése, a problémák relativizálása, illetve elhallgatása jellemezte a Fidesz 30. kongresszusát. Orbán Viktor mit sem törődik azzal, hogy a rekorder infláció kiszolgáltatott helyzetbe sodorta az alacsony jövedelműeket, ugyanakkor a hazai kis- és…..
birkamenet 2023.12.03 09:48:01
@ulpius66:

Te egy a magyarok által befogadott szemét, becstelen, nyomorult sváb migri vagy Bayer.
Takarodj haza, ott hazudozz tovább az ottani Orbánoknak, te Kreml propagandista rohadék!"- írta blogján Press Manus.
birkamenet 2023.12.03 09:52:55
@6.Lenin: "kik is vannak szopó ágon már 14 éve?"

Te, te értelmi fogyatékos ÁVÓs, azzal a 7- szeresre megemelt rezsicsökkentéseddel, az 1200 forintos kenyereddel, a rabszolga törvényeddel, meg teljes egészében azzal nyomorult seggcsimbók életeddel az EU országok között már majdnem utolsóként.
Amikor a halál gondolata megérinti az embert, sokan félnek, pedig elég, ha rettegés helyett belátjuk, hogy: "nem új dolog meghalni a földön, és nem újabb, persze élni sem." Hiszen a halál olyan, mint a wc-re menés: ha menni kell, hát menni kell. Aztán "Az ember végül homokos, szomorú, vizes síkra…..
birkamenet 2023.11.28 10:47:19
@Rodney 2: "Megjegyeztem, hogy na az már megdöglött."

Esztet szetetem bennetek kakastollas mélymagyarok, ezt a határtalan szeretet az emberek és a MAGYAROK iránt!

Ja, oszt amikor ömlik a nyálatok neonnácik, hogy "magyargyűlölő" akkor ammeg kicsoda lenne?
birkamenet 2023.11.28 11:42:43
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

A fenekedet összevarrták már a bachmuti tömegorgiád után?
birkamenet 2023.11.30 13:30:45
@ulpius66: "MI A FASZOMÉRT TARTJÁK ÉLETBEN AZ ORVOSOK EZT AZ AGYHALOTTAT?????"

Oszt téged FIDERNYÁK AGYHALOTTAT MIÉRT TART ÉLETVEN ORBÁN?

TÖBB HASZNUNK LENNE, HA ABBÓL A PÉNZBŐL STADIONOKAT ÉPITENE.
Újabb nemzeti konzultációs „kérdőív” landol rövidesen a magyar polgárok postaládáiban, ami azt jelzi, hogy a kormány szükségét érzi saját propagandagépezetének turbó fokozatba kapcsolásának. Eltelt ugyanis néhány hónap, amikor inkább egymással torzsalkodó kormánypárti politikusokról szóltak a hírek,…..
birkamenet 2023.11.18 03:01:38
@ulpius66: "mondjuk eddig vezetek.... nekem 8 unokám van.....)"

Azok is a te színvonaladon vannak vagy sikerült emberszabásúvá válniuk?

Oszt amúgy a 8- ból hány mosogat Londonban? Vagy az apjáék?
birkamenet 2023.11.18 03:04:47
@ulpius66:

Na legalább megtudtuk, hogy neked orbán a vezérparaszt, mert sz.opja a zsidók farkát. Ti meg ezt ott a MiHasznáknál nem csípitek.
Szijjártó Péter amellett, hogy néhány hónap alatt körbefutja a Földet, olyan kijelentésekkel borzolja a kedélyeket, melyeket nehezen tudnának megemészteni Magyarország szövetségesei, ha már nem mondtak volna Orbán Viktor kormányáról régen. Az öltönyt tréningruhával cserélgető magyar külügyér szinte…..
birkamenet 2023.11.01 08:47:25
@a nagy hohohorgász:

Ez a szopás Lenyin, nem az amit magaddal művelsz! A fidernyák gazdáid október 23-án a forradalom ünneplése helyett Krétára repülnek buzipartizni!

Kocsis Máté forradalmi hazasunnyogása

Nem Kocsis Máté az első politikus, akit hazugságon kapnak a Nemzeti Együttműködés fennállása óta, és nem is az utolsó. Annyira nyamvadt és amatőr módon viszont kevesen csináltak bohócot magukból nagy nyilvánosság előtt, mint a Fidesz frakcióvezetője múlt hét elején, pedig az elmúlt tizenháromban összegyűlt egy versenyképes mezőny, Dózsa Lászlótól Rogán Antalon át Szijjártó Péterig.

Ami nem is azért ér meg néhány sort, mert mégiscsak a Fidesz egykor volt kommunikációs igazgatójáról, a nyilvánosságban gyakorlott politikus nyomoráról van szó. Épp ellenkezőleg. Hanem mert ez a kis történetépp Kocsis és a hozzá hasonló pártpolitikusok jelentéktelenségére mutat rá, és a rendszer természetéről árul érdekes részleteket.

Kocsis Máté kihasználta az ünnepi hosszú hétvégét, a napfényes Krétára utazott, hogy Halász János fideszes képviselő, Bayer Zsolt fideszes megmondóember és Kálomista Gábor fideszes producer társaságában pihenjen rá az előttünk álló önkormányzati kampányra.

A hétvége azért volt hosszú, mert október 23. hétfőre esett, mezei fideszestől pedig igazán elvárható, hogy a forradalom leverése napján hősöknek szalutáljon. A rendszer legalábbis ezt várja el szolgálóitól, így érezte a frakcióvezető is, aki aznap délelőtt 11-kor a Kossuth térről posztolt a Facebookra, mint aki büszke hazafiként elsők közt vágta haptákba magát zászlófelvonás előtt. Csakhogy kiderült: Kocsis nem hősök előtt tisztelgett aznap délelőtt, hanem jó eséllyel Bayer Zsocával biftekizett egy heraklioni zsibvásárban.
birkamenet 2023.11.01 08:49:52
Kocsis Máté – vagy ahogy Horváth Bence észrevételezte a megjelenését, a szegény ember Kendall Roy-ja – kedd reggel borostásan, leszegett fejjel, nyakig húzott zipzárban és orrig behúzott basebellasapkában, aviator típusú napszemüvegben próbált csendben, de annál tempósabban, és lehetőleg nyom nélkül végig sunnyogni a ferihegyi utaskijáró szélső sávjában.

A szabadságtól alig 40-50 méter választotta már csak el, és a fotocellán túl talán fel is sejlett már a biztonságot jelentő taxidrosztja, amikor a Népszava riportere lecsapott rá. A lap olvasói még Krétán szúrták ki a hazafelé tartó fideszes kontingenst, akiket aztán a lap riportere és újságírója már a reptéren fogadott.

Kocsis, látható zavarában, pillanatra sem áll meg a riporter kedvéért, igyekezett joviális arckifejezést magára erőltetni, udvariassággal kezelni a helyzetet, és szinte megértően értetlenkedni azon, miért gondolja bárki, hogy mert a Facebookján azt írta, a Kossuth téren van, tényleg a Kossuth téren van. Hiszen, mindenki láthatja, ahogy a szerkesztő úr is, most jön Krétáról, az oldalát a munkatársa kezeli, aki a szokás és „az előre megbeszéltek szerint” rakott ki képeket az oldalára. Mit nem lehet ezen érteni? Rendben, ha valakit megtévesztett volna azzal, hogy hazudott, attól elnézést kér, a hazudozás már csak ilyen, jószándék vezérelte, nem kívánt senkit megtéveszteni.
birkamenet 2023.11.01 08:54:18
Politikusok gyakran kényszerülnek arra, hogy ne mondjanak igazat, egzisztenciájuk és még inkább a velük szemben támasztott politikai elvárások miatt. A frakcióvezetővel is előfordult már ilyesmi, nem is egyszer.

De Kocsis most nem azért hazudott, mert érkezett az email a kabinetirodából, hanem mert annyi szabadsága sincs ma egy kormánypárti frakcióvezetőnek, hogy Halász Jánossal járja Krétát, ha október 23-án ahhoz támad kedve.

A pártközpont szigorúan követi a politikusok Facebook-aktivitását. Nem érdekli őket, ki mivel tölti a szabadidejét, de a kontentet gyártani kell. Nem kötelező nemzetinek lenni, de kötelező annak látszani. A választóközönség is elvárja választottjaitól, hogy eljátszák, amint átszellemülnek a forradalom emléknapján. Nincs más út:a kormánypárti politikus sunnyogni és hazudozni kénytelen, csak hogy csinálhassa, amihez épp kedve támad.Kocsis sajátjai körében is alacsony polcra került, talán ettől igazán szomorú ez a villáminterjú. Dózsa László legalább forradalmárnak hazudta magát. Semjén Zsolt 5 milliós skandináv fajdkakas- és szarvasvadászatért vállalta a hamukázást. Rogán Antal egy esküvői helikopterezés után, Szijjártó Pétert egy 42 méter hosszú és 7 milliárd forint értékű jacht fedélzetén kapták hazudozáson. Kocsis Máté? Fapados októberi hétvége Ryanairrel, Halász Jánossal, Bayer Zsolttal, inkognitóban osonás a Ferihegyen.

Kormánypárti frakcióvezetőnek lenni első hallásra illusztris feladat egy olyan rendszerben, amiben a kormánypárt leválthatatlan. A valóságban Kocsisnak és párttársainak politikai mozgásterük nincs, a Miniszterelnök Kabinetiroda által előírt kommunikációs feladatokat hajtják végre, miközben a nyilvánosságban elvégzik a piszkos munkát a rendszer tényleges haszonélvezői, a fapados helyett 300 milliós Bombardier magánrepülővel flexelő Matolcsy-gyerekek, a privátklubokban, szivarfüstben és szaklapokban önmagukat fényező multimilliárdos családtagok helyett, akiknek vagyonbevallást sem kell közzé tenniük.

Így aztán arra is Kocsisnak kellene válaszolni, vajon puszta véletlen-e, hogy pont azzal a Kálomista Gáborral nyaralgat, akinek a cége (Veszprém Handball Team Zrt.) az általa vezetett önkormányzattól 378 milliós támogatást kapott, és aki nem sokkal ezután 96 milliós projektmenedzseri szerződést kötött a Kocsis köréhez kötődő Park Consulting Kft.-vel. Nem tűnik annak. Az ügy miatt a NAV már házkutatást is tartott a polgármesteri hivatalban.
Meglehetősen friss hír, hogy október 27-én pénteken (a késő délutáni órákban) az izraeli hadsereg megkezdte szárazföldi hadműveleteit (a két hete tartó bombázások és fedett bevetések mellett) a gázai Hamasz-fegyveresek ellen, mégpedig az október hetedikei Izrael elleni támadás megtorlásaként…..
birkamenet 2023.10.30 10:22:05
@gigabursch: "a háború tipikusan az a háború, ahol a magyar ember egy oldalra állhat: Béke."

Te agyhalott KREML PROPAGANDISTA, melyik ember nem akar békében élni??
Még a Hamasz ember is békében akar élni.

Ja és mi van az 1848-as meg 1956-os magyar emberekkel? Azok ugyebár háborút akartak igy ti fidernyákok zsigerből utáljátok őket!
birkamenet 2023.10.30 15:19:06
@gigabursch:

Szerencsére 56-ban pár nap alatt megkötötte a magyar nép a békét az oroszokkal.

Ércsük tehát az orbán által fújt KREML PROPAGANDÁT a békéről.
A Balaton egyik sétányán ücsörögtem 2010-ben. A gyerekek kikuncsorogták a fagyikat, és örök gyermeki léttel bohóckodtak. A feleségem kihasználva énidejét valami T(p)ina magazint olvasgatott. Néztem a vizet, az aranyhidat, és arra gondoltam: Mi baj lehet? Száz évvel merengésem előtt, 1910-ben egy…..
birkamenet 2023.10.27 14:53:25
@2023:

Szijja! Mindig csodálattal figyelem az erőt megfeszítő harcodat! A valóság ellen. Így csak azt tudom üzenni neked, hogy takarodj vissza Roggyanttóni gazdád seggébe a HAZUGSÁG PROPAGANDÁDDAL!
birkamenet 2023.10.27 14:57:14
@2023:

orbán alatt egyébként úgy fogy a népesség, mint soha! Évi 10 ezerrel kevesebb születésszám mint gyurcsány alatt, évi 100 ezerrel több kivándorló mint gyurcsány alatt és kétmillióval több buzi, mint gyurcsány alatt.
birkamenet 2023.10.27 15:09:46
@zord íjász: "én azért abban bízom, hogy végül felcsatolják a kardjaikat az Fény Seregei, és eljön az Igazság Hajnala."

Nem köll beszarni, mert ma már élnek akkora szabadságfokban és szabadságvágyban a nyugati emberek, hogy a degeneráltak csak átmenetileg tudnak a társadalom felé kerülni, utána meg repülnek mint az állat, lásd FPÖ, Trump, most majd az AFD. Önmagukat megsemmisítő idióták, akik saját magukkal végeznek záros határidőn belül. A társadalom meg tartós károsodás nélkül túléli ezejet.

Ellenberger Kelet-Európa, ahol hála a jobbágy genetikájú társadalmakbak, egy degenerált diktátor évtizedekre gyökeret ver és a társadalmat is rokira leszázalékolva hagyja maga után
A fejlett országok vs. „globális Dél” koncepció hibás, teljesen másról van itt szó. Először is Latin-Amerikát teljesen kivehetjük ebből a képből, Argentína és Brazília csak papíron lehet része bármiféle „Nyugat-ellenes” koalíciónak. A foci-világbajnokságok kivételével máshol nem rúgnak labdába, a…..
birkamenet 2023.10.23 10:13:30
@Nevem senki.: @megamovieboy: @Motorogre:

Na húztok visdza Moszkvaba ti selejt KREML PROPAGANDISTÁK!

Ott majd meglesz minden örömötök, mett ott se EU nincs, se liberalizmus, se visszapofazás meg se életszinvonal. Ez kell az agymosott birkájának!
birkamenet 2023.10.23 10:20:59
@Boldeone2:

A tömeges migrációt a ruszki ügynökök szervezik. orbán meg szabadon engedte a sleppeteket, hogy ráhordják a migriket a szomszédos országokra. Különösen a szlovák választás előtt!
Úgy van, fekete pólós előemberek üvölthetnek megint naphosszat: kétszer tizenegy hülye kergetett egy labdát, amely végén állítólag a "mieink" rúgták be a másik kapujába azt. Természetesen hirtelen ezzel akkor minden megvan oldva: nincs infláció, a demokrácia luxusa soha senkit úgyse érdekelt Kádár…..
birkamenet 2023.10.16 16:48:01
@gigabursch: "Mert sötétebb, mint a fent említett fekete pólós szurkolók...
Azoknak legalább van nemzettudatuk."

Ja, láttuk a 40-es években.
birkamenet 2023.10.17 11:21:24
@G. Nagy László:

Nagyot fejlődött ám a magyar foci! Játsszák a 70-es évekbeli catenacciót, a jatékidő 80%-ában a sajat térfelükön próbálnak túlélni. Mínusz 40 év fejlődés!

Na meg magyar foci, fél tucat honosított migráncs, külföldi edző meg 10 külföldi csapatoknál kiképzett játékos.

Ilyenkor persze leszopjátok a fekákat, meg éltetitek a nyugati liberális világot! De csak 90 percig, aztan mentek vissza birkának.
birkamenet 2023.10.17 11:32:08
@Apátok_mi:

Már Rakosi koraban us ugyanez volt a magyar néplélek: bár már a rezsiszámlajat se tudja fizetni, egy megnyert válogatott meccs elfeledteti pár hétre a nyomorát.

Azon szoktál gondolkodni, hogy mekkora haszna lett volna az életednek, ha Viktátor nem a fociba nyomat 1000-2000 milliárd forintot, hanem mondjuk a kórházakba, orvosokba, a fos utak megjavítasába, az energiafaló lakóházak felújítàsába stb?
Ehelyett kapsz 2-3 hónaponként 90 percnyi rájszöröimöt.
A magyar kormány azt a látszatot kelti, hogy addig akadályozhatja Svédország csatlakozását a NATO-hoz, amíg csak akarja. Ez nem igaz, hiszen a skandináv ország csuklóztatása komoly károkat okoz Magyarországnak is, hiszen növeli a politikai és gazdasági elszigetelődésünket. Aki azt gondolja, hogy a…..
birkamenet 2023.10.06 10:41:52
@ulpius66:

Te értelmi fogyatékos seggcsimbók, amikor orKGBánod (az EU csörgősipkás bohóca) már ezredjére hányja az epét Brüsszelre, akkor az azt jelenti, hogy ezerszer teljesitette putyin gazdájának a parancsát, AZ EU BOMLASZTÓ FAKE KREML PROPAGANDA terjesztését.
birkamenet 2023.10.06 10:44:33
@ulpius66:

A putyin irányitotta orbán selejtek rinyálnak, hogy Soros irányíccsa a világot??!???
birkamenet 2023.10.06 13:22:36
@ulpius66:

Te értelmi fogyatékos seggcsimbók, amikor orKGBánod (az EU csörgősipkás bohóca) hót egymagában, magányosan hányja az epét Brüsszelre, akkor az azt jelenti, hogy egyedüli KREML ÜGYNÖKKÉNT tekhesíti putyin gazdájának a parancsát, AZ EU BOMLASZTÓ FAKE KREML PROPAGANDA terjesztését.
Egyre jobban vicsorognak mindenre az Orbán-kormány tagjai, ami nyugati, és továbbra is rendkívül barátságosak a keleti diktatúrákkal. Ma már azok a szövetségi rendszerek, melyeknek tagjai vagyunk sokkal inkább célpontjai a magyar kormány kommunikációjának, mint bármely ország, amely az Európai Unió…..
birkamenet 2023.10.01 21:50:26
@ulpius66:

Ja és annak tényleg örülhetsz, hogy orKGBán álmagyar bábját kivagták a a szemétdombra, nincs tovább magyarkodási biznisz.
birkamenet 2023.10.01 23:41:04
@a nagy hohohorgász:

Te evolúciós zsákutca Lenyin, honnan tudod, hogy mik vannak az iskolá kban, amikor téged 13 évesen végleg kivágtak, mint kezelhetetlen hülyegyereket?
birkamenet 2023.10.02 14:00:17
@6.Lenin:

Lenyin, te azért terjeszted magadról hogy osztályidegen voltál Rákosi alatt, mert papírral tudod igazolni, hogy 13 évesen kivágtak a 4b-ből?
Már nem csak araszolgatunk a személyi kultusz felé Magyarországon, hanem egyenesen rohanunk felé. Nincs mit csodálkozni ezen, hiszen olyan szélsebesen alakította autokráciává az országot a Fidesz, hogy a vezér szavainak felfestése egy közoktatási intézmény falaira nem a semmiből feltűnő jelenség.…..
birkamenet 2023.09.12 18:25:42
@Tesz vesz XVI.:

Lenyin egyetlen öröme, hogy egyetlen AI se tudja lekoppintani az ő értelmi színvonalát.
birkamenet 2023.09.14 09:05:59
@a nagy hohohorgász:

Rozsánné Cili egymilliárd forint osztalékot vett fel a te pénzedből is, az állami értelmetlen hirdetésekkel felhizlalt cégéből.
Kaptál belőle legalább egy szem savanyú cukorkát Lenyin, merhá te azért vagy seggcsimbók, mert szerinted minden kormány lop, de ezek állitólag adnak is neked belőle?!
birkamenet 2023.09.17 16:05:15
@Bandibacsi34:

Takarodsz vissza a ruszki a anyád valagába te kretén selejt hazaáruló KREML PROPAGANDISTA!
Kelemen művésznő elhomályosította a kötcsei szeánszot amidőn nyíltan bele az éterbe a következőket mondotta. "Engem szét fognak szedni, de igen, fideszes vagyok, Orbán Viktor pedig egy hős!" Aztán egy filozófus elkötelezettségével összefoglalta a konzervativizmus XXI. századi lényegét külön kitérve…..
  Lehet kritizálni a NER-t. Volna rá száz okunk. Onnantól kezdve azonban, amikor a jelenkort bárki az ötvenes évekhez kezdi hasonlítani, az illető azonnal búcsút is mondhat annak, hogy komolyan vegyék. A helyzet az, hogy Orbánhoz képest Gyurcsány maga az ördög, de még őt sem láttuk Rákosihoz…..
birkamenet 2023.09.11 15:51:05
@gigabursch: "Amúgy 1956-ban engedélyezték legálisan az abortuszt.
2006-ig hatmillió gyermek nem született meg ...
Ez az igazi népirtás."

Akkor költözz ki egy jó feketeafrikai országba, ha hiányolod a népsűrűséget.

Amúgy a fidernyák korszak alatt teljes a demográfiai csőd, a születési szám a szakadékba zuhant, kész, nem a vezérf.aszán kéne lógnotok fidernyákok, hanem dugnotok kéne nőket!
birkamenet 2023.09.11 23:11:00
@ulpius66: "Orbánra sok minden mondható, de az nem, hogy nem tett volna meg mindent a magyar népszaporulatért..."

orKGBán csak a szellemi fogyatékosok elszaporulásáért tett. Nemkicsitsokat! Te vagy rá a kegjobb példa Győzike. Meg a Kekemenanna meg a Dopeman eftársaid.