Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Femigraphy

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki a vizsgák, munka és egyéb kötelezettségek elől a Netflix előfizetésében kereste az utolsó menedéket, minden bizonnyal szembe találhatta már magát A (lengyel) szürke ötven árnyalatával. A Barbara Bialowas és Tomasz Mandes rendezte erotikus dráma az IMDb-n mindössze 3.7-et ért el, bár várható…..
Talán nem kell senkinek sem bemutatnom azt a rózsaszín ikonú alkalmazást, ami okostelefonra letöltve lehetővé teszi, hogy bizonyos távolságon belül (2-160km) általunk meghatározott életkori korlátok mellett (18-50+) kísérletet tegyünk megtalálni álmaink netovábbját…  Olvasóim között is biztosan…..
Kenyér kell a népnek, meg cirkusz, ahogy azt a mondás is tartja, és ezt ismét megkapják a magyar tévénézők. A harmadik évadnak köszönhetően ismét mindenütt a Luxus feleségekbe botlani. Akár a karantént próbálja az ember átvészelni, akár a közelgő vizsgái elől menekül a tévé elé, vagy épp az…..
Femigraphy Are you a Barbie girl? 2020.04.27 08:07:21
Ma már a terhesség 12. hetében meg lehet állapítani a születendő gyermek nemét, míg jó pár évvel ezelőtt erre a szülés pillanatáig várni kellett. Ma már ekkor eldől, hogy fiúként vagy lányként tekintenek a jövendő családtagra, pedig még csak akkora, mint egy narancs. Sőt! Egyre divatosabb lett…..
Femigraphy Karantén vs. Divat 2020.04.20 07:30:48
  Koronavírus, karantén, Győrfi Pál hangja, #maradjotthon, home office, távoktatás, vagy éppen ezek hiánya amiért otthon maradni kényszerülünk már hetek óta. Mindenkinek jól ismert a helyzet, nem kell bemutatni. Ahogy bizonyára sokaknak ismerős az a szituáció is, mikor az online órakezdés vagy…..
  Mindannyian ismerjük a húsvéti locsolkodás szokását. Van, aki szereti és van, aki nem. Van, aki a hagyományok megtartása végett minden évben eljár locsolni, és van, aki piros tojásokat pingál és a hagyományokat megőrizve minden évben hagyja is, hogy hideg kútvízzel agyonöntsék… Ahány ház, annyi…..