Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dirrdurrpiffpuff

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Heti kettős 2006.05.31 10:05:00
Úgy néz ki, hogy a Heti hetest sikerült teljesen gajra vágni. Kellett hozzá egy Farkasházy meg egy Hajós. Mondjuk a Teddy-kérdés nem új keletű probléma, régóta megoldatlan, fájó trauma nemzetünk életében. Gondolom, minden tévénéző tudja, hogy Farkasházy teljesen el van…..
Dirrdurrpiffpuff 2006.05.31 16:18:12
Háááát, sok igazság van benne, de azért szerintem nem teljes a kép.
Farkasházy a maga életútjával és múltjával talán nem véletlenül van ott, ahol.
És való igaz, hogy a műsor színvonala lángoló Főnix madárként zuhan a habokba már jó ideje, mégis azt gondolom, hogy morális kérdésekben vannak jó felvetései, amelyek igenis jó, hogy elhangzanak, mert olyan értékrendre utal, ami sokszor hiányzik a mai médiából.és ezáltal az emberekből is.
Valóban, ő az öreg bácsika, a tanárúr, akit tisztelni, becsülni kell és megvannak biztosan a maga rigolyái, meg fáradt, nem tudja már úgy felvenni a kesztyűt mint a fiatalok, de legalább nem törekszik arra, hogy sutyerák és prosztó viccversenyt vívjon egy Jáksóval, hál'istennek.
Ha azt nézzük, akkor Váncsa is furcsa, sőt, IMÁD szerepelni a mi buddhistánk, simogatva ezáltal az egóját, mégis marha jókat tud néha sztorizni.Habár, azt, hogy néha egyik-másik mélyponton rosszabb-e mint a másik, azt nem tudom:-)
A Bajor "hüje" és ezt azért ő is tudja magáról, szerintem ő pontosan tudja, hogy jó pénzért megy hülyéskedni hetente egyszer a Gálvögyivel.
A Hajós, hááát az egy "új üstökös", mert fiatal, és azért neki is vannak szar beszólásai, de legalább vidám,nemhiába, hivatásos falu bohóca, de abban tényleg kifogástalan általában.és ezt jó értelemben mondom.A zenés betétek bejönnek.
A Kern öntörvényű, ki ha én nem fickó, vannak jó villanásai, de szerintem abszolút hangulatember.Ha nyűgös, akkor erőltetett, ha meg jó kedve van, akkor tud jót mondani.
Nagyon röstellem magam, de a politológus kolléga neve totál kiesett, pedig azt tényleg kedvelem.Egyszerűen jók a sztorik, van eleje és vége és mindezt valahogy emberi értékek mentén adja elő.
Majd egyszer a Farkasházy is megunja, aztán elmegy nyugdíjba. Mondjuk igazából úgyis csak akkor derül ki, hogy ki mennyire hiányzik, ha már nem lesz ott.
De reméljük, hogy utána nem Jáksó félékkel lesz tele a TV, mert akkor többet TV-t sem fogok nézni, nem hogy HH-t.
Képzelem hogy fog ez nekik fájni:-DDDDDD

comment:com Az igazi Pákó 2006.05.26 08:21:00
Mindannyian emlékszünk Fekete Pákó fényes szereplésére a Fábry-show-ban, amikor a nagy fekete farkáról beszélt, valamint arról, hogy minden nőt megdug. És volt a sztárboxos sztori is, amikor Pákó annyira belelovallta magát a bokszoló-szerepbe, hogy össze-vissza üzengetett…..
Dirrdurrpiffpuff 2006.05.26 15:07:02
Szerintem Jáksó alapvetően egy szerencsétlen kisfiú, az a fajta, akit már az iskolában is az egész osztály rühellt a bugyuta-primitív poénjai miatt a feltűnési viszketegségéből adódóan.mert alapvetően egy szürke kisegér lehetett, aki inkább röhejes volt, mint figyelemre méltó. úgyhogy olyan jól kitalálta magát, hogy biztosan jó sokan irígykedve néznek rá, hogy ő milyen sokra vitte...legalábbis ő azt hiszi.néhány poénja kivétel az alól, de egyébként egy igénytelen bunkó tahó.szerintem.
és való igaz, hogy szegény Pákó annyira, de annyira hülye, hogy a Budapesten élő színesbőrűek is időnként rommá égnek miatta a szórakozóhelyeken, annyira ciki:-)) DE, ettől még nem rossz ember.
Kíváncsi vagyok, hogy vajon Jáksó belegondolt-e abba, hogy mennyire erény egy nálunk jóval gyengébb és esélytelenebb és írjuk ide azt is, hogy "szerencsétlen" embertársunkat sarokba szorítani és jól röhögni rajta. Remélem vele is csináltak hasonló dolgokat az általános isiben, kár hogy ezek szerint a revans fontosabb, mint hogy az ember ilyenkor inkább úriember legyen és továbblépjen ezen.
Bár biztosan bennem van a hiba, nekem Jáksó mindíg egy erőlködve poénkodó, irritáló baromnak tűnt. néha voltak jó pillanatai, kár hogy utána megint önmagát adta.pedig elolvastam a róla szóló cikket, hogy hogyan lett tvműszerészből EZ.mert meg akartam érteni, de akkor sem tetszik.