Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Azile.Csagrof

12 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emlékszem, amikor Gyuszi elhozott a menhelyről, az első gondolatom az volt, milyen csúnya kutya vagy. Fókafejű, hordótestű, pipaszár lábú kis korcs, bocibarna, bamba szempárral. Kislány voltam és a szép dolgokat szerettem, a hagyományosan szép dolgokat. Emlékszem, volt hogy felemeltem a füled, és…..
  -Ki után következek? Többen összerezzennek mintha nyakon öntöttem volna őket egy vödör jeges vízzel. Persze megint túl hangos voltam. Nevetséges tudom, de idefelé végig azon gondolkoztam, hogy kérdezzek. Ki jött utoljára? Ki után következek? Ki az utolsó? Ha szociális érintkezésről van szó, magam…..
Az első részt, ha valaki kimaradt volna, itt lehet megtekinteni: Karantén top 10 - 1. rész.  Most pedig, ahogy megígértem, íme a folytatás, a maradék 5 legkedvesebb, legkifejezőbb pillanat számomra az önkéntes karantén eddigi 30 napjából: # 5 Amikor egy értékes ember visszatért az életembe Még…..
Így a harmincadik nap alkalmából arra gondoltam, sorba szedem az önkéntes karanténunk számomra 10 legkedvesebb, legkifejezőbb pillanatát. Nehéz 10-et kiválasztani, főleg, hogy a tegnapelőtti napot sem tudnám precízen felidézni, azt megmondani elsőre, hogy milyen nap volt - szerda vagy vasárnap,…..
Úristen! Hogy én mit műveltem az elmúlt napokban... Eltelt a Húsvét. Nem volt egy tiszta pillanatom, de a sok száraz rosé és cenzúrázott élvezetek mellett lelkem a konyhában kezdett igazán szárnyalni. Házias Azile főnixként támadt fel poraiból és a "rendeljünk inkább pizzát" hozzáállást kútba…..
Fogalmam sincs, hogy hányadik nap van.Tegnap voltunk Lidlben és vettünk 6 üveg pestót. Mi innentől kezdve már megleszünk. Megmutattam Dávidnak a blogot, úgy megörültem, hogy a Koronás mindennapok és szeparációs szorongás címlapra került. Enyhe késztetést érzek most arra, hogy elkezdjem cenzúrázni…..
A mai napom eddig tömény rémületben telt. Dávid levágta a szakállát. És akkor most egy kis kitérő: én nem vagyok szakállpárti, nekem mindig a babapofik jöttek be, esetleg enyhe borosta, körvonalazódó, homályos szakáll. Szidtam én, hajj, de sokszor, sziszegtem, hogy szúr, hattyú halálát játszottam,…..
Van ám a korábbi agymenésnek folytatása is! Szeretem magamról azt gondolni, hogy verset is tudok írni, hát íme: megkérdeztem végül fürdői lidércem,mi a legszomorúbb dolog manapság.„valaki jár a fák hegyén”kezdte dúdolni a nótát: úgy volt, hogy koszorú jön majd,büszke halántékom átölelve,az…..
Tegnap történt, hogy a kapcsolatunk Dáviddal érdekes elfajzásról kezdett tanúskodni.  Kicsíptem magam: megfésülködtem, felvettem egy igazi nadrágot, sőt melltartót! is, tiszta felsőt, zoknit - de nem álltam meg, a zoknira még cipőt is húztam. Nagyon izgatott lettem, egészen normális volt a…..
Már megint egy szellem van a fürdőszobában, dúdol, ha behajtom az ajtót.Egy februári vasárnap délelőtt költözött be, bár nem tudom, talán már szombat este is itt lehetett.Nem tudhatom, tegnap már nem volt erőm zuhanyozni, tampont is reménykedve nem cseréltem, hátha kibírja így az estét már az ötödik…..
Ha jól számolom, mi most tartunk az önkéntes karantén 23. napján.A hajam 3 napig két copfba fonva hagytam, ma kibontottam, ezért egész nap bárányfejjel ülök a kanapén. Hiba volt.  Dolgozgatok, telnek a hétköznapok, illetve nem is ez a jó kifejezés - teljesen összefolynak. Érzem magamon, hogy a…..
Sziasztok, micsoda nap, máris akadt valami érdekes, amiről írhatnék! Összedobtam ma egy ebédet, ami annyira bejött, hogy gondoltam leírom a receptjét, egyrészt így nem is felejtem el, másrészt hátha mások is szívesen kipróbálnák. :) Szóval így készült a vegetáriánus hamis ramen leves -…..
Szóval első bejegyzés, 17. napja az önkéntes karanténnak. Rengeteg gondolatom gyűlt össze már mostanra, vezettem is papíron naplót, olyan hagyományos, századfordulós kisasszonyos stílusban: "03.28. - 13. nap, szombat Rájöttem, hogy a Cry me a river klipje Justin Timberlake-től szexuálisan…..