Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kütyüszerviz

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újfajta memóriamodult tervezett a gyártó Amikor Dell laptopot választunk, az egyik alap szempont, a hosszantartó akkumulátor üzemidő és a teljesítmény mellett, hogy könnyű és vékony legyen az új szerzemény. Tudható, hogy a vékonyságnak és a teljesítménynek ára van, és ezt nem feltétlenül pénzben…..
Laptop 2022 legjobb HP laptopjai 2022.08.14 13:25:23
Újdonságok a technika világából A mobil számítógépek piaca mindig telített, azonban azt vehetjük észre, hogy az utóbbi időben kicsit beszürkült a HP laptopok kínálata a piacon. A 2022-es évben már elmúlt a Covid pandémia által okozott home office miatti laptop kereslet, ez talán meg is látszik a…..
Laptop ASUS ROG kiegészítők 2022.06.29 23:03:55
Aura RGB LED megvilágítás Az ASUS cég kiemelkedő minőségű számítógépeket, laptopokat és számítástechnikai hardvereket gyárt. A ROG széria lényege, hogy kifejezetten a gamereket célozza meg. Mivel a játékszoftverek gépigénye kiemelkedően magas, ennek megfelelően az ára jelentős. A ROG szériában…..
Tanácsok a fogorvostól karácsonyra Közelegnek az ünnepek, fénybe öltözött a város, de Ön aggódik az ünnepi vacsora és a menüsor miatt? Hogyan lehet átvészelni az ünnepeket épphogy elkészült műfogsorral, mire kell figyelni, mire figyelmeztet a fogorvos? Segítünk, nem is olyan bonyolult. Túlságosan…..
Mikor és hova menjünk sürgősen fogorvoshoz? Elkerülhetetlenek azok a vészhelyzetek, amikor azonnal fogorvosi, vagy szájsebészi beavatkozásra van szükség. Fogászati vészhelyzetek általában baleset következtében fordulnak elő. Jellemzően sportbalesetek során a fogakat, az állkapocs csontot erős ütés…..
Indirekt fogtömés behelyezése A fogorvosi rendelőben gyakran igénybe vett szolgáltatás az indirekt fogtömés készítése. A fogpótlás ára elsősorban a technikától és a fogpótláshoz használt anyagtól függ. Az üregről és közvetlen környékéről, általában a fog klinikai koronájának nagyobb részéről…..
Elavult fogászati kezelések A fogászaton a fém fogtömések mára elavultak, a fogorvos nem készít ilyet, csak egészen ritka esetekben. A megfelelő tömőanyag kiválasztásában minden esetben segít a budapesti klinika személyzete. A fogtömés első lépése a megfelelő lyuk kialakítása a fogászati gép…..
Tömés készítése önkötő akrilátból A fogászatban többféle típusú fogtömés készülhet és még több módszert alkalmaztak régebben. A fogorvos a tömőanyag és a módszer kiválasztásakor az alábbiakat veszi figyelembe: a fogak állapota a beteg egészségi állapota a rendelkezésre álló tömőanyag…..