Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SPARK LE MONDE

30 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sehogy! Megkockáztatom, hogy az olasz konyha a világ legegyszerűbb konyhája, mégis a legtöbbünk által a legnagyobbra tartott. A titok pedig pont ebben rejlik – végtelenül egyszerű, sokszor három-négy hozzávalós receptek, de csak és kizárólag szezonális és a legjobb minőségű alapanyagok. Az…..
Nagy a csábítás, hogy egy túl hosszúra sikeredett másnapos fetrengésnek éljük meg a teljes karanténidőszakot, ahol elhagyjuk minden elvünket, tespedünk, még többet nyomkodjuk a telefonunkat és esszük a tökéletesen haszontalan ételeket, hisz minek is frusztráljuk magunkat, ha már az ág is húz.…..
Senkinek nem könnyű a jelenlegi helyzet, mindenkinek más és más kihívással kell megküzdenie. Hirtelen a gyerekek, akik eddig óvodában és iskolában nap mint nap interaktív foglalkozásokon vettek részt, otthon vannak és már az összes puzzle-t kiraktad velük és egytől egyig mindegyik színezőt…..
Töltsd le ingyenesen a márciusi VOGUE PARIS digitális változatát A Vogue, hogy támogassa az otthonmaradást, egy gombnyomásnyi közelségbe helyezte a márciusi számát. Nem kell regisztrálnod, előfizetned, vagy bármilyen ágas-bogas rendszeren átjutnod, csak kattints a következő linkre és…..
Egy pár éve hatalmasat ment a „Hygge”, a dán életérzésről szóló könyv. Karácsonykor elfogyott a polcokról és körülbelül olyan népszerűségnek örvendett, mint Paulo Coelho vagy a Harry Potter... Ám amikor mi a Hygge könyvet olvasgattuk, számunkra kicsit utópisztikusnak tűnt, hiszen továbbra is…..
Olasz sorstársaink tanácsaiból szemezgetünk. További kreatív ötleteiteket várjuk privát üzenetben...
Sylvie háromszor törte be telefonja kijelzőjét három hónap alatt, Arianne-t pedig egy anyák napjára kapott telefontartó zsinór ihletett meg. Maga a nyakba akasztható telefontok ötlete nagyon tetszett neki, ám olasz designerként egy elegánsabb, stílusos megoldást képzelt volna el. Így indult a…..
A tavasz idén nem azt hozta, amire számítottunk, de ne csüggedjünk egy percre se, hiszen az otthonülésből is ki lehet hozni a maximumot. Az új helyzet mindenkit kreativitásra és összetartásra késztetett. Új értelmet nyert a Facebook: jógaórákon vehetünk részt, koncerteket és színházi előadásokat…..
Az idei március rendhagyó lesz, hiszen míg általában ilyenkor vígan vágyunk a teraszokra, hogy az első fröccsöket elfogyasszuk a haverokkal és élvezzük, hogy kabát helyet elég a mellény vagy a kis kardigán, valamint vidáman lessük az első ibolyák és nárciszok kinyílását, ezzel szemben idén még…..
Igaz, minden nagyváros kiürült, az utcák elnéptelenedtek, a bárok bezártak, a divat nagyasszonyai a négy fal közé zárkózva pedig inkább könyv- és gyertya inspókat posztolgatnak a nagyvilágnak a szokásos outfitek helyett, mi azért nem szívesen tesszük félre a ’street style’-t...
Mindig gondban vagyunk, hogy mit is adjunk férfi szeretteinknek, ezért gondoltuk, segítünk Nektek az ötletelésben. Íme 10 szuper ajándékötlet a SPARK LE MONDE-tól:..
Egyszerű, de nagyszerű - a kiegészítő, amit minden nő keres. Egy darab, ami bármivel párosítható és a legsablonabb ruhadarabot is azonnal feldobja. Az idei ősz stílusjegye a bicikliláncra is emlékeztető, korpulens lánc nyaklánc. Bőrtónustól függően arany, illetve ezüst színben is egyaránt divatos.…..
Megosztó a nemrégiben kijött Harper’s Bazaar editorial, amelyben Emily Ratajkowski a fotózásra megnövesztett hónaljszőrrel pózol, de ez valójában egyszeri alkalom, hogy a modell sexységét valaha, bármilyen körülmények között, bárki megkérdőjelezi. https://www.instagram.com/emrata/ A modell nem…..
Furán hangzik, mégis imádjuk - ezt láttuk a Koppenhága divathéten. A koppenhágai divathét majd egy hónappal megelőzi a Milánó-Párizs-London-New York kombót, de mivel az időjárás jelentősen hűvösebb Európa azon területén, mint nálunk, így hiába az augusztusi időpont, általában már bőven betekintést…..
Apró trükköket az élet minden területén érdemes elcsennünk a francia nőktől. Amilyennek én látom őket; mindig magabiztosnak és lazán elegánsnak, de ami számomra a leginkább irigylésre méltó, hogy akármennyire csinosak, mindig olyan természetesnek és minden megerőltetéstől mentesnek tűnik a…..
Mindenki ismeri a LBD- Little Black Dress fogalmát, az a ruha amire nem sajnáljuk a pénzt és időt, hogy megtaláljuk. Mindegyikünk gardróbjában ott várja az alkalmat, hogy bármikor megmentsen, amikor beüt a ’nincs mit felvenni’ krízis. Pontosan ezt a szerepet kívánja nyáron ellátni a ’LBB’ – a…..
Tudjuk, hogy mennyire várjátok már a Nagy napot, és mennyire szeretnétek, ha különleges lenne. Ezért összeválogattuk Nektek azokat a kiegészítőket, amivel tuti nem álltok be a sorba, és egyedi, designer darabokkal tehetitek mesebeli ruhátokat még varázslatosabbá! 1. Gyöngyös táska - egy…..
Végre eljött a tavasz és kezdődik az esküvőszezon, azonban mindig nagy fejtörést okoz, hogy mit vegyünk fel az esküvőkre. Van néhány szabály, amit illik betartani, hogy alkalomhoz illő öltözékben jelenjünk meg. 1. Ne öltözz fehérbe/ekrübe - ez a menyasszony színe, semmiképp sem illik fehér ruhában…..
Íme néhány ötlet, hogy hogyan legyetek szuper stílusosak barátaitok és családtagjaitok nagy napján egyedi kiegészítők segítségével. Nude ruhához: Ruha: FOR LOVE & LEMONS FruitpunchHajcsat: RELIQUIA JEWELRY FabianaCipő: MARSKINRYYPPY Pauwau    Sárga ruhához:   Ruha:…..
Az első asszociációm, ha egy hajpántra gondolok Blaire Waldorf, aki végignyomott 6 évad Gossip Girl-t, úgy, hogy még a zuhanyból is hajpántban lépett ki. Ezzel masszív hajpánt image-t alakított ki magának, amit nehezen felejtünk. A Gossip Girl alatt Blaire Waldorf karaktere lehet, hogy több…..
Szó sincs róla, hogy a világ legpraktikusabb darabjairól beszélnénk, de valamiért mégis nagy a szerelem köztünk és a gyöngy vagy gyöngyös táskák között. Az eddig inkább a nyakunkba vagy fülünkbe akasztott gyöngyök most új életre kelnek és teljes táskák vagy táskafogantyúk, táskapántok készülnek…..
A ruhafazonok mellett a streetstyle folyamatosan kap fel kiegészítő trendeket is, legyen az egy táska, egy cipő vagy akár egy ékszertípus. Ami most sorra került ebben a természetes körforgásban az a haj és a különböző hajkiegészítők. Kezdődött az egész történet a 90-es évekből jól ismert ’scrunchie’…..
Meglepő fordulat, ahogy műanyag flip-flopokban vonult a teljes koppenhágai divathét forgataga divatbemutatóról divatbemutatóra. Photo @THORA_VALDIMARS Hihetetlen, hogy milyen szettekkel is jól mutat a régi nagy (strand) klasszikus, a Havaianas flip-flop. Legyen az egy egyszínű…..
Kedvenc időszakunk a február, amikor sorról sorra követik egymást a divathetek a világ  divatfővárosaiban. New York, London illetve Milánó épp, hogy véget ért, és máris kezdődik Párizs. A kifutókon már a jövő téli kollekciókat láthatjuk, mi is nagyban készülünk, hogy milyen újdonságokat szerezzünk…..
Véget értek a milánói és a párizsi divathetek, ahol a divatházak szokás szerint mindent elkövettek, hogy bezsebeljék a leglátványosabb show képzeletbeli díját. Mi természetesen rögtön beleszerettünk az új tavaszi-nyári trendekbe, melyek közül most bemutatjuk nektek azt, amely körül a legnagyobb hype…..