Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aptijankót kedvelő Kompínó

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
via GIPHY Olvasónk alaposan dokumentálta a szervizelési (várakozási, szarakodási, időhúzási) folyamatot, úgyhogy nagyon szép kerek történet született arról, hogyan nem csinál senki semmit a mosógépével heteken át. A pontosan ismert fogyasztói jogokat, azaz hogy a szerviznek törekedni kell ugye a 15…..
Olvasónk egy nagyvárosi drogériában dolgozik biztonsági őrként, az utóbbi hetek pedig rendesen próbára tették az ő idegeit is. Amióta 9 és 12 között csak a 65 év felettiek vásárolhatnak náluk, ebben az időszakban a bejárat előtt balhézó 65 alattiak között kell rendet tennie, de a többi időpontban is…..
Fedélzeti kamerás poszthoz való illusztráció aztán van bőven. Hosszú időre el is merültem bennük és most, hogy megnéztem egy halom autópályán készült balesetes videót, a karantén is sokkal jobb hely lett. Na szóval fedélzeti kamerás levél érkezett, amilyen eddig sose volt, úgyhogy nagyon számítunk a…..
aptijankót kedvelő Kompínó 2020.04.08 11:13:34
aptijankót kedvelő Kompínó 2020.04.08 18:56:57
@peter3374: szerintem ő az a fajta, aki tömeghipnózissal él: beállítja a közösségben hogy ő mi is, aztán az lesz. Egyes nők így udvaroltatnak maguknak. Hát ilyen is van.
Azé' CGI-ből is akad nem 1, nem 2 sikolygeneráló-befordító fércmunka.
@Macropus Rufus: különben ott van elbukva a dolog, hogy ti komolyan veszitek és vérkomolyan elkezditek mélyvízbe menően magyarázni az adott témát, tehát sikeres a módszertana. Ő csak a hangját (karakterét) akarja hallatni, láttatni. Ezt tessék nem figyelmen kívül hagyni. Egyéb esetben a farok fogja csóválni. Van ez a mobilokban is működő félvirtuális valóság, azzal (is) keverheti. De mindez lényegtelen.
@CCnick: milyen színű a kismanó sapkája?
@sóhegy049: megnevezhetnéd az ukrántot, mert az, hogy 1 nóném bejött, nem szavatolja számára, hogy ugyanúgy belenyúl egy működőbe.

Ami azt illeti írja meg, akinek vállalható és használható indukciós főzőlapot sikerült beszereznie (ott is tengernyi a nóném).
aptijankót kedvelő Kompínó 2020.04.08 22:44:03
@peter3374: "aztan szepen elvannak sok evet tarskereson es maganyosan"
Addig se szaporodik!
@CCnick: animált RGB-színmenéssel.
Az egyértelmű, hogy Vikiék hibáztak akkor, amikor 2 db külön csomagot raktak a Foxpost csomagautomatába. A szabályzat szerint ugyanis rekeszenként 1 db-ot lehet csak betenni, amire érdemes ráírni a címzett és a feladó telefonszámát, de mást nem, mivel a többi adatot tartalmazó címkét a futár…..
aptijankót kedvelő Kompínó 2020.04.06 13:11:45
@havrilla: hű, na ez meg hogy jött ki? Szerintem olvass el mégegyszer. Ellenben engem már többször sikerült meglopni. De igazad van, tartsunk fordított napot. Postai dolgozó vagy? a jellemhibás kollegáiddal meccseld le, ne interneten kalimpálj bele a vakvilágba.
@Quuuziii: értem az érved, de egy POSTA, ami célszervezet pontosan nulla db csomagot szabadna, hogy "elveszítsen". Ha logisztikai anomáliáról írnál így, teljes mértékben bólogatnék. Na de így. Vannak, tény. De mint érvet ezt felhozni, erre.. Ne.
@Opportunista mikroba: téged is értelek; a legjobb megoldás nem intézni semmit, sőt, vissza is bújok anyámba, hogy nehogy cornflicktushba keveredjek egy tolvajlelkületűvel. Igazán nem akarnám megbántani azzal, hogy eredő természete okán hibáztatom.
aptijankót kedvelő Kompínó 2020.04.06 13:13:38
@Nick-son: tökéletes megfogalmazás.
aptijankót kedvelő Kompínó 2020.04.06 17:44:23
@Quuuziii: hallod, te ennél értelmesebb figura vagy, minthogy így mellébeszélj. Ez nem elgeáns, értsd meg. Most már meg a hibázásnál tartunk. Könyörgöm. Egyébként meg leszarom az emberi esendőséget, a pénzemért nem stresszt, hanem a remélt szolgáltatást akarom. Meg kell válogatni kit vesznek fel. Hagyjuk, úgy is véded az elmosatlan, penészes kondér becsületét csak.
@havrilla: te, te villás majom. Ne ferdíts. Hazánk drága postája kivételével nem loptak még meg csomagilag. Próbálnám kitalálni, hogy neked mivel jobb, ha kiforgatod más baját és mondandóját, de úgy sem jönne ki semmi értelmes, szóval hagyom. Nem mellesleg: anyád a tolvaj. Vaterás észjárásod van neked.
via GIPHY Igazi klasszikus hibabejelentős kálvária Tamásé, aki egy különös, Digis időhurokba is belekerült, amikor egy bejelentése két nappal később bukkant fel a rendszerben. Épp ezért aznap már hiába telefonált, de úgy néz ki, hogy a helyzet attól sem lett volna jobb. A 72 órák újra és újra…..
aptijankót kedvelő Kompínó 2020.04.04 09:15:02
@ebella: gondosan elhallgatod mindvégig az "új", meg "a másik" szolgáltató nevét. Melyik az új? S akkor is seggtelen maradt voln a szád, ha nincs ott a seggedben az élhető alternatíva? Ezeket is sződd bele.
@Dezsike: mivel küldted meg? A telefonos csajszikat fel kell darabolni. Ritka káros népség.
@Im just here for the comments: mint a mailnél, hogy a végén nyeli el a szerver/köztes dimenzió, ha épp a küldésnél van gixer. 2 dolog miatt dögöljön meg a posztoló is: "kell dolgozzak" anyád szent ravatalán erőszakold anyanyelvedet ily' serényen + akinek a bevétele-kenyere múlik a perszonnel kompjúter abuzálási módján, az nem engedheti meg magának a fenti, e-mailes amatőrködésnek megfelelő amatőrködést.
aptijankót kedvelő Kompínó 2020.04.04 19:27:06
@Club Sandwich: nagyon igaz. Boldogság=remetelét?
aptijankót kedvelő Kompínó 2020.04.05 15:01:38
@ebella: jó, így már van értelme is a hozzászólásodnak. Egyébként meg rettenetesen ostoba élőlény vagy érzelmileg. Pár témával ezelőtt félreértettél valamit, azóta vergődsz, de ilyen nagyon olcsó módon. Azt sem értem miért érzed szükségét egyből kaszabolni a másikat, ha nem tetszik valami. Lehet kérdezni, megbeszélni is, de te nem, de ugye ez is az infantilizmus része. Megkérdezném, hogy mi az eredő baj ott, de csak a hisztériát produkálnád megint, úgyhogy légyszi szúrj már a nyaki ütőeredbe egy konyhakést. Megtévedt majom.
via GIPHY Judit az alza.hu-n vásárolt menő Krups kávovarja sajnos egy hét után vadný. Az ember joggal várja el egy ilyen géptől, hogy az atomvillanás után is rendes habot készítsen, és ha ez mégsem megy, irány a szerviz. Juditék így is tettek, újra és újra, pontosan háromszor. A visszaérkező rossz…..
aptijankót kedvelő Kompínó 2020.04.03 10:45:38
@ebella: az eredő (posztoló) embert sem tekintem én személy szerint reménytelennek. Baj inkább azzal van, mikor kommentszekcióban az mondás, hogy az eleve orvosolhatatlan tévutat próbáljuk már meg orvosolni, fejsimivel vigasztalva-megigazolva. Mintha lemennénk a cukorzabáló 5 éves gyerek ösztönszintjére. A segítségnyújtás persze jó és kell és azért van e hely, de ne vesszünk el a téves nekiindulásokban.
Láttam már fórumokon csodás megtérüléseket, igen. Ezek hajtanak. Világmegváltó hatása nincs egy blognak vagy beírt okosságnak sem, ne is legyen, fogyasztók nélkül gazdaság sincs és akkor mehetnénk lóval földet szántani, hogy legyen káros egyszeres szénhidrát, ami a krumpli. Legyen sok gazdaságpörgető hülye, csak látóteren kívül.

Hogy lehet már ilyet írni, hogy az ár határozza meg mi válik be? Szerintem meg a koncepció és az anyagminőség, az összeszerelés. Meg persze a használat. Befagyott trendeket és birkairányítottságot látok alapvetően. Léteznek persze billegők, kik egyszer jól, másszor szarul döntenek, de köztük is kevés, aki tanul a jóbol, hogy aztán a jövőben is a jó felé tendáljon. Behozhatod a pénzkérdést megint, de nem érzem relevánsnak. Nem arról beszélünk, hogy nem tud félre rakni, mert kajára kell a pénz, olyanra gondolok, aki ezredjére is szart vesz, mert az van az orra elé tolva és az a trendi. Betölti a látóteret a sok szemét, a használható termék meg prémium kategóriába tolódott fel, nem is találkozik vele. Az igazi nagy baj azonban az, mikor a szemetet címkézik prémiumnak. Össze is zavarodik a kedvesfogyasztó, már a tényleges jó létezésében sem bízik.

Nézd, ha az érzületed okoskodónak éli meg, azzal nem tudok szembe szállni. Vannak infók itt és meríteni kell belőlük. Nem a webáruházról beszélek, hanem hogy valaki kíván-e ugyanabba a folyóba lépni vagy nyitott és nem kíván és még keres más folyókat is-e vagy nem.
aptijankót kedvelő Kompínó 2020.04.03 10:47:39
aptijankót kedvelő Kompínó 2020.04.03 17:54:03
@ebella: még szerencse, hogy a korlátoltságod megvéd bármiféle agytevékenységtől és disztingvációs energiapazarlástól. Mindenre egyszerű érzelmiekkel reagaálj, plusz kérlek haladéktalanul ugorj bele egy dögkútba!
via GIPHY Olvasónk sok sok csata után nyert háborút az iStyle szervizeseivel. Hiába kötött monitort a Mac Mini-re, kép semmi, a megoldás újra és újra semmi, végül 3 szervizelés után kapott egy tanácsot, ami működni látszik. Mellé pedig ajándékként egy átbökött borítást. 2019 márciusában…..
aptijankót kedvelő Kompínó 2020.04.03 09:48:51
@peter3374: jól nyomod a gondolatot, egyetértek velük, de a szakembert se gondoljuk túl. Sok a kókler, alkalmatlan.
aptijankót kedvelő Kompínó 2020.04.03 10:07:12
@DFTT: van igazságod. Ebben az egyénben mégsem ezt látom (fő gondnak). Közelről ismerem a nárcizmust és bár része amit írsz, összetettebb. De valamit csak tud, vele foglalkozunk.:D Amit persze saját, szakértői egónk fűt.
És nagy mellei voltak és az egyik, Telekomnál dolgozó őstag csöcsikének becézte mindig. Tuti ő az.
Zoltán garanciális mikrofonja továbbra is jól működik, ám a hozzá tartozó, azzal együtt használt állvány már kevésbé. A kereskedő segítőkész, de a nagyker szervize nem tud mit kezdeni a problémával. Sőt, szerintük a törésre nincs garancia sem, úgyhogy továbbküldtük a levelet a fogyasztóvédelmi…..
aptijankót kedvelő Kompínó 2020.04.02 10:03:52
@fda: hahó! Léteznek élhető termékek. A szint alatti, ömlesztve terített és terítve ömlesztett lószar ilyen és pont. Látod-e ezt? Mert megint az kerekedik ki, hogy defos, meg degonosz a kommentelő, a lényeg meg kimarad az egyenletböll.
aptijankót kedvelő Kompínó 2020.04.02 18:50:17
@misi107: a fogyasztóiság átka: a rendszer kinevelte a felhasználóit.
@Igazamvanvagyigazamvan?: ah, nefárassz. Én már akkor ide jártam, amikor még meg sem születtem. Bizonyos termékpaletták bizonyos szintjein sosincs változás sem használhatóságban-élettartamban, sem ügyfélkezelésben, szóval nem is egészen értem, hogy mit szeretnél te ezen megoldani: jobb megelőzni a bajt és emberi terméket venni, emberi használatra. De hiába mondom.
Azért az megnyugtató, hogy vannak jelenségek, amiket egy világjárvány sem tud eltörölni. Ilyen a tévesen kiírt ár, na meg probléma idegesítő kezelése. Olvasónk a 48 darabos, citrom illatú Finish mosogatógép tablettát szerette volna megvenni a termék alatt feltüntetett 2399 Ft-os áron, ám a…..
aptijankót kedvelő Kompínó 2020.04.01 10:10:46
@octy: az király.
aptijankót kedvelő Kompínó 2020.04.01 11:40:09
@duplasuzy: mondasz valamit. Nadeazért a borospoharakat senki ne rakja bele.
A blokknézegetés meg semmikor nem kicsinyes. Az a szó teljesen máshol kezdődik és másra vonatkozik. Különben a fenéért nem lettél sikeresebb?:D
@Derontulon: az egyszerűfogyasztónak egyszerű működés kell! A másik része pedig: a nemteli, de nem is üresen ÉS kellően szellősen elhelyezve... ennyi logisztikát inkább fordítom értelmesebb dolgokra. Biztosan válhat rutinná egy háziasszonyban, de nem rajzolódik ki egyértelműen, hogy a gép van az emberért és nem fordítva.
aptijankót kedvelő Kompínó 2020.04.01 12:01:11
@Ez a név már foglalt!: én csak simán rühellem. Nem is művelem. Leszarom azt, aki máshogy gondolja. Ne szabadkozz.