Regisztráció Blogot indítok
Adatok
p!nkinside

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb fordulat a Normafa felé fogaskerekűzés közben durvuló downhilles és a biciklis körökben alacsony népszerűségnek örvendő sértett történetében: kiderült, hogyan született az önfeljelentő levél. Az előző részek tartalmából: G. Éva több budai internetes újságot…..
p!nkinside 2014.03.26 20:19:24
Jajjj hat nem birtam mar ki, hogy ne szoljak hozza. Pedig sem bringas nem vagyok, sem negyvenes jol szitualt ujsagirono.

Kezdjuk ott, hogy imadom, mikor a zindex jogi kategoriakkal dobalozik. Merthogy itt szegeny Daninkat kenyszeritettek.

Akkor forditsuk le a szituaciot a jog nyelvere.

Azt biztosan tudjuk, mert fel van veve, hogy ez a srac megutott egy embert. Teljesen mindegy, hogy egy az ember egy no volt, egy irritalo no, egy pofakat vago no vagy egy provokalo no. A jog erre csak egyet tud mondani, es ezt is a legenyhebb esetben (nem ide szamolva a garazdasagot es a becsuletsertest): konnyu testi sertes. Az nem erdekel senkit, hogy a no "megerdemelte". Mert ilyen nincs, meg csak enyhito korulmenykent sem igazan hozhato fel, sot.

Namost ehhez kepest arra "kenyszeritettek" ot (amugy sem kenyszeritettek, mert volt neki lehetosege, hogy elutasitsa, de arra mar nem, hogy a tettei kovetkezmenyeivel ne szembesuljon, de lassuk be, erre csakis o kenyszeritette sajat magat azzal, hogy ugy dontott, tettleg szerez ervenyt az akaratanak), hogy tegyen kozze egy elore megirt nyilatkozatot. Na bumm. Nem kell birosagra jarni, nem kell a buntetestol felni. Nagyon olcson meguszta a kissrac, es meglepne, ha ez az egesz ugy barmit is valtoztatna az altalanos hozzaallasan. nyilvan egy agressziv nagypofaju barom marad.

Azon nincs mit tagadni, hogy sertettunk lathatoan elvezi a folenyt. Es igen, folenye van, meghozza jogosan, ez nem onbiraskodas, hiszen o jogi lepeseket tett annak erdekeben, hogy megoldja ezt az ugyet. A fiatalok szemeben visszas lehet a stilusa vagy ahogy a nyilvanossag bevonasaval szerez ervenyt a velemenyenek, de ez szinten torveny adta joga.

En biztosan nem vontam volna vissza a maganinditvanyt. Szoval Danika a ket kezet osszeteheti, hogy ilyen konnyen meguszta.

Mindenkinek lehet errol velemenye: ez az objektiv oldala a dolognak.
p!nkinside 2014.03.26 21:38:05
@fogas kérdés: koszonom szepen, eppen buntetojogbol lesz a kovetkezo allamvizsgam, tehat ezzel en is tisztaban vagyok :D az mas kerdes, hogy ertelmezhetjuk-e a sertett jelen esetben tett megnyilvanulasait kihivonak. A korulmenyek tukreben nagyon ugy tunik, hogy nem. hiszen Danika nem egyezett volna bele ebbe az egeszbe, ha nem erzi, hogy szorul a hurok, es nem tudja o maga is, hogy atlepett egy hatart.

A helyes buntetojogi gyakorlat szerint mellesleg a "victim shaming" nem allja meg a helyet semmilyen buncselekmeny eseten. Ez mind biroi merlegeles kerdese, jogszabaly nem szol arrol, mi lehet enyhito vagy sulyosito korulmeny (amirol igen, azt ugy hivjak, minositett/privilegizalt eset).
Hármam, ugyanarról, háromféleképpen. A True Detective fináléja megosztotta a sorozatfüggőket, legalább annyira, mint a Lost utolsó része, vagy a Maffiózók befejező 8 másodperce tette. Perszehogy az Indexen belül is kialakultak a frakciók. Triplakritika. Ezek a kérdések maradtak…..
Az előző rész végén felvázolták nekünk a készítők az alapkonfliktusok lezárását, így ebben a 33 percben tulajdonképpen csak a masnit kellett megkötni rájuk. Igazság szerint sikerült is úgy megoldani a dolgokat, hogy ha lesz is harmadik évad, azt tök új karakterekkel lehessen…..
Tragikomikus melodrámává fajuló sorozatunk az utolsó előtti részhez érkezett, a sakkfigurák a helyükön a grandiózus fináléhoz, aminek pár momentumát már most meg lehet tippelni, de minek, reménykedjünk, hogy a forgatókönyvírók tartogatnak valami váratlant is az ingujjukban,…..
A hogyvót után menten Gabival nyitunk, aki kávét főz, de meginni már nem tudja, mert jön Judit, aki nagyon viccesen (mármint nekünk) elmeséli, hogy a faszi, akivel kúr, az egy barátnőjének a férje, és ez így most akkor hogy. És hogy mekkora gesicég, és ki képes már ilyenre.…..
Lotti oroszlánfejű törpenyuszikat küldött nekünk, aki két hetesek és nyitva van a szemük. Nagyon örülünk neki...
Totalcaros munkatársunk, Árpi küldte a zseniális képeket, amelyeken egy zalai kiránduláson a legalsó fotón látható Potyer Dönci megismerkedett Pixivel, a nyolc hetes törpetacskóval. A találkozás további részleteiről ide kattintva láthat képeket. ..
Akác Virág levele a fenti, Parti Nagy Lajoshoz illő mondattal kezdődik, aztán így folyatódik:aminek az ára akciósan 135 forintként volt feltüntetve. Mellette 170 forintos áron egy másik ízű, szintén kutyakolbász. A pénztárnál a kasszás 170 forintnak gondolta az akciósat, vagyis…..
"A kép szereplői külön-külön már voltak nálatok, így együtt még nem. Süti szeret amúgy a nyusziknál lógni, a nyúltápért is odavan, és néha még a szénát is lopkodja" - írta nekünk Vera. És akinél az első kép nem csapta ki a biztosítékot eléggé, az lapozzon.…..
Fordíccsukle Pink - So What 2008.09.05 00:35:00
"Na Na Na Na Na Na Na El fog indítani egy küzdelmet Na Na Na Na Na Na Na Mi annak az egésze vagyunk, hogy elmegyünk bejutni egy küzdelembe!" A teljes dalszöveghez kattints a továbbra! Klipp a youtubeon >>>  Pink - So What Na…..
Sokáig gondolkodtunk, hogy milyen frappáns, mégis pszichopatológiailag megalapozott kommentárt is fűzhetnénk ez alábbi képhez - és végül feladtuk. Ezen a képen minden tökéletes: a tekintet, a tetoválások és persze maga az aktus, ami klikkelés után tárul elétek. ..
p!nkinside 2008.08.13 12:31:06