Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a hosszú hajú progmatos srác

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Warthogról szóló ismertető keretében elérkezett az idő az A-10 közismert és védjegyévé vált fedélzeti gépágyúja, a General Electric GAU-8/A Avenger ismertetésére. De a szintén az általánosan a típushoz társított AGM-65 Maverick, és a többi, az A-10A-k által bevethető fegyver is a terítékre kerül.…..
a hosszú hajú progmatos srác 2020.05.22 21:03:35
Május folyamán Magyarország kormánya a járvány hazai terjedésének lassú sebességét figyelembe véve korlátozó intézkedései kapcsán fokozatos enyhítés bevezetését tervezi. Ennek keretén belül mindazon munkavállalók, akiknek az elmúlt időszakban otthon kellett tartózkodniuk, akár home office, akár…..
  A munkaerőhiány nem múlt el nyom nélkül az interjúztatók lelkében sem. Már másképp kell állásinterjúzni, mint munkaerőhiányban, de úgy már sohasem kell, ahogyan az előző válságban kellett. Egy kis „történelmi” áttekintéssel kezdeném, mert hasznos, ha megértjük, miféle satuban vannak most a…..
a hosszú hajú progmatos srác 2020.05.14 21:09:08
@MAXVAL bircaman közíró: ez így van elvtárs, és amikor már bent vagy a cégnél, akkor el kell kezdened a diverzáns tevékenységet, hogy minél több kizsákmányolt proletárnak nyisd fel a szemét és állítsd őket az osztályharc oldalára, hisz a legmagasabb székben üldögélő mánáger vagy háercicamica is csak egy kizsákmányolt proletár az örök osztáyharcban, csak egy kicsit vastagabb karéj kenyeret kap!
a hosszú hajú progmatos srác 2020.05.21 21:26:44
@HellsAngel: hehe, szóval, azt mondod, a tisztességben, és a te értékrended szerint a család kifopgásolható értékrendben felnevelt felnevelt pávlik morozova rosszabb, mint amikor egy trillió dolláros bevételű, országokon és kontenenseken át is gond nélkül mozgó cég állítja veled szemben az értékeit?
A szakma nélküliséget meg úgy olvasd át még egyszer barátom, ha nem úgy érted, hogy te tízszer annyit teszel bele tizedannyi pénzért, mint a nálad jobb helyre született emberke, de az jó, hiszen a tőled még szerényebb körülmények közé született embertársad tizedannyit se keres, mert árufeltöltőként dolgozza halálra magát, és ez így jó?
hát dréga barátom, nomen est omen, legyen úgy neked, a széles úton sokan elférnek!
sörfigyelő Steam Brew Session IPA 2020.05.21 13:36:40
Illat: Üde komlós Hab: Lágy, mosószeresen habzó, elég gyorsan apad Szín: Nagyon világos narancssárga, elég homályos Kitűnő üde nyári sör, amelybe nem nagyon lehet belekötni. Elsőre kevésnek érezhetjük az anyagtartalmat, de ne feledjük, ez egy itatós ivósör és a típusához mérten is pontoztam.…..
A leghosszabb home office is véget ér egyszer, de nem biztos, hogy mindenki örülni fog a hírnek...
Újabb támadási hullám indult, amelynek lényege, hogy a támadók állítólag megszerezték a jelszavunkat, és állítólag "egyszemélyes intim helyzetben" lestek ki bennünket a webkameránkon keresztül. Az erről készült kényes videókat rögzítették is, és hogy ne küldjék ezeket el a címjegyzékünkben szereplő…..
a hosszú hajú progmatos srác 2020.05.06 12:28:54
Vannak olyan népszerű könyvek, amelyek történetét szinte mindenki ismeri. Vagy mert olvasta, vagy mert látta a belőle készült adaptációt, vagy mert egyszerűen annyira benne van a köztudatban, hogy akarva akaratlanul is kibontakozik a cselekmény lelki szemeink előtt. Egy dolog azonban nehezen fér a…..
a hosszú hajú progmatos srác 2020.05.01 19:51:11
@farmosidora: nem hiszem, elvből nem olvasok 20. századnál elöbb írt dolgokat, de a listáról eszembe jutott Királyhegyi Pál egy gondolata:
Anna Karenyina: Orosz úriasszony katonatisztbe szerelmes, mégis a vonat alá fekszik.
a hosszú hajú progmatos srác 2020.05.01 20:35:11
@farmosidora: ez pont az a könyv, amit tizenévesen nem értesz, huszonévesen nem érdekel, harmincon meg.. késő.
a hosszú hajú progmatos srác 2020.05.01 22:20:04
@pingwin: nekem van egy nőismerősöm, aki azt mondta, hogy olvasta, de lehet, hazudik, ha van olyan könyv, ami már úgy címében is marquise de sade irányába akar mozdulni, az egy olyan irány, ahova még pusztán elméleti kíváncsiságból se menne a jóérzésű olvasó ember:)
Akarunk-e bebiciklizhető várost? És ha akarunk, akkor vállaljuk-e a következményeit?..
a hosszú hajú progmatos srác 2020.05.01 21:33:57
@Bunkóné Barom Ildikó: de nincs tömegközlekedő, és a kerti pottyantósra is autóval jártok (dízeltraktorral)
Ha egy jól működő, stabil, megbízható laptopra vágysz, akkor elég csalódott leszel, amikor a laptopod nem működik jól, nem stabil és a legkevésbé sem megbízható. Olvasónk lassan két hónapja szenved az újra és újra megjelenő, váratlan kékhaláltól, a szerviz pedig elég döcögősen kezeli a…..
a hosszú hajú progmatos srác 2020.04.25 11:52:29
@lenörd hofstadter: pl, a felhőofisz, onlány ment, nem nagy fícsör így a huszonegyedik században még a nagy aprópuhától se.
persze, aki precision-t vesz szövegszerkesztéshez, az ennél nagyobb félreértésekbe is beleszaladhat.
Április elseje hagyományosan a bolondok napja, mi is eresztettük már el itt a gyeplőt párszor a blogon, tessenek csak visszaolvasni ezt, ezt vagy éppen ezt itt. noha a világ most szörnyű problémával áll szemben, és egyesek szerint ilyenkor azért nem illik viccelődni, mások szerint pont így,…..
a hosszú hajú progmatos srác 2020.04.01 19:15:57