Regisztráció Blogot indítok
Adatok
benc e

42 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Stop-Motion technikával készült reklámokkal és filmekkel Dunát, de akár Amazonaszt is lehetne rekeszteni. Ezen a téren újat mutatni szinte lehetetlen. Mégis, amikor megláttam ezt a videót, szinte magától húzódott mosolyra a szám. Pedig Oren Lavie klipjében nincsen semmi extra, csak…..
benc e 2009.03.07 12:46:09
benc e 2009.03.07 16:52:52
Nem kell orvos!! hangulatjelentés 2009.01.07 23:58:12
Ha most bejelentenék hogy világvége lesz, nem pánikolnék. Megnyugvás, beletörödés, és békés nyugalom. Inkább. És egy egész apró mosoly a szám sarkában...
benc e 2009.01.14 20:31:07
@kavics_kavics: hát, jó kérdés, ha most kéne válaszolnom, nem lenne túl kreatív: pihennnék:) de adott helyzetben nyilván nem.. majd elgondolkodok rajta, aztán ha úgyis átnézek valamikor megdumáljuk:)
Nem kell orvos!! tél 2009.01.13 20:41:39
A tél azért jó, mert a kutyaszarok fagyottak.Más érv nem jut most eszembe..
Nem kell orvos!! 2009.01.04 16:16:49
Meggyőződésem hogy a közvetlen közelemben fokozottan nő az entrópia. Egy nap kemény munkája a szobám rendbe tétele, és szemmel láthatóan tűnik el ennek minden nyoma. Legközelebb ha ilyet teszek, óránként lefotózom az asztalomat, és összevágom a végén. Megdöbbentő,…..
Nem tudom miért, de mindig tátott szájjal nézem, ha a tévében belefutok valami dokumentumfilmbe, ahol azokat a rendőrségi felvételeket mutogatják, amelyeken közveszélyes őrültek, lefülelt drogfutárok vagy csak szimplán a gatyájukba rottyantott hülyék menekülnek egy hadseregnyi…..
benc e 2008.06.10 11:58:30
Nem kell orvos!! 2008.05.31 22:04:46
Végre még egy kopkopkop gördülékeny vizsgaidőszak. Tegyük hozzá, olyat nem láttam nem hallottam hogy a keddi konzultáción elvégzett feladatsort 1 az 1-ben odaadják a szerdai vizsgán...
Ha már így neveztuk el, lényeg hogy megint lementunk a lakótelep leglepukkantabb helyére. Kint tomboló hóvihar-jégeső, persze csak arra az öt percre amíg várakozok, lévén április közepéről beszélünk. Mindegy bejutottunk, szokásos kéréssel nyitunk, két korsó sört kérünk…..
Nem kell orvos!! világbéke? 2008.01.20 16:34:34
Nagyon egyszerű... annyira, hyg senki nem gondolt még rá. Fejezze be a világ összes embere egyszerre a vizsgaidőszakot, és meg si van oldva..
Ezek kellenének, ezek jönnek, ha vége ennek a hétnek. 5 nap alatt 7 vizsga, plusz edzés mindennap, na ez olyan dolog amit senkinek nem kívánok, de a tény, hogy eddig csak egy bukó akaratlanul is egy fajta übermensch érzést kelt az emberben. Már ilyen luxust csinálok tanulás helyett,…..
Nem kell orvos!! kicsit vissza 2007.12.16 20:56:00
Mintha ritkán írnék. Mintha ritkán járnék suliba. Mintha ritkán pihennék, aludnék otthon, csinálnék hasznosat.  És a amivel eltöltöm az időmet, mégis kielégítőnek tűnik az adott pillanatban, csak nem tudom hogy miért és mi az. Délután valahogy feltévedtem a blog felé…..
Nem kell megijedni, nem Kelemen Anna legújabb akciójáról van szó. Mindössze annyi történt, hogy eddig bírt ellenállni a BKV a hirdetőknek, na meg a kísértésnek, és eladta a zsírúj Combinók felületeit, médiának. „A Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő…..
benc e 2007.12.11 11:26:49
Lejátszottam az első OB1-es meccsemet. Aztán megszereztük első Ob1es győzelmet, aztán meglőttem az első gólt is. Alakul....Egyre többen ismernek minket, én mondjuk nagy részre nem emlékszem, hát igen. Megünnepeljük az új dolgokat...
Van...
Kemény betámadás lesz a mai post. Egyrészt a Schönherz Qpának vége, úgyhogy a múlt heti The Riddle-t lehet megint játszani, másrészt az olvasóknak hála jött két hasonló játék.A Dö Ridöl már címében is mutatja, hogy a The Riddle ihlette, szóval a puritán kivitelezést az…..
Fehérváron lakok. Érnek az ingerek, nincs netem. Majd lesz, meg post is akadhat. Végtére is van miről. A lényeg: cibusa, gjaru, oszake, ojogi, kitaeru. Ja meg a villa: hatan lakunk egy házban, ebből körülbelül öt ember nem beszámítható, meg persze én, mint a normalitás, és…..
Szeretjük azokat a játékokat, amelyek nem csillivilli grafikájukkal, hanem eredetiségükkel próbálják megnyerni a júzereket. A Gravity Pods remek példa erre: a külcsínnél még az első ATM-automaták kijelzője is szebb, a játékmenet viszont egészen zseniális. Egy űrhajót kell…..
Sasszem Reggeli filmes 070613 2007.06.13 09:06:00
Kicsit félrevezető, de nem eléggé...
Rég írtam, szóval. Sok minden történt, jók és rosszak, hagyjuk is őket mert nem érdemes, meg alapvetően aktuál-inthemoment blog, ugye. Erőltetni nem lehet, nem is érdemes, ha nincs motiváció, nincs post. Néha van csak rosszkor, c'est la vie ahogy a művelt olasz monjda, ha tud…..
Nem kell orvos!! huszonöt: tavasz 2007.03.22 12:59:00
Rég írtam, de most rámtört a Tavasz! Érdemes nagy betűvel írni azokat a szavakat, amiket nem tudunk elmagyarázni. Jókedvű vagyok. Korántsem azért mert tökéletesen alakulnak a dolgok mellettem, egyszerűen elég volt hozzá egy tűrhető matek-zh, egy déli fekvésű ablak, ami alatt…..
Nem kell orvos!! huszonnegyedik 2007.03.11 00:29:53
Barca-Real hatalmas meccs volt, kár annak aki kihagyta, örüljön aki tvn tudta nézni. Én egy szerencsétlen kínai net-tv-t találtam botrányos felbontás, kínai kommentár, ami csak szemszájnak ingere. Akinek meg nem ingere, ne vegye magára. Holnap meg magyarkupa 4es döntő, drukkoljatok.…..
Gébics-kört tartanánk. Jelentkezés, időpont javaslat, helyszín ajánlat(?), egyéb discuss..
Nem kell orvos!! huszokettedik. 2007.02.14 20:19:20
Frankón a faszkivan azzal, hogy az ember felkel reggel, tele jó ötletekkel, és tettvággyal, ezután a nap első fele elveszi a kedvét az összes embertől körülötte, a második meg szimplán az élettől. Vagy mi. Tervezek egy frappáns megoldást, de az alvás lesz maximum, és holnap…..
Nem kell orvos!! design 2007.02.14 00:23:43
Lassan, de biztosan megvááltozik a külseje ennek itt. A lassan az biztos, a biztos az nem tuti. Elkezdtem hajszolni a tudást, de egyelőre ő a gyorsabb. Na de ha egyszer elkezdek bejárni a suliba hajjaj. Megyek is aludni...
Sajnos, elég korán keltem ahhoz, hogy amikor kitámolyogtam ebédet készíteni, a bekapcsolt rádióból a Parlamenti közvetítés ömlött. Nyilván nevek nélkül is tudjátok majd, hogy kb ki mondhatja. A semmit. Nihil, lófasz, kuka. Az első felszólaló elmondta hogy milyen reformok…..